3.5.

101 22 0
                                    

5. F A L L I N G  I N  L O V E 

"I never realized what a big deal that was. How amazing it is to find someone who wants to hear about all the things that go on in your head."

ZALJUBLJIVANJE je ponekad gadna stvar. Boli i boli i boli i nikako da prestane. Izluđuje te i vrtiš se u krug i želiš čupati kosu i vrištati u jastuk i reći mu sve ono što ne možeš. Ali kada se zaljubljuješ sve više u osobu koju imaš kraj sebe, to je onda predivno. Osjećaj raste i svaki novi dan je nova avantura u kojoj shvaćaš koliko je predivan.

Ona i Bash bili su tako slični, i sve je više shvaćala to. Isprva su bili toliko stidljivi i samo su pričali. Na klupi su sjedili pomalo udaljeno, te su se i dalje ljubili samo kada bi se opraštali. Bilo je na neki način slatko koliko je bilo čudno, ali htjela je ona više od toga. Htjela mu se posve otvoriti i pričati mu o svemu jer je osjećala da može, samo se još morala uvjeriti u to.

Ova priča također počinje s jednim pijanim izlaskom. Kao da joj je čaša davala hrabrost da učini ono što je dugo željela – ili izgovor ako pođe po zlu. Nije se ponosila time, ali jednostavno je tako funkcionirala.

Pa su tako otišli sami i poprilično pijani, našli dovoljno daleku i skrivenu klupu. Ona je zatim sjela na njega i počela ga ljubiti. I nisu samo na tome stali. Sekunde su se pretvarale u minute, a možda i sate. A činilo se kako je sve skupa trajalo najkraću minutu. Htjeli su ostati još i još i još i do kraja života. Barem je ona htjela, a činilo se i kako se on slaže.

I nakon toga je sve nekako išlo spontano. Ljubili su se stalno i pričali su puno. Nije im ni trebalo dugo da završe sami u njegovoj kući. Da zaključe da im je potrebna zaštita i da se počnu smijati i da stidljivo traže skriveno mjesto gdje mogu kupiti kondome jer se kupiti ih činilo kao velika stvar. Ubrzo su shvatili i da nije, i da ih mogu kupiti bilo gdje jer ljude i nije previše briga – ili da njih nije briga što ljudi misle. I ovoga se puta osjećala spremnom i znala je da je to s Bashom bila drugačija vrsta ljubavi. Bila je čišća i iskrenija jer ona ga je odabrala ne zato jer je htjela nekoga, pa se ludo uvjerila da je to upravo on i da želi njega i samo njega. Jednostavno je bilo tako. I bili su sve opušteniji jedno s drugim, sve dok se nisu potpuno oslobodili.

Njezina je realnost sada napokon bila ljepša od snova. A mogla je sanjati ruže i tratinčice i mogla je sanjati najljepše haljine i kuće s bazenima. Sanjala je i dalje ponekad Kai-a i kako se svađaju ili mire, ali nije ju to više diralo. Sada je bila s Bashom i postao joj je sve bitniji i bitniji.

A negdje između jave i sna, shvatila je kako ga voli.


path to futureWhere stories live. Discover now