ÇAOM'UN DÜZENLENEN HALİNDEN BİRKAÇ KISIM & İSİM SORUSU

16.1K 527 102
                                    

Arkadaşlar yeniden merhabalar.

Zaman buldukça Aras 'ın hikayesini yazmanın yanında bazen ÇAOM' u da düzenliyorum. Hocamla şu hastalık sağlık konularını da konuştuk biraz. Aslında gelebildiğim kısma kadar bir baktığımda sanırım düzenliyorum değil de yeniden yazıyorum demek daha doğru olacak. 😂

Size birkaç kısım bırakıyorum. Vakit bulup tamamen bitirmeyi başarırsam ve yeni yazdığım halini de tasdik ettirirsem belki bu halini kaldırıp düzenlenmiş halini paylaşabilirim.

Bir de ben "Çocuğumun Annesi Olur musun?" başlığını seviyorum. Ancak bazen hikayenin ismi ile ilgili değişik yorumlar gözüme çarpıyor. Siz seviyor musunuz ya da başka bir şey olsaydı ne olmasını isterdiniz, bir fikrinizi almak istedim.

Aranızdan bir okurum ile İnstagram'dan sesli konuşma yapmak istiyorum. Bu konuda da fikrinizi belirtebilirseniz çok mutlu olurum.

Keyifli okumalar.

🖤

ÜNLÜ İŞ İNSANI HAKAN DEMİR VE SOSYETİK GÜZEL ASLI ÇUHADAR ADIM ADIM MUTLU SONA GİDİYOR!

Ünlü iş insanı Hakan DEMİR ve sosyetik güzel Aslı ÇUHADAR bir yıl önce nişanlanmış, çiftin şatafatlı nişanı günlerce konuşulmuştu. Düğün tarihleri netleşti! Dün tbt etiketi ile aşk pozu paylaşan Aslı ÇUHADAR fotoğrafın altına ekledi.: “Bu yaz gelinlik giyiyorum.” Çiftin yakın çevresinden aldığımız duyumlara göre iş insanı ve sosyetik güzel birkaç ay sonra temmuz ayında nikah masasına oturacak.

“Sabahtan beri aynı şeyleri tekrar tekrar okuyorsun. Sus artık Ali, çalışıyorum.” dedi Hakan bıkkınlıkla.

“Sinirlenme damat. Sustum.” dedi Ali gülerek ve tabletinin kapama tuşuna basıp önündeki sehpanın üzerine bıraktı.

“Senin işin yok mu?” diye sordu Hakan ve bakışlarını bilgisayar ekranından kopartıp hemen karşısında oturan Ali’ye çevirdi. Cevabını bildiği halde sorduğu bir soru olmuştu bu. İş çoktu ama çalışmaya hevesli bir Ali yoktu. O, daha çok yapması gerekenleri başkalarının üzerine yıkmayı seviyor ve tercih ediyordu. Ali, tam cevap verecekken odanın kapısı gürültüyle açıldı ve hemen sonrasında Aslı belirdi.

“Gelin de geldi.” diye mırıldandı Ali gülerek. “Bir fotoğraf paylaştın, bugün tüm sayfalar evleneceğinizi konuşuyor. Gündemdesiniz.” diye eklediğinde Aslı onu es geçti. Hızla ilerleyip Hakan’ın yanına ulaştı ve dudaklarını sevgilisinin dudaklarına bastırdı. Aldığı tatmin edici karşılığın hemen sonrasında çalışma masasının önünde duran koltuğu Hakan’ın olduğu konuma sürükleyip nişanlısının hemen yanına oturup ona sokuldu.

“Bu neden seni bu kadar eğlendirdi Ali?” diye sordu Aslı.

“Bunu ben de çok merak ediyorum. Sabahtan beri aynı şeyleri onlarca kez bıkmadan okuman için bir sebep olmalı, okuduğun basit bir haberden dolayı bu kadar eğlenmen için de bir sebep olmalı tabi.” dedi Hakan ve dikkatli bir şekilde Ali’ye baktı.

Ali, ortağı Selim KAYAOĞLU’nun oğluydu fakat ne Ali ile ne de onun babası ile ilişkileri bir ortaklık ya da iş ile sınırlı değildi. Yaklaşık elli yıl önce kendi babası ile Ali’nin babası dostluklarına bir de bir iş ortaklığını eklemiş, kısa bir sürede ülkenin en çok kazanan iş insanları listesine adlarını yazdırmışlardı. Ali ile çocukluklarından beri arkadaşlardı. Her ne kadar bazen tembelliğine ve düşük çenesine hiç tahammül edemese de onu seviyordu Hakan. Zor zamanlarında yanında gördüğü nadir dostlarından bir tanesiydi Ali KAYAOĞLU. Selim amcası ise muhteşem bir adamdı, ona hep bir baba gibi olmuştu.

Çocuğumun Annesi Olur musun?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin