DARK { Derek Hale }

By BelladonnaMagus

68.5K 3.6K 670

"Hani ikimiz savaşacaktık? Neden tek başımayım?" More

Tanıtım
0.1
0.2
0.3
0.4
0.5
✨0.6
0.7
0.8
0.9
1.0
1.1
1.2
1.3
1.4
1.5
1.6
1.7
1.8
1.9
2.0
2.1
2.2
2.3
2.4
2.5
2.6
2.7
2.8
2.9
3.0
3.1
3.2
3.3
3.4
3.5
3.6
3.7
3.8
3.9
4.1
4.2
4.3
4.4
4.5
4.6
4.7
4.8
4.9
5.0
5.1
5.2
5.3
5.4
5.5
5.6
5.7
Buluşma
Final Bölümü/Konuşması

4.0

571 39 19
By BelladonnaMagus

Eve geldiğimde ayaklarım yorgunluktan ölmüştü, cidden neden bu kadar gezdik ki alacağım iki kot iki tişörttü ama iki etek, iki kot, iki şort, üç tişört, bir tane uzun kollu, bir tane yarım tişört 4 çift de ayakkabı almıştım. Nik, çok üzgünüm hepsi Lydia'nın suçu. Hepsi Lydia yüzünden Malia'ya da aynısını yaptı hadi ben neyse de Malia'nın tipi çok komikti baya şaşırmıştı yani Lydia'nın bu kadar ısrarcı olduğunu görünce ve topuklu ayakkabıları denediğinde az daha düşüyordu da tuttuk .

Allah'tan sonra öğrendi topukluyla yürümeyi ama o zamana kadar Lydia'nın canı çıkmıştı tabi Allison'la ben gülerek izledik onları, arada bir yürürken ayağını burkuyor ama sonra hemen toparlanıp devam ediyordu. Lydia ona da birçok şey aldırtmış ve yarın giymesi için söz verdirtmişti. Daha doğrusu hepimize söz verdirtmişti

Aslında yarın okul var ve ben sekiz haftadır gitmiyorum hadi dönem arası tatil var dört hafta ama ben okul kapanmadan önce iki hafta sknra da dört hafta gitmedim okula. Neyse bir şey olmaz zaten sınavlar bitmişti, parayı da basar devamsızlık sildiririm ne yapayım. Şu an bunları düşünemeyecek kadar yorgunum. Kendimi yatağa atıp gözlerimi yumdum bugün çok yorulmuştum.

**********************

Alarmım için de artık zil gibi düşünüyorum telefonumu kırsam olmayacak. Yataktan kalktım ve alarmı kapatıp tuvalete girdim günlük işlerimi halledip çıktıktan sonra dün aldığım şeylerin yanına geldim ilk önce saçlarımı topuz yaptıktan sonra her şeyi poşetlerden çıkartıp bana en uygun olanları seçtim

Aynaya bakıp bir müddet kendimi övdükten sonra evden çıktım ve Bu şekilde motoruma binmek istemediğim için yürümeye karar verdim ki çok kısa süre içinde okula da geldim zaten. İlk olarak Malia'yı gördüm, ona baktıkça gülümsemek isterken yine de topuklu giymeye cesaret edememesi güldürdü beni. Lydia Martin bir insanı ancak bu kadar değiştirebilir. Malia hali hazırda güzel bir kızdı zaten ama kıyafet kombiniyle gerçekten değişmiş. Yalan söyleyemem.


Allison'sa giydiği iddialı üstün aksine az makyajlı suratıyla fazlasıyla tatlı görünüyor. Aslına bakarsanız tatlı mu görünüyor yoksa seksi mi bilmiyorum


Ha bir de Lydia, aramızda ki en şık olan oydu şüphesiz. Giydiği beyaz badi ve yırtmaçlı uzun siyah etek ayrı ayrı bakıldığında çok basit de olsa Lydia'nın birleştirmesiyle kesinlikle çok güzel gözüküyor.


Bir araya geldiğimizde hepimiz hayran bir şekilde Lydia'ya bakıyorduk

"Bakmayın öyle pek özenemedim zaten kötü oldu" surat astığında elimi omuzlarına koyup onu biraz sarstım.

''Kızım sen iyi misin nasıl olursa olsun çok güzel olmuşsun özensen nasıl olursn acaba" keyfi yerine geldiğinde güldüm sadece

''O zaman derse girelim ''

''Tamam'' deyip sınıfın yolunu tuttuk biz dördümüz böyle çete gibi geziyorduk ki birkaç gözün bize döndüğünü görmemek imkansızdı.

