Capitolul 21

4.4K 213 23
                                    



M-am trezit buimaca,afara era un soare puternic,iar eu seara,mai precis dimineata trecuta am uitat sa trag jaluzele din cauza oboselii. Mi-am luat telefonul,de pe mica noptiera situata langa pat.

Am deblocat ecranul,uitandu-ma si vazand douazeci de apeluri de la tata si treizeci si cinci de la Jake si mesaje intr-un numar exagerat de la amandoi. Mai aveam cincizeci si trei la suta baterie,iar eu nu aveam incarcatorul cu mine.


M-am ridicat cu greu din pat si am mers la baie,mi-am facut rutina si am iesit infasurata intr-un prosop pe corp,iar altul pe cap.


M-am imbracat cu hainele de ieri,neavand altele si am sunat la room service comandand,o limonada si niste sandwich-uri.


Spre deosebire de azi-dimineata,acum comanda a ajuns foarte repede. Am mancat tot,ca mai apoi sa ies pe balcon si sa fumez o tigara.


Stateam si priveam,fiind asezata pe un mic fotoliu,cand cineva imi ciocanea cu forta in usa de la intrare. Am lasat tigara si am mers sa o deschid si sa ii trag o mustrare serioasa celui care mai putin si imi darama usa.


Am deschis-o,iar in fata mea stateau tata,Jake,Chad,Justin si Devil. Prima mea reactie a fost,sa ii arunc o privire urata tradatorului de Devil.


-Lissa,sa nu mai faci niciodata asta,mi-a zis tata suparat.


Arata rau,foarte rau. Ochii rosii,pungi movulii sub ochi,parul ravasit. Se uita la mine,si imi zambea.


-Tu m-ai gonit. Sau ai uitat? l-am intrebat nervoasa.


-La dracu',Lissa. Cine te pune sa vii cu motorul acasa? Cu acel motor,m-a intrebat Jake nervos.


Chiar imi venea sa ii arunc un pumn in dinti si sa-i scot pe toti.

Un gand stralucit mi-a venit in minte. Nici nu am mai asteptat punandu-l in aplicare. Le-am trantit usa in nas celor cinci si am mers in balcon sa imi fumez tigara,bagandu-mi castile in urechi,neauzindu-i cum se agita prin fata usii.


Dupa ce am terminat de fumat,mi-am luat casca si am iesit din camera,nebagandu-i in seama.


Devil,a venit dupa mine.


-Unde dracului mergi,Lissa? m-a intrebat in timp ce mi-a cuprins bratul,intr-o stransoare dureroasa.


-Da-mi drumul,in acest moment,m-am smucit mergand mai departe.

Am intrat in lift,am apasat pe butonul cu cifra zero si am asteptat pana am coborat. Am iesit din lift grabita,iesind din hotel,inaintand spre motor.

L-am incalecat si am plecat cat de repede am putut. Bun,acum habar nu am unde merg sau ce cacat o sa fac pentru ca la acel hotel nu pot sa ma mai intorc.


*************


Era deja seara,iar motorul nu prea mai avea benzina,muream de foame si de sete,imi e mai frig ca niciodata si vreau sa fac un dus si vreau niste haine curate,telefonul mai avea ceva baterie.

Demonul meuWhere stories live. Discover now