Demonul meu

By Stefania282001

214K 8.4K 1K

"Iubito, nici nu ai idee cât de mult o să te rănesc, o să mă iubești încât o să depinzi de fiecare respirație... More

Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
R.I.P. CHRISTINA GRIMMIE
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
ATENȚIE NU E UN CAPITOL
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
NU E UN CAPITOL
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26

Capitolul 1

22.6K 613 102
By Stefania282001

Eram in masina spre noua casa din New York datorita tatei care a primit o slujba noua,picurii reci loveau geamul aburit al masinii,copacii se ascundeau,iesind tot mai repede din calea mea vizuala,un fulger a luminat puternic cerul,eu facandu-ma mai mica in scaunul meu.

Tata si-a indreptat priviriea spre mine si se uita duios,incercand sa imi ofere compasiune,dar momentan nu am nevoie de asa ceva. Dupa un drum lung,am fost trezita din gandurile mele ,de fratele meu, Jake care m-a intepat cu degetele sale lungi in zona abdomenului.

I-am aruncat o privire deranjata si am iesit din masina,m-am uitat in fata mea,o casa alba ingrijita care avea doua nivele,era imprejmuita de gazon,iar pe ici-pe-colo puteam sa vad cateva flori plantate. Tata zambea stangaci,nestiind ce gandeam nici eu,nici Jake.

Era o casa potrivita pentru noi,am intrat fiind lovita de un miros de scortisoara fiind parfumul putin exagerat al sufrageriei, insa era spatioasa,culoarea peretilor fiind crem dand un aer prietenos oaspetilor,o masuta din sticla,in jurul sau fiind asezate doua fotolii maronii si un mini-coltar de acceasi culoare,in fata aflandu-se o plasma mare neagra,sigur ca era o plasma pentru Jake,care la 18 ani ai sai inca e doritor sa foloseasca playstation-ul.

Mi-am luat bagajul si am urcat scarile de un maro deschis care produceau un scartait din cand in cand,m-am oprit la primul etaj si am intrat intr-o camera pe care era o tablita cu numele meu,am deschis usa alba si am pasit inauntru. Am ramas uimita,era o surpriza placuta sa vad cat de frumos e amenajata,peretii de un gri deschis o intunecau ,dulapurile fiind albe,parchetul avand acceasi culoare. Patul era acoperit cu lenjerie gri inchis in fata sa se afla un televizor cu plasma mai micuta,totul era cum mi-am dorit,avand in vedere ca am si eu toaleta proprie.

Am inceput sa imi despachetez hainele si sa le asez in dulapul incapator si cateva lucruri asezate fara rost prin camera, dupa care m-am relaxat printr-un dus lung, m-am pus la somn maine aveam prima zi de scoala.

De dimineata m-am trezit obosita,datorita serii care a trecut. M-am dus la toaleta facandu-mi rutina si mi-am imbracat hainele pregatite de aseara.

Lenjeria neagra din dantela,o pereche de pantaloni de blugi negrii stramti,un top de culoarea piersicii, mi-am indreptat parul cu placa lasandu-l liber pe spate,iar la machiaj am ales anticearcan,fond de ten,tus negru,rimel si baslam de buze,mi-am luat geanta unde am pus trei caiete si penarul care continea mai multe pixuri si creioane,am luat telefonul, castile,m-am dat cu parfum si eram gata.

Am coborat jos,mergand in bucatarie de unde auzeam voci,era tatal meu si Jake.

-Hei tata,hei Jake,spun sarutandu-i pe ambii pe obraz.

- Buna dimineata soare! imi raspunde tata la randul sau,in timp ce Jake a ales sa ma ignore.

Mi-am luat un mar din fructiera si am mers in sufragerie pornind televizorul. Dupa ce am terminat de mancat marul,mi-am luat tenesii negri in picioare,geaca de piele tot neagra,ce? Imi place negrul. Si geanta si am plecat cu Jake spre scoala cu masina lui,desigur. Stateam linistita pana incepe Jake aka Idiotul sa deschida gura.

-Lissa,la scoala incerca si tu sa iti tii gura,mi-a spus cu privirea atent indreptata spre drum.

-Si ce primesc l-a schimb?

-O sa te duc la mall.

-S-a facut,i-am raspuns multumita.

Dupa zece minute de mers am ajuns, in fata maretei scoli era frumos amenajata,culoarea fiind de un alb imaculat,cu mult spaiu verde pe care elevii se relaxau si vorbeau intre ei,in mijlocul curtii se afla o fantana inalta,era un liceu bun asta a fost tot ce am putut sa deduc din privelistea oferita.