"Böyle podyumdan çıkmış gibi yürümek çok rahatsız edici."

"Sen çok o kabanla çok da podyumdan gelmiş gibi değilsin zaten endişe etme"

"Hava 10 derece Lydia, 10 asıl sen kaban giymeliydin" trip atar gibi kafamı çevirdiğimde koluma sarıldığında gülümseyip ona döndüm. Birlikte sınıfa girip sıralarımıza oturduğumuz da bir süre sonra tarihçi geldi. Bu hocayı hiç sevmediğimi tekrar hatırladım, cidden bu adam çok iğrenç bir adam. Hiç sevmiyorum hiç. Arkamı döndüm ve Allison'a

''Bugün okulun ilk günü sayılır gitsek mi ne yapsak ya ben bu adamı gördükçe bana bir iğrenti geliyor '' Allison omuz silkerek beni onayladığında gideceğimi Malia ve Lydia'ya ya da söylediğim ki hemen beni onayladılar ve dersin bitmesini bekledik ders bitince de sıralarımızdan kalkıp son hızla okulun çıkışına ilerledik. Kapıdan çıktığımızda Malia o mükemmel soruyu yönlendirdi

''Ee şimdi nereye gideceğiz ''

''Çatı katına gidelim, herkes orada sanırım. Senin için sorun olur mu Angela?'' kafamı iki yana salladım. Niye sorun olsun canım ben gavatım ya.

***** Çatı katı *****

Çatı katına girdiğimizde kimse yoktu yani yukarı da olabilirler Allison ''Derekk '' diye bağırdığında Malia'da ''Stiless'' diye bağırdı çünkü bugün Stiles'ı sabah arabasına binerkenden sonra sınıfta falan hiç görmedim. Yukarıdan aşağı inen ayak sesleri duyduğumda Derek'tir belki diye oraya döndüm ama o değildi aksine bu Erica'ydı. Bunun hala burada ne işi var? Onu görünce gözlerimi devirdim.

''Bak bak kimler gelmiş, biri benim en yakın arkadaşımı kurt adam diye öldürmeye çalışırken kurt adam olmuş kız, diğeri her zaman çığlık atan biri, diğerini tanımıyorum ama Merhaba -dediğinde Malia ona gözlerini devirdi- diğeri de Derek'in onu sevdiğini sanan bir geri zekalı" hafifçe gülümseyip bana gerizekalı demesini göz ardı ettim.

''Birinci Derek'in beni sevdiğini sanmıyorum biliyorum, hatırlarsın seni üstünden fırlatırken başka biri sevdiğini söylemişti. İşte o benim memnun oldum. İkincisi tanımadığın kişi kim biliyor musun? Hani senin şu seni fark etsin diye kendini yırttığın Stiles var ya heh işte onun sevgilisi. Ayriyetem hep çığlık atıyor dediğin kız kulağının yanında çığlık atsın da hayatın bitsin ister misin?'' dediğimde Malia'nın gözleri alevlenmişti ne var yani azıcık araştırmak benim de hakkım. Ayrıca önceden bizim okuldaymış. Malia'ya tekrar döndüğümde Erica'ya bakıyordu. Erica ona 'ben varken sen kimsin bakışı' atarken göz devirdim bu aralarındaki bakışmaya.

"Bana biraz daha böyle bakmaya devam ederse yeni bir tür keşfedeceğiz?" Kaşlarımı çattım.

"O da ne demek?"

"Çakal ve kurt karışımını keşfedeceğiz"

"Nasıl olacak o?" Lydia'nın sorusuyla aklıma kötü şeyler dolarken onun aklının bu kadar kötü bir şeye çalışmayacağını çok iyi biliyorum aslında.

"Pençemi geçirivereceğim şimdi boğazına da öyle olacak" derin bir nefes verirken gülümsedim. İyi bari.

Tam o sırada Derek'ler geldi.- Stiles , İsaac, Derek ve Jordan- Stiles hızlıca Malia'nın yanına gittiğinde Malia hiçbir şey olmamış gibi gülümseyip ona sarıldı. Ki diğerleri de kendi sevgilisinin yanına gitti ama bilin bakalım kim ortada kalakaldı? Ben.

"Stiles, gerçekten bu mu?" Erica'bın Malia'ya ettiği hakaretle tam harekete geçiyordum ki Malia çoktan ayrılmıştı Stiles'tan.

