Çocuğumun Annesi Olur musun?

By B_Batur

12.5M 504K 53.1K

Romantizm #1 Hiçbir hasta inancını kaybetmiş bir insan kadar umutsuz vaka değildir. Umudumu ve sahip olduğum... More

GİRİŞ BÖLÜMÜ
Çocuğumun Annesi Olur musun?
TELİF HAKLARI ( Emek Hırsızlığına Başvuranların Başına Neler Gelebilir? )
Bitmiş Bir Hayat...
Kaza
Daha Çok Vicdan Azabı Çekeceksin
Hayat Kurtaran Teklif
Karar
Kuşku
Yüzleşme
Nikah
Beklenmeyen telefon
Korkmak Yok!
Komedi Filmi
Olmaması Gereken Hisler
Hayata Dön!
Saat Kulesi
Tanıma
Özgecan İçin Destek
İş Daveti
Hakan Hâlâ O Kadını Seviyor
Hakkım Yok!
Sen Bana İnanmadın!
İlk İtiraflar
Seni Seviyorum
Ben Onun Annesiyim
Gerçekler
Cevapsız Sorular
Bıçak
ÇAOM - Alıntı + Önemli
Haram Mutluluk - Part 1
Haram Mutluluk - Part 2
Ölüm Haberi
Telif Hakları
Veda
Korku
ÇAOM - Alıntı + Röportaj
Belalı - Part 1
Belalı - Part 2
Gökyüzü Kan Renginde
ÇAOM - Alıntı
Umut
Bildirim
Geri Dönüş...
Plan - Part 1
Plan - Part 2
Karşılaşma
Yardım Edin!
Kızım
Sana Tapıyorum
#taciziifşaediyoruz
Kalbimsin
Sürpriz
Geçmişin İzleri - Part 1
Geçmişin İzleri - Part 2
Umut Işığı
Umut Işığı - Part 2
Can Acıtan Sözler
Davete Sürpriz
Cennet Kokulu
Babamla Evlenir misin Anne?
Ziyaret
Kına
Aidiyet
Üzgünüm
Doğum Günü
ÇAOM - ALINTI
Uzlaşma - Part 1
Uzlaşma - Part 2
Korku
Final - Part 1
Final - Part 2
Çocuğumun Annesi Olur Musun? 2 "Aşk Affeder mi?"
Özel Bölüm 1
Özel Bölüm 2 - Part 1
Özel Bölüm 2 - Part 2
Özel Bölüm 3
Özel Bölüm 4 ( 7 MİLYON OLDUK! )
Özel Bölüm 5 ( 8 Milyon Olduk! )
Özel Bölüm 6 ( 11 Milyon Olduk! )
ÇAOM'UN DÜZENLENEN HALİNDEN BİRKAÇ KISIM & İSİM SORUSU
🖤 Ahsen & Hakan Özel 🖤
İlk Kitabın Final Bölümünü Yazdım

Çok ÖNEMLİ!

124K 2.6K 42
By B_Batur


Yeni bölümle gelemediğim için üzgünüm ama bölümden, hikayeden, daha önemli bir konuyu dile getirmek istiyorum.

Günümüzde pek çok kadınımız, genç kızımız, uğradığı şiddet ya da tecavüz yüzünden hayatından oluyor. Ya bir cani tarafından katlediliyor günahsız bedeni ya da yaşadıklarını kaldıramayan güçsüz omuzlar çözümü intiharda buluyor.

Bu güne kadar bunu kanıtlayan pek çok örnek duyduk, gördük. Yeri geldiğinde ağladık, yeri geldiğinde sokakalara dökülüp sırf birileri sesimizi duysun diye sokakaları inlettik, tecavüz ve şiddet mağduru kadınlarımız, genç kızlarımızın adı ile.

Biliyoruz ki, gördüklerimizden ve duyduklarımızdan daha fazlası var. Sırf utandığı için, sırf toplum baskısı yüzünden yaşadıklarını sineye çekmiş, hayatını nefes alıp vermekten ibaret bırakmış, onlarca, binlerce kadınımız var. Yüzlerce kadınımız var diline kelepçe vuran, ya da namus deyip diline kelepçe vurulan.

