Scoala de corectie[vol.III]

By RainDiann

566K 38K 9.8K

- Ce i-ai facut? - Nimic. E fericita. Asa fericita ca nu isi aminteste de nimeni." More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Epilog

Capitolul 20

13K 833 262
By RainDiann

  - Calciul din corp este sub media la care ar trebui sa fie normal, iar analizele arata ca nu a mai mancat de cateva zile ceva consistent. Plus ca are un nivel de oboseala neimaginat. 

Auzeam o voce groasa insa nu imi puteam departa pleoapele. Ma simteam atat de slabita si imi era atat de somn incat nu imi simteam corpul.

  - Multumesc, domnule doctor.

Vocea sotului meu mi-a facut pielea de gaina si acum imi era si mai teama sa deschid pleoapele, din cauza diagnosticului de mai devreme. Mathias sigur era extrem de furios pe mine. 

  - Va recomand sa o tineti sub supraveghere. Avem nevoie de ea in oras.

Vocile s-au indepartat si am constatat ca s-a dus sa il conduca pana la iesire, gandindu-ma ca pot dormi din nou pentru inca cateva ore. Am simtit cand cineva mi-a atins mana, oferindu-mi o caldura uriasa ce m-a facut sa deschid ochii in final. 

  - Mami? 

Luca statea pe marginea patului, privindu-ma cu o ingrijorare uriasa. Si-a pus palma peste fruntea mea, verificand daca am febra asa cum l-am invatat si si-a retras-o la fel de repede.

  - Frigi .. ma duc sa-l chem pe tata! 

  - Nu! 

Strigatul meu a iesit mult mai incet si mai gatuit de cat ma asteptam, iar mana mea l-a tras inapoi inainte sa apuce sa se ridice. 

  - Mami o sa fie bine. Unde e Rebecca?

  - E cu James in oras, a spus ca intarzie. 

Am facut un nou efort sa ma ridic pe perna, desi mi-au scapat cateva grimase de durere pe care speram ca Luca sa nu le fi vazut. 

  - Mi-e frica. 

Ochii mi s-au abatut asupra lui si am putut vedea ceva nou pe chipul lui. Era o teama atat de adanca si dureroasa incat ii stagna lacrimile in spatele pupilelor. 

  - E doar o raceala dragule. Cu un ceai si iubirea lui tati, o sa fiu inapoi pana maine.

  - Daca tu patesti ceva, nu stiu ce s-ar intampla. 

  - Nu se intampla nimic, am trecut prin altele si mai rele. Te rog, nu te mai gandi la asta.

I-am observat silueta lui Mathias in tocul usii. Statea cu mainile incrucisate la piept facandu-le sa para si mai mari decat erau si privea spre noi cu un zambet calduros si trist in acelasi timp.

  - Ce-ar fi sa mergi pana la bucatarie si sa ii spui Selenei sa imi faca un ceai cu miere?

  - Vin in cateva secunde! 

A sarit cat ai clipi de pe pat si a fugit pana la usa, apoi si-a amintit ceva si s-a intors brusc. A alergat inapoi pana la mine si m-a pupat apasat pe obraz, dupa care a iesit cu viteza pe langa tatal sau. 

Brunetul s-a apropiat nesigur, apoi s-a asezat in locul micului saten de mai devreme. A expirat zgomotos si si-a privit palmele, in cautare de cuvinte. Imi dadeam seama cat de furios era si ca ar fi vrut sa ma certe insa era de asemenea ingrijorat ,sentimentul de iubire scaldandu-i chipul.

  - Spune ceva .. 

Acei ochi de un negru perfect s-au abatut asupra mea si m-au fixat asa secunde la rand. S-a aplecat asupra mea fara sa intrerupa privirea si mi-a dat o suvita dupa ureche dupa care m-a sarutat cu grija, adancind cat de mult i-am permis. 

Dupa ce l-a intrerupt, si-a lasat capul pe pieptul meu si m-a infasurat cu bratul stang. 

  - Te iubesc asa mult. 

Sleita de puteri doar am zambit stiind ca simte si fara sa ma vada, apoi am adormit in timp ce mana mea se juca in parul lui. 

*Un sunet infundat se auzea si chiar daca am incercat sa-l ignor a continuat pana m-am hotarat sa ma trezesc. Telefonul vibra pe noptiera de langa pat. M-am grabit sa-l iau apoi am raspuns cu o voce la fel de ragusita. 

  - Politist Blake?

  - Eu sunt.

  - Aici e o urgenta. Locuiesc pe Bondstreet numarul 2, vizavi de mall.

  - Ce s-a intamplat?

  - Sotia mea a fost ucisa. 

Am oftat adanc si mi-am dat patura jos de pe mine, ridicandu-ma la marginea patului. 

  - Ajung cat de repede pot. 

M-am privit in oglinda si aratam deplorabil. Cearcanele imi inconjurau ochii iar tenul meu era fara culoare. Simteam un gol imens in stomac iar picioarele mele erau ca de gelatina. M-am imbracat cat de lejer am putut si mi-am prins parul. 

Am coborat la parter si spre norocul meu nu era nimeni. Am privit ceasul ce indica ora trei dimineata, si abia acum realizasem ca mi-am vazut brunetul in treacat in camera Beccai, dormind cu ea pe piept. Am luat cheile de la masina dar le-am pus inapoi gandindu-ma ca o sa fac zgomot si ca in starea asta nici nu pot conduce. 

Am iesit cu gandul ca o sa sun la un taxi putin mai incolo pe strada, pentru a nu parca in fata casei mele. Cu pasi marunti am inceput sa merg sub cerul de un albastru combinat cu negru, pana am oprit la doua strazi departare. 