"Erica" kocaman gözlerle Derek'e döndüğünde diyeceği şeyi ben bile merak ettim.

"Dışarı çık" gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırırken fazlasıyla zorlandım.

"Ama Der-"

"Sana dışarı dedim" bağırmamasına rağmen ses tonu benim bile tüylerimi ürpertti. Erica hiçbir şey demeden dışarı çıktığında Derek derin nefesini verip koltuğa attı kendini. Gözüm Stiles'la Malia'ya kaydığında Stiles Malia'nın belini okşuyordu yavaşça. Sanki sakinleş der gibiydi. İsaac'e döndüğümde Derek'le olan kısa bakışmalarını gördüm.

"Hadi biz çıkalım artık" kaşlarımı kaldırıp ona baktığımda ne yapmaya çalıştığını anlamasam da omuz silkip hepsitle birlike kapıya yöneldim.

"Sen değil Angel" kapıya geldiğimiz anda böyle deyip kapıyı suratıma doğru çektiğinde ne olduğumu şaşırdım ki ağzım da şaşkınlıktan açık kaldı desem yalan olmaz.

"Konuşmalıyız" aynı şaşkınlıkla Derek'e döndüm.

"Bunun yolu bu muydu yani?"

"Başka türlü olsa gelmezdin, dinlemezdin de"

"Derek ben senden dinleyeceğimi dinledim duyacağımı duydum. İkna da olmadım. Bu kadar" kafasını iki yana salladığını gördüm.

"Bu kadar değil, ben ben sen gittikten sonra düşündüm Angela. Çok düşündüm" cümle arasında derin bir nefes aldı.

"Haklısın tamam mı? Ben de seni o pozisyonda görsem farklı bir şey düşünemezdim. Artık nasıl göründüğünü biliyorum ama yemin ederim ki seni aldatmak seni bu kadar seviyorken yapabileceğim bir şey asla değil ." Yavaşça bana yaklaştığında geri falan gitmedim. Ondan uzaklaşmak istemiyorum ki.

"Beni affet Angela, biliyorum ikinci kez böyle bir şey geliyor başımıza ama yemin ederim senden başka kimseyi istemiyorum ben. İki aydır tek aklımda olan şey sensin. Sensiz uyuduğum geceler kabuslarla uyanmaktan başka hiçbir şey yapamadım ben. Sensiz bir adım öteye gidemiyorum. Sana ihtiyacım var." Gözleri dolu doluyken söylediği şeyler kalbimde yer edinirken bakışlarımı gözlerine çevirdim.

"Bak ben dayanamam başka bir şey olursa. Burada olmadığım süre boyunca ben de çok düşündüm ama bir daha olursa yemin ederim bir daha asla parmağımı bile göremezsin" kafasını hafifçe salladığında yüzünü tutup kendime çektim ve öptüm onu. Uzun süredir yapmak istediğim tek şey buydu.

*************

Güzel bitti hem de Güzel bir bölüm oldu açıkçası Derek ve Angela'yı ayrı görmek kötü oluyor. Bir de ben Stalia ve Marrish yapıyorum ama rahatsız olan var mığ acaba varsa söyleyebilir en azından arkadaşça yakınlaşmalar yapabilirim

Continue Reading

You'll Also Like

1.9K 174 16
Her şeyin çok yanlış gittiği bir dünyaya, eşek şakasının kurbanı olarak giden Tom Riddle'ın başına gelen ufak tefek talihsizliklerin öyküsüdür. #Tom...
42.3K 2.2K 13
"kurtarıcısına aşık kız... klişe hikaye." "komşu kızına platonik aşık çocuk mu söylüyor bunu?" ya da asi'nin şebnem'in kızı olarak doğup büyüdüğü ve...
3.7K 249 8
tamamlandı. 𝗭𝗮𝘆𝗻: seninle evlenmeye hazırdım ben 𝗢𝗹𝗲𝗮: bende hazırdım Zayn, 𝗢𝗹𝗲𝗮: sen beni aldatmasaydın ꒦꒷꒦꒷꒦꒦꒷꒦꒷꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒷꒷꒦꒦꒷ 𑁍 𝐳𝐚𝐲...
141K 6.3K 33
Hermione x Draco Harry Hermione ve Ronald Hogwarts'ta altıncı yıllarına geçmişlerdi. Genç cadının kaderi Hogwarts bittikten sonra trajik bir şekil...