Kadınlar, bir erkeğin yanında, bedenen bu kadar güçsüz varlıklarken hangi duygu, hangi olay kadına karşı yapılan fiziksel ve psikolojik şiddeti açıklayabilir? Bir kadına el kaldırmayı hangi sebep haklı kılabilir?

Peki tecavüz ve taciz olayları?

Bir kadının bedeni sadece kendisine aittir. Bir kadının sahip olduğu hakları hiçbir zenginlik, hiçbir adet, hiçbir töre el koyamaz hele satın hiç alamaz! Bir kadına el kaldırmanın ne erkeklikle ne adamlıkla zerre alakası yoktur. Tam tersi bu bir şerefsizliktir.

Sırf bir erkeğin anlık zevki, anlık uçkuru için hayatı elinden alınan, dünyası yerle bir edilen, canlı cenazeye çevrilen onlarca genç kızımız varken bizler nasıl bu durumu aşk ile örten, haklı gösteren hikayeleri okur ve destekleriz?

Hele bir tecavüzcüyü nasıl baş tacı ederiz?

Kadın hayatı bu kadar basit mi?

Belki pek çoğumuz çok şükür ki bu duruma maruz kalmadık ancak peki ya kalan insanlar ile empati kurduğumuzda hissettiklerimiz bizi gerçekten tecavüzcü bir pisliğe aşık olmaya itebilir mi?

Bu durumu yaşayan kadınlarımız karanlık bir dünyaya hapsolup kalırken, hayatları boyunca bu izi yaralar ile dolmuş ruhlarında taşırken bizler bu hikayeri nasıl destekler, tecavüzcü bir pisliği ya da kadına el kaldıran sözde adam bozmasına nasıl övgüler yağdırırız?

Bir kadının bedeni üzerinde, kendisi dışında kimse hak sahibi olamaz. İster o çok beğendiğimiz zengin bir züppe olsun, isterse de bir kadının yirmi yıllık kocası! Bu durumu desteklemek, kendimize yapacağımız en büyük hakerettir!

Bu imza kampnyasını başlatan Damla Taşkın'a teşekkürler.

https://www.change.org/p/yay%C4%B1nevleri-okurlar-wattpad-kullan%C4%B1c%C4%B1lar%C4%B1-yazarlar-wattpad-yazarlar-tecav%C3%BCz-ensest-ve-toplumsal-ahlak%C4%B1-%C3%A7%C3%B6kerten-kitaplar%C4%B1n-a%C5%9Fk-ad%C4%B1-alt%C4%B1nda-tozpembe-g%C3%B6sterilerek-topluma-lanse-eden-yay%C4%B1nc%C4%B1lar-onlar%C4%B1-okuyan-okuyucular-ve-yazarlar%C4%B1-boykot-ediyoruz?recruiter=331511815&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebook_responsive&utm_term=des-lg-no_src-custom_msg&fb_ref=Default

Continue Reading

You'll Also Like

9.4K 1.5K 31
Yeni sergisi için ilham arayan Almila bunu yeni insanlar tanıyarak başarabileceğini düşünür. Rastgele bir numaraya mesaj yazar. Fakat karşısındaki ad...
1M 53.2K 31
"Hasta'nın yakını mısınız?" Mehmet doktorun sorduğu soruya hiç düşünmeden aklından geçen cevabı verdi. "Evet. Eşiyim. Karımın durumu nasıl?" doktor'u...
Haz By 🍀

Romance

185K 2.2K 16
"Siktir, kırmızı senin rengin." Sütyenimin açıkta bıraktığı göğüslerimi öpmeye başladı. Bir eliyle kalçalarımı sıkıyor diğeriyle de kasıklarımı okşuy...
220K 10.2K 58
'Bazen en önemli şeyler beklenmedik yerden çıkar' Beklenmeyen yerden çıkan acılar mesela... En çok can yakan noktadır. Neden mi? Beklemedikleriniz gü...