Mi-am scos mobilul dar cand am vrut sa formez numarul, m-au luat mai multe frisoane ce m-au obligat sa ma asez pe banca din apropiere. Mi-am lasat capul in palme si fara sa ma pot abtine am inceput sa plang.

  - Ce naiba se petrece cu mine? 

  - Zoey? 

Am ridicat privirea, nepasatoare de data asta la auzul vocii. Nici nu imi pasa ce cauta acolo la ora asta, sau cum de s-a intamplat sa ne intalnim.

 Julian arata impecabil ca intotdeauna. Parul lui era ravasit dar intr-un mod ingrijit si imbracamintea semana cu a unui pusti in primii ani de adolescenta. Purta un tricou de un alb imaculat ce iesea neglijent pe sub un pulover negru de casmir si o pereche de jeansi ce cadeau perfect pe el. Daca nu avea barba scurta ce ii oferea un aer mai matur, putea pacali pe multi in privinta anilor. 

  - Daca vrei sa ma omori, e momentul potrivit. Niciodata nu m-am simtit mai rau ca acum. M-a luat naiba de tot .. spun nervoasa tragandu-mi nasul din cand in cand. 

Si-a intins brusc palma catre mine, dar nu m-a ranit. A intrs-o spre exterior si a lipit-o de obrazul meu, facand ochii mari.

  - Arzi pur si simplu. Trebuie sa mergi la spital. 

  - Nu merg .. sunt bine, sau o sa fiu. Lasa-ma cu prostiile astea. 

  - O sa mergi chiar daca trebuie sa te iau pe sus. 

  - Ce naiba e cu tine? Apari din morti si incepi sa te porti ca zana magica din Cenusareasa! Ce mai urmaresti si de data asta?

  - Sa fac ce a facut fratele meu. Chiar daca imi va lua toata viata.

  - Esti nebun daca tu chiar crezi ca o sa poti repara ce ai cauzat pana acum. 

  - Macar pot incerca. Nu iti cer sa sa ne purtam ca cei mai buni prieteni, iti cer doar iertare. E singurul lucru pe care vreau sa-l aud vreodata de la tine. Ca m-ai iertat. 

  - Cred ca imi pierd mintile total de la febra..

  - Zoey, de asta m-am intors. Nu o sa-ti mai fac rau de acum. 

In stomacul meu gol de mai devrme s-a format o bila uriasa si inainte sa-l pot avertiza mi-am indoit spatele si am scos din mine si ultimele bucatele de mancare, foarte aproape de adidasii lui Julian. Desi i-am ratat, tot s-au stropit putin ceea ce m-a facut sa rad fara sa vreau. 

  - Cred ca meritam asta.. 

  - Trebuie sa merg acasa, spun imediat ce ii tastez unchiului meu un mesaj sa gaseasca un inlocuitor pentru cazul din dimineata asta. 

  - Te duc eu. 

  - Ma descurc! 

M-am ridicat insa in urmatorul moment picioarele m-au taiat si as fi facut contact cu asfaltul daca J nu ma prindea de talie. M-a ridicat pe brate insa nu mai aveam puterea sa ma impotrivesc. M-a carat pana in fata usii fara sa scoata vreun cuvant, in timp ce eu l-am privit pe ascuns. 

Ceva nu era bine. Un om nu se poate schimba atat de brusc .. si el e inca un criminal. S-a luat de familia mea, m-a drogat .. era sa ma omoare de atatea ori si acum cauta iertare? Ceva scartaia si nu stiam unde. Nu trebuie sa ma las pacalita de el. 

M-a lasat jos incet fiind sigur ca pot sta pe propriile picioare, apoi a facut un pas inapoi luand distanta. 

  - Multumesc. Dar asta nu schimba nimic, sa stii ! 

  - Stiu. Noapte buna, Zoey. 

S-a intors pe calcaie si a disparut in intunericul diminetii, lasandu-ma acolo privind in gol dupa el. Intr-un final m-am hotarat sa intru si eu in casa dar cand am apasat pe clanta, usa s-a deschis singura. 

  - Te implor spune-mi ca am un cosmar si tu nu esti la patru dimineata pe afara, cu febra de 38 si vorbind cu .. ala era Julian? 

Mi-am ridicat umerii ca un copil nevinovat si am inceput sa ma balansez pe calcaie, afisand o expresie de teama, fiind prinsa asupra faptului de sotul meu. Ce si cum ar trebui sa-i explic acum? 


Buna! Ce mai faceti? Stiu ca ati fost nerabdatori, dar abia astazi am trecut de prima proba si mi-a ramas putin timp. Capitolul nu e deloc la asteptarile mele dar parca sunt intr-o oboseala continua si asta imi ia si din energia scrisului .. eu sper ca v-a placut macar cate o faza pe aici pe acolo. Mai jos aveti o poza cu Julian, exact asa cum l-a intalnit Zo in capitolul asta. Va imbratisez si daca aveti nelamuriri, stiti unde ma gasiti. ❤❤❤❤❤

Continue Reading

You'll Also Like

1.8K 43 8
🌺 အမှောင်ခွင်း ❤ ခယောင်းဖြူ 🌺
49.5K 2.1K 44
Viata Annei se schimba când devine bona pentru mezinul familiei Delux... Coperta: ©Alexandraqueen19
25.2K 3.4K 43
- Așa sunt basmele. Nu poți săruta personajul negativ. - Putem inventa un basm în care ambele personaje trăiesc fericite până la adânci bătrâneți. ...
16.5K 1.4K 25
-taetae, când clestem mali te măriți cu mine? -dacă vei fi la fel de dlăguț sigull -plomiți pe Degețel? -plomit pe Degețel kokie ♡ 𓂸𝐅...