path to future

By zoeywhittaker

6.9K 949 155

O komadićima njezina srca koji su zauvijek izgubljeni, te o onima koje je dobila zauzvrat. More

path to future.
0.0.
1.0.
1.1.
1.2.
1.3.
1.4.
1.5.
1.6.
1.7.
1.8.
2.0.
2.1.
2.2.
2.3.
2.4.
2.5.
2.7.
2.8.
3.0.
3.1.
3.2.
3.3.
3.4.
3.5.
3.6.
3.7.
3.8.
a/n

2.6.

121 23 1
By zoeywhittaker


6. S T O L E N  H E A R T S 

„Baš poput lopova, i mi smo zaljubljeni u ukradena srca."

KADA SU LJUDI U VEZI, njih ne diraš. Čak i ako jednome od njih nije stalo. Ipak oni jesu zajedno, i bez obzira na uvjete nije u redu prema osobi koja je ostavljena sa strane. Koliko god nekima zabranjeno zvučalo primamljivo.

Zoey je mrzila Penelope zbog toga. Jer Afet ju nikada nije privlačio. A čim je završio s njom, odmah joj je postao primamljiv. Iz nečega što može imati postao je nešto što ne može – i vjerojatno ga je zato htjela dobiti.

Zoey nikada nije bila takva. Nije mogla podnijeti ljude koji se tako ponašaju. Posebno kada im je to samo nekakva igrica i kada su u stanju slomiti vezu samo radi svoje koristi. A opet, nekako se odjednom našla između dvije vatre.

Jer Heath je bio smiješan. I sladak. I imao je predivan glas. Imao je odličan ukus, i nekako joj je jedino on od svih uspio skrenuti misli s Afeta.

Roštilj koji su organizirali bio joj je možda najbolji dan toga ljeta. Bilo je možda previše vruće, ali nije joj smetalo. Bilo je njih desetak, cijeli dan uz gitaru i vatru. Roštiljali su, pili, i zabavljali se. Ali nešto u svemu tome odisalo je tolikom toplinom, onakvom kakvu Zoey možda nikada nije iskusila.

A najbolje od svega – on je bio tamo. On joj je uspio skrenuti misli bolje nego bilo tko drugi.

Bilo je čudno, koliko lako i brzo je shvatila da joj se sviđa. Iz slatkog i zauzetog dečka postao je netko kome se divila – iako je i dalje bio jednako zauzet.

Znala je ona od početka da ništa neće biti, i da nema šanse da on nju gleda na taj način. Znala je i da nikada ne bih ništa napravila u vezi svega toga. Ali činjenica da joj se netko mogao svidjeti donosila joj je veće olakšanje nego je mogla zamisliti.

Većinu je dana provela s njim. Već ju je mučilo to što će ljeto brzo završiti, a on će se vratiti u svoj veliki, udaljeni grad u kojem je živio. Možda je to bilo dobro, mislila je – neće se stići zaljubiti previše jako. Ali opet, počela se pitati, što ako već je?

On joj se javio porukom nekoliko dana prije. Od tada su stalno pričali. I nije se morala truditi ni razmišljati što govori kao s Afetom. Bilo je prirodnije. Imala je dojam da je ovoga puta stvarno odabrala osobu koja joj se sviđa, i da je Kai bio samo iluzija. I bilo je dobro što je to počela shvaćati, jer što je više shvaćala, to je manje boljelo.



Continue Reading

You'll Also Like

414K 13.4K 73
Što ako nas život odvede drugim putem? Što kada osveta postane opsesija? Je li vrijedno žrtvovati sve samo zbog jedne osobe? 🔞
62.9K 6.5K 46
Život sedamnaestogodišnje Jannat Mary Elgort se mijenja nakon što je roditelji upisuju na Akademiju gospođice Smithson za nadarene mlade, tajanstveno...
143K 7K 65
Dvije potpuno različite osobe, dvije potpuno različite prošlosti i dvije potpuno različite vizije budućnosti. Jedna ruka daje, a druga ruka uzima. ...
36.8K 1.4K 29
Otkrijte sami priča ne bi imala onaj isti žar koji ima kada ništa ne znate u naprijed, zar ne?