Capitolul 14

8.3K 315 27
                                    



Mi-am intors privirea cand acesta a facut contact cu a  mea,provocandu-mi socuri electrice pe sirea spinarii. Am stat mai aproape de Chris si am incercat sa deschid un subiect de discutie evidenit eusand cand acesta se uita doar dupa Jake,directorul a anuntat imbarcarea in autocar  si toti elevii s-au ingramadit grabiti spre usile glisante.


Ramasa cu, Chris am incercat sa evit multimea agitata si am asteptat pana la sfarsit cand nu s-au mai impins ca niste natarai,am urcat in autocar ghinionul fiind cu mine,doarece singurele locuri libere aflate exact in fata grupului lui Antonio care stateau in spate toti evitand sa se aseze atat de aproape de ei.


Am fost readusa la realitate cand Chris mi-a inhatat mana si am mers exact spre cele doua locuri,m-am asezat in scaun cu privire spre fereastra  si incercam sa stau cat mai relaxata stiind ca Antonio se afla pe scaunul din spatele meu. Mi-am bagat castile in urechi si am dat drumul la muzica cu incercarea de a adormii putin.


Doua lovituri puternice in scaunul meu m-au facut sa ma enervez la culme si sa ma intorc la idiotul din spatele meu abtinandu-ma cu greu sa nu ii intorc o palma peste fata.


-Care e problema ta? m-am rastit la Antonio.


Imediat cum m-a vazut un ranjet urias i-a acaparat fata,mi-am rotit ochii dispretuitor si m-am asezat inapoi la locul meu cand am vazut ca nu imi raspunde.


Am aruncat o privire in stanga mea si ma uitam la Chris cum il dezbraca din priviri pe fratele meu,chiar imi vine sa vomit cand o vad atat de prostuta. M-am intors cu privirea spre geam si admiram peisajul de dimineata,soarele ducea o lupta crancena impotriva norilor cenusii care incercau sa ii rapesca caldura,acoperind mereu razele calde.


Dupa inca zece minute in care am ascultat muzica si ma uitam la imaginile de afara care fugeau din raza mea vizuala,am primit inca un picior in scaun mult mai puternic de data aceasta.


Ce naiba? Aproape ca era sa cad de pe scaun,m-am intors furioasa simtind cum adrelnalina imi pompeaza in vene,am luat sticla cu apa de langa mine turnandui-o in cap neghiobului din spatele meu.


In autocar s-a lasat o liniste mormantala,toate privirle fiind axate doar pe mine si pe fata surprinsa a lui Antonio,i-am zambit fals si m-am asezat la loc in timp ce Chris ma privea terifiata. Mi-am bagat inapoi castile in urechi si am incercat sa adorm stiind ca individul din spatele meu probabil scoate fum pe nas de furie,am chicotit cand m-am gandit la asta si m-am afundat mai bine in scaunul meu sub privirile celorlati.


Am inchis ochii pentru cinci minute deoarece sunt foarte obosita si am incercat din nou sa adorm,dar cand am simtit scaunul de langa mine zguduindu-se puternic mi-am dat seama ca ceva nu e in reugula si cand am deschis ochii am dat de privirea intunecata a lui Antonio.


Am inceput sa rad ca o nebuna cand am privit cat de caraghios arata,parul ii era lipit de frunte si picuri de apa sa scurgeau pe maioul alb. Nici nu imi vine sa cred ca eu am facut asta,m-am oprit din ras cand am vazut ca se apropie periculos de mult de mine,am incercat sa intru in scaun dar fara folos.


-Ti se pare amuzant? vocea lui era atat de groasa incat semana cu a unui demon.


Demonul meuWhere stories live. Discover now