Am parcat masina si am inaintat impreuna cu Jake spre intrarea in scoala,pot sa spun ca si in interior avea accelasi aspect serios si curat.

Am reusit sa gasim secretariatul,datorita unei blondine agatata de Jake si asa am ajuns in fata unei marete usi din lemn care avea o tablita argintie care indica faptul ca am ajuns in locul potrivit,am ciocanit de cateva ori pana am auzit un "Intra" infundat.

La un birou de acceasi culoare cu usa era asezata o doamna de varsta a doua a,cu parul prins intr-un coc perfect,pe buze avand un ruj rosu sangeriu si o rochie visinie decenta.

-Buna ziua! m-am adresat politicos,dandui un cot in stomac lui Jake care a tacut din gura privrea lui fiind plictisita.

-Buna ziua! Cu ce va pot ajuta? ne-a intrebat aceasta zambind calduros.

-Suntem noii elevi Lisa si Jake More,i-am raspuns timid.

Dupa ce ne-a dat orarul si cheia de la dulap unde se aflau toate cartile,m-am despartit de Jake si m-am grabit sa-mi caut dulapul. Din cauza grabei mele m-am ciocnit de cineva,era o fata. Am ajutat-o sa se ridice si mi-am cerut scuze.

-Imi pare rau.

-Nu-i nimic. Esti fata noua,nu? a spus zambind.

-Da,Lissa,Lissa More,i-am raspuns timida intizand mana spre ea.

-Christina Black,dar poti sa imi zici Chris,s-a prezantat luandu-mi mana si scuturand-o usor.

-Pai ne mai vedem,Chris ma duc sa imi gasesc dulapul,am spus si am plecat grabita.

Dupa un drum lung,adica doar pentru mine mi-am gasit dulapul si am luat ce am avut nevoie plecand spre clasa de chimie. Cand am gasit-o am tras putin aer in piept si am batut usor intrand toti ochii fiind pe mine,minunat!

-Buna ziua,am salutat respectuos.

La tabla era o profesoara de vreo treizeci si doi de ani,cu un corp subtire imbracat cu o rochie albastru- inchis cu un ruj roz-pal si cu o incruntatura considerabila.

-Buna ziua! Tu esti fata noua sper si de data asta te iert pentru ca ai intarziat,poti sa te prezinti si sa iti gasesti un loc în clasa, mi s-a adresat zambind fals.

-Ma numesc Lissa More,am 16 ani,vin din Londra.

Dupa ce m-am prezentat am zarit un chip cunoscut,Chris huh salvarea mea.

M-am asezat langa ea si am incercat sa fiu atenta la profesoara aka scorpia.Dupa ce a predat aproape o ora intreaga,mai erau cinci minute pana la pauza si femeia asta nu termina cu scrisul,oficial o urasc,profesoara asta e nebuna sau poate nu nebuna dar cred ca e axata doar pe materia ei.

Clopotelul s-a facut auzit,iar eu mi-am luat cartile cat de repede am putut si am iesit din clasa.

********

A venit ora pranzului,iar eu sunt mai mult decat lihnita,deoarece in timpul orelor stomacul scotea sunete sinistre,intr-un sfarsit am localizat un chip cunoscut.

-Mhei Chris.

-Salut Liss,hai sa mergem la cantina.

-Hai,sunt lihnita.

Cand am ajuns mi-am luat o portie de cartofi prajiti si un suc de portocale cautand o masa libera. Am gasit una retrasa si am inceput sa ii povestesc despre mine,Christinei pana cand usa cantinei s-a deschis si pe ea a intrat o gasca de baieti,printre care si Jake. Ofereau un aer superior in accelasi timp si confuzie,impleticita cu teama. Curiozitatea ma macina in interior si am ales sa o intreb pe Chris de dansii.

-Cine sunt ei?

Aceasta parea putin deranjata de intrebarea mea,dar a ales sa-mi spuna cate ceva despre ei.

-Ei sunt grupul ala rebel din scoala,ciudati,a suierat si vad ca s-a mai integrat inca un bastard,a adaugat cu o fata plina de dezgust.

-Bastardul ala e fratele meu,am chicotit.

Si-a mutat privirea de la ei,la mine si pe fata ei se citea vinovatie.

-Scuze nu am..

-Nu-i nimic,nu aveai de unde sa stii. In plus e un ciudat,probabil i se potriveste si insusirea de bastard,dupa ce am terminat de spus fraza aceasta a izbucnit intr-un ras colorat eu urmandu-i exemplul.

