Capitolul 13

8.7K 318 6
                                    


Am iesit din casa nervoasa si am inceput sa alerg,punandu-mi castile in urechi,mi-am dat la maxim melodia preferata. Dupa jumatate de ora de alergat m-am asezat pe o banca si ma uitam la copii care se bucurau de ziua asta calda,toti aveau zambetul pe buze si isi imparteau lucrurile chiar daca nu toti se cunosteau intre ei.

Au un suflet asa curat si frumos,un zambet s-a asternut pe fata mea. Dupa  zece minute de  odihnit m-am ridicat si am plecat spre supermarket.

Dupa ce am platit casierului sticla de apa si ciocolata,am plecat spre casa cu,cateva ganduri rele. Am trecut peste multe pana acum,dar Antonio incepe sa intreaca orice masura nu pot sa imi dau seama ce simt pentru el,inca. 

Cateodata chiar il plac,iar dupa face o greseala si totul se naruie stiu ca fiecare om greseste,dar el atunci cand gresteste se sfarseste rau pentru mine.

Mi-am inchis pentru doua secunde ochii,o sa ma ocup mai tarziu de sentimentele mele acum vreau sa ma bucur din  plin de vremea asta frumoasa si destul de calda pentru luna in care suntem.

M-am uitat la ceas era ora doisprezece jumate,nu ma grabesc azi e sambata pot sa ma relaxez si eu. Telefonul a  inceput sa imi sune,era Chad probabil ingrijorat. Il fierb putin si nu ii raspund deoarece sunt aproape de casa.

Am putut auzii cearta in casa si am intrat cat de repede am putut,sper ca nu sunt eu motivul,cum am deschis usa Antonio era lipit de perete de catre fratele meu,el doar ranjea si nu spunea nimic. Cand m-a vazut ranjetul i s-a diminuat de pe fata,semn ca nu ii placea ca m-am intors asa curand.

Imi venea sa imi dau palmi mintale ca am plecat de acasa,dupa ce el a fost la mine in dormitor si s-a intamplat ce s-a intamplat.

Jake inca il tinea sub presiune,fortand limitele de calm ale lui Antonio,iar pumnul pe care Jake si l-a primit imi gestiona ca trebuie sa intervin.

Dar nici Jake nu s-a lasat mai prejos,intr-o fractiune de secunda l-am vazut pe Antonio pe jos lovit cu pumnii si picioarele de fratele meu.

-Jake,opreste-te,cand mi-a auzit vocea,a ramas nemiscat si dintr-o data s-a ridicat brusc,venind la mine si oferindu-mi cea mai calduroasa si dragastoasa imbratisare pe care o avea. 

Am ramas putin socata,dar i-am raspuns imbratisarii in accelasi mod iubitor,  nu a fost nici prima nici  ultima oara cand o sa greseasca.

-Unde naiba ai fost? m-a intrebat soptit la ureche.

-La alergat din cate poti vedea,am spus intr-un mod sarcastic.

Si-a rotit ochii si mi-a oferit alta imbratisare,am privit peste umarul sau si l-am putut vedea pe Antoio ridicandu-se de parca nimic nu s-a intamplat,m-a prins in timp ce ma uitam la el si un ranjet si-a facut aparitia pe fata sa.

-Merg sus sa fac un dus,vorbim dupa,l-am informat pe Jake.

A dat din cap aprobator si i-am oferit un sarut pe obraz,am fugit la mine in camera,mi-am luat un prosop si haine de schimb si am intrat in baie.

Ma dezbrac si intru in cabina de