Sinnful Sunday [ BOY X BOY ]

By QweenOfRock

28K 2K 104

ATENTIE ! CONTINUTUL E YAOI [ BOY X BOY ] Thomas Vergara , un ateu , care locuiește în Spania este obliga... More

Chapter 1 - Little Brat
Chapter 2 - The Atheist
Chapter 3 - Bleeding
Chapter 4 - Just a simple kiss
Chapter 6 - Thank you
Chapter 7 - The Revelation
Chapter 8 - Emerald Eyes
Chapter 9 - Love and Sex
Chapter 10 - Solitude
Chapter 11 - Let Them Talk
Chapter 12 - Liar
Chapter 13 - Beautiful Tragedy
Chapter 14 - Forevermore
Chapter 15 - Snow
Chapter 16 - Lust for love
Chapter 17 - A Sinnful sunday
Epilog

Chapter 5 - Friends

1.5K 127 10
By QweenOfRock

⊰⊹ ☪✞ CHAPTER 5 - FRIENDS ✞☪ ⊹⊱

- Mnhh ...

Stefano incepu sa motaie incet , vrand sa se trezeasca . incet , isi deschise ochii verzi ca de pisica si se uita spre tavan . Era in patul sau . Se ridica in capul oaselor si se uita la camera goala , apoi brusc il fulgera o durere . Isi puse mana pe cap simtind cum il doare ingrozitor , locul in care se lovise . Apoi isi adusese aminte ce se intamplase . Fugise de Thomas atunci cand se certasera . Si cand si-a intors capul spre Thomas care il strigase , atunci cazuse de pe deal . Iar de acolo , totul ii este in ceata . Nu isi mai amintea nimic . Nici macar acel sarut bland pe care il primise in somn .

Se dadu jos din pat si merse spre fereastra cu jaluzele trase . Le dadu laoparte si se uita in jos la dascalii care se pregateau sa mearga la pranz . Apoi ceva neobisnuit ii atrase privirea . De acolo il putea vedea pe Thomas , la bustul gol , avand doar pantalonii pe el si o bandana pe cap ce il proteja de soare .Era in spatele catedralei de Vest , cu grebla in mana scotand buruienile din pamant si injurand atunci cand nu ieseau cateva . Stefano nu mai avea cuvinte . Nu ii venea sa creada ca Thomas facea asa ceva , dar totusi , era mandru . Zambi larg apoi inchise geamul .

Se imbraca intr-un tricou alb , niste pantaloni negrii si un ceas gri la mana , iar in picioare aceiasi adidasi.

Iesii din camera lui si merse direct la cantina . Acolo fusese imbratisat de toti dascalii si preoti , ba chiar si de Papa .Cu toti credeau ca era sa il piarda pe Stefano pentru totdeauna .Stefano zambea dragalas. Apoi lua tavi, cu salata , cartofi si peste , si iesi afara mergand incet spre catedrala de Vest . In atata graba , uitase sa ii intrebe pe preoti cine il salvase de la acea cazatura . Acea persoana care i-a salvat viata , i-ar fi fost in veci recunoscator . Simtea din nou acea durere . Bandajul din jurul capului pe care nu il observase inainte , se imbibase dejacu sange .

Ajunsese in spatele catedralei .Se opri dupa colt si il privea cu ochii mari pe Thomas , care se enervase atat de tare pe o buruiana incat se puse in genunchi si incepu sa o roage .

- Plantuta draga . Floare biruitoare , ce belesti ochii la soare . Lasa-ma sa te ating , sa te mangai , apoi sa te iau si sa te scot . Sa te iau acasa . Dar te rog . Macar iesi de acolo .

Dar floare nimic .

Thomas se ridica nervos de jos si batu revoltat in pamant . Apoi se intoarse cu spatele la planta si isi puse mainile in san .

- Si ce daca tu nu ma vrei ? IAUZI . Stau dupa o buruiana ca tine . Sa stii ca trandafirii si crinii moooooor dupa mine , spuse el vrobind arogant.

Stefano incepu sa rada de el . Apoi merse spre el , putin timid cu tavile in mana . Se duse in spatele lui .

- Probleme Thomas ?

Thomas se intoarse spre el cu ochii mari . Zambi bucuros , bucuros ca il poate vedea pe Stefano in siguranta . Apoi zambetul ii pieri si incerca sa se comporte ca si cum nu i-ar fi pasa.

- Mda . Buruiana asta nu vrea sa iasa . Am incercat orice .Sa o iau cu coasa , cu grebla , cu furca ,am udat-o ,am rugat-o , ba chiar i-am cantat si opera , si tot nu a iesit .

Stefano rase , apoi lasa tavile jos pe iarba. Lua lopata mica si se aseza langa buruiana . Sapa putin la radacina ei si o scoase apoi foarte usor . I-o arata lui Thomas , apoi arunca la gramada cu celelalte buruieni.

Thomas pufni razand arogant si sarcastic.

- Ai putut sa o scoti din cauza ca eu am zgadarit-o . A avut efect la tine doar pentru ca tu ai mai sapat putin.

Apoi se intinse lenes si se uita la mancarea pe care Stefano a adus-o . Se uita la Stefano precum o pisica sireata .

- Presupun ca nu vei manca tu singur toate acele delicatese culinare . Te superi daca mananc si eu ? si se uita dragalas.

- Desigur , rase Stefano . Te rog , serveste-te .

Thomas lua tavile si se aseza turceste langa Stefano si ii intinse politicos o tava . Dupa aceea incepu sa manance in graba si cu pofta din orice apuca din tava .Stefano il privi razand si incepu si el sa manance linistit .

Dupa cateva minute Thomas termina de mancat . Puse tava deoparte , se sprijini cu mainile de pamant si isi lasa capul pe spate . Cu mana dreapta isi mangaia burta .

- Vai de mine , dar ce bun a fost , spuse el fericit .Nu am mai mancat de aseara .

- Cum asa ? Nu ai primit de dimineata mancare de la dascali ?

- Ba da . Dar nu am vrut sa mananc . Isabella s-a dus cu dascalii. Eu am stat aici pana acum sa curat panarama asta de curte , si dadu cu un picior in grebla.

Pe Stefano il afecta putin limbajul necorespunzator pe care Thomas il folosea in cadrul bisericii . Dar il lasa asa , fiind prea mandru de el ca sa ii mai pese de limbajul lui .

Thomas se uita la Stefano cu coada ochiului ,apoi lua din ghiozdanul sau 2 doze de Cola . Ii intinse una lui Stefano . El o lua incet si putin timid .

- Ce iti mai face capatana ?

Stefano isi puse mana in dreptul bandajului .Cand lua mana , observa ca deja bandajul a fost imbibat destul si mai iesea putin sange . Thomas il privi apoi ofta :

- Jur ! si se ridica de jos frecandu-si mainile de pantaloni . Esti precum un copil mic si neajutorat .Lasa-ma pe mine !

Thomas isi dadu bandana jos de la mana .Se ingenunchia in fata lui Stefano si scutura bandana putin prafuita . Ii dadu incet bandajul jos si ii puse cu grija bandana; atingandu-i incet parul .In tot acest timp Stefano se uita cu atentie la el .Vroia sa vorbeasca cu el , dar nu avea nicio idee despre ce subiect .

- Asta e a doua oara cand imi murdaresti ceva cu sangele tau . Probabil voi deveni vampir din cauza ta , rase Thomas legandu-i bine bandana de cap .

- Imi pare rau ca te intreb , dar , cu ce ti-am mai murdarit eu cu sange ceva ?

Thomas se uita serios la el apoi se puse din nou jos turceste si se apropia incet de fata lui :

- Chiar , nu iti mai amintesti ?

Stefano se uita in ochii lui incercand sa isi aminteasca ce vroia Thomas .

- Nu , spuse el incet . Nu imi amintesc nimic .

Continue Reading

You'll Also Like

92 12 4
Bunaa,aceasta carte este începută pe data de 15 mai 2024 si sper sa aibă cât mai multe vizualizări,aceasta este prima mea carte deci sa nu va aștepta...
183 7 10
În această poveste este vorba despre o fată pe nume Bia care întâlnește un băiat pe nume Ruhed și după ajung împreună și se iubesc enorm de mult.
449K 19.1K 37
Oglinda ar putea arăta reflexia unei femei puternice, o femeie de succes, asta vede orice persoană mă privește... dar nu și eu...Nu sunt așa...Nu sun...
19.4K 2K 103
》☆ Fantezie ☆《 》♡ Dragoste ♡《 Singura problemă care țopăia pe fiecare nerv al Zemorei Bloom, era practic ieșirea ei în societate. Crescută de mi...