Astfel am atras atentia tuturor care isi serveau pranzul,fiecare aruncandu-ne priviri urate sau curioase pe care nu le-am luat in seama,mi-am mutat privirea spre masa grupului ciudat,vazand un Jake plin de arogante care se indrepta spre mine cu pasi increzatori.

S-a asezat langa bruneta aruncandu-i priviri perverse,fapt care i-a facut fata Christinei sa se asemene cu o tomata.

Cu un zambet siret si-a indreptat privirea spre mine.

-Nu imi faci cunostinta cu noua ta prietena 'surioara' ? mi-am rotit ochii la auzul cuvintelor sale si ma gandesc cum pot sa il ucid fara ca tata sa isi dea seama ca lipseste.

-O sa iti fac cunostinta cu pumnul meu daca nu iti misti fundul de aici Jake,m-am rastit incet la el acesta ranjind ca un nesuferit ce e.

S-a ridicat sfios de la masa,dar nu inainte sa ii ofere Christinei un sarut pe obraz.

-Ne mai vedem frumoaso. Pa Lissa,a plecat inainte sa pot sa ii torn sucul in cap,fustangiul.

-Te simti bine? am intrebat-o pe Christina care mai putin si intra in pamant de rusine.

-Mhmm,nu eram convinsa de raspunsul ei,dar stiu ca Jake are obiceiul sa cucereasca fetele intr-un mod numai de el stiut.

Mi-am indreptat din nou privirea spre masa unde tocmai s-a asezat,acesta amuzandu-se impreuna cu amicii sai dubiosi pe masura de ceea ce a facut. Un sentiment de dezamagire imi apasa acum sufletul,el e cam fustangiu si are aerul ala misterios dar niciodata nu s-a amuzat pe baza unei fete. I-am aruncat o privire furioasa,captandu-i privirea amuzata si plina de energie.

Am ales sa trec peste ceea ce s-a intamplat si mi-am cerut scuze noii mele prietene in numele lui Jake,nu prea a fost deranjata de incident si imi arata ca nu e una din fetele care sa se indragosteasca de unul ca el,doar dupa ce i s-a adresat un compliment lucru ce ma multumeste.

M-am scuzat a nu stiu cata oara pe ziua de azi,pentru ca trebuie sa imi aranjez parul si sa il sun pe tata.

Am iesit din cantina sub privirile curioase ale elevilor ce se aflau in ea si am pasit pe holul pustiu,pasii mei erau singurii care spargeau linistea acestei scoli.

Am ajuns in fata baii si fara ezitare am intrat inauntru,m-am indreptat spre oglinda vazand ca parul meu e in regula,apoi apelandu-l pe tata dar dupa cum ma asteptam nu mi-a raspuns.

Am iesit grabita si m-am ciocnit de cineva.

-Scuze,nu am vru.. m-am scuzat iar.

-Uita-te dracu pe unde mergi,a replicat taios persoana din fata mea.

M-am incruntat,iar o singura privire mi-a confirmat ca sigur face parte din grupul ciudatilor.

-Am spus ca-mi pare rau,mi-am rotit ochii deja devenind un obicei pentru mine.

Am vrut sa plec insa m-a izbit de dulap eu icnind la contactul metalului rece cu spatele meu. Am vazut cum se apropie de mine panica instalandu-se in corpul meu.

-Iar eu ti-am spus sa te uiti dracului pe unde mergi,tarfa,l-a auzul ultimului cuvant am reactionat violent izbindu-i o palma de obraz.

S-a infuriat foarte rau,spatiul dintre noi doi fiind acum inexistent,chiar daca am inceput sa tremur considerabil nu regret ca l-am lovit nu asa se vorbeste cu o fata.

-Iubito ai facut cea mai mare greseala din viata ta sa ma lovesti,nu te-am vazut pe aici deci esti noua si sunt sigur ca poti face ceva mai bun cu mana aia,m-am inrosit cand am auzit ce a spus,el ranjind pervers. Ce ti-as mai plesnii una si peste celalat obraz mi-am adaugat mintal.

Intr-un final mi-a dat drumul si a plecat,iar eu am ramas in accelasi loc incercand sa imi reglez respiratia. Am plecat cu picioarele tremurande spre cantina si cand am ajuns m-am pus inapoi la masa unde Chris imi arunca priviri curioase.

-Unde naiba ai stat atat? m-a intrebat incercand sa ma cerceteze din priviri.

-La baie,am raspuns simplu si am ales sa pastrez pentru mine micul incident.

Am inceput sa mananc pentru ca inainte nu am avut timp din cauza nataraului de Jake,tocmai ce am bagat un cartof in gura cand usa cantinei se deschide,iar pe aceasta intra tipul care m-a agresat acum cinci minute aproape,ca m-am inecat cand l-am vazut.

-Cine e el? m-am trezit vorbind,iar curiozitatea imi manca din suflet putin cate putin.

-El? El e Devil,asta e capul grupului ciudatilor,e un bad-boy in adevaratul sens al cuvantului,deja plictisita de intrebarile mele Chris ma informa.

-De ce spui asta?

-E genul ala de baiat care baga orice tipa in pat,se ocupa cu afaceri ilegale si chestii de genu dar sunt doar zvonuri. Nu si aia cu fetele,am chicotit la ultima fraza si mi-am continuat pranzul ochii fiind doar pe Devil.

S-a asezat la masa cu ceilalti ciudati si au inceput sa vorbeasca lucruri stiute doar de ei,eram axata pe el si pe conversatia pe care o ducea cu fratele meu mai schitand un zambet slab din cand in cand.

********

Dupa o zi obositore si plina de surprize neplacute am iesit din incinta scolii impreuna cu,Chris.

-Am luat un patru la engleza,s-a adresat nemultumita.

-Si eu era cat pe ce sa il iau daca nu spuneam ca sunt fata noua.

A zambit vag si am facut schimb de numere , ne-am luat ramas bun aceasta indepartandu-se de mine. Am inaintat spre parcare si m-am asezat pe capota masinii pana cand dragul meu frate o sa isi faca aparitia.

Cred ca astept de douazeci de minute si natangul asta tot nu mai apare,iar cand eram in momentul in care sa plec i-am auzit rasul la cativa metrii. Cand m-am intors si am vazut cu cine e gura mea ajungea pana la pamant datorita surprinderii.

Chiar nu era o idee rea daca mergeam pe jos.

-Credeam ca nu o sa mai vii,l-am mustrat imediat ce s-a apropiat de masina.

Cand mi-am intersectat privirea cu Devil,am simtit o electricitate care imi strabate sira spinarii ma privea cu atata ura incat m-as fi ingropat singura de vie. Maxilarul ii era inclestat incat am crezut o sa isi zdrobeasca dintii daca mai sta mult asa.

-O cunosti? a intrebat mai mult maraind.

-E sora-mea,i-a raspuns Jake simplu.

Acum era randul lui Devil sa fie surprins,mi-a oferit un zambet fortat si dupa si-a luat la revedere de la fratele meu printr-o strangere de mana.

Am respirat usurata cand l-am vazut ca se departeaza de noi si am intrat in masina relaxandu-ma in scaunul comod.

Drumul a fost unul tacut eu,dar simteam o presiune intre mine si Jake,dar am ales sa pastrez linistea si ii sa arunc din cand in cand cate o privire pe furis.

Am ajuns acasa si am iesit din masina,intrand in casa cu Jake pe urmele mele,tata nu era acasa cum deja ne-am obisnuit si in Londra sa fim mereu singuri.

Londra,imi e asa dor de prietenii mei, de Chad,e cel mai bun prieten al meu ,chiar daca suntem departe unul de celalalt stiu ca nu o sa ma uite,de el mi-a fost cel mai greu sa ma despart.

Am mers la mine in camera si mi-am luat pe mine o pereche de pantaloni scurti negri si un tricou mai larg,mi-am facut temele,dupa ce am terminat m-am pus sa ma uit la cateva filme,in timp ce mancam popcorn si inghetata.

S-a inserat deja,eu am pierdut ceva timp fiind ora unsprezece fara cinci minute.

Mi-am facut un dus imbracandu-ma in pijamalele mele cu pinguini. M-am pus in pat insa ma gandeam doar la Devil. Oare chiar era periculos? Pacat ca nu pot sa ii bag furculite in ochi ca as face asta cu mare placere. Insa somnul a pus stapanire pe mine si am intrat in lumea viselor.

Cam ãsta a fost primul capitol,chiar aș vrea să văd câteva păreri. Pwp:***
La Media este Lissa.

Continue Reading

You'll Also Like

111K 3.6K 33
Lara, o fata tip bad girl...toată lumea crede că are o inima de piatră , dar ei nu știu adevărul.Oare ce se va intampla când apare noul baiat? Cite...
3K 459 30
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...
282K 32.6K 200
Taehyung a trimis un mesaj la un număr greșit la ora 3 dimineața pentru a cere ajutor la alegerea unui nume pentru un câine pe care l-a găsit pe stră...
116K 2.5K 33
M-au vândut pentru a-și face viața mai frumoasă fără fetița lor ....Am fost răpită de două ori și tot nu sunt fericită..... Îmi vreau viața mea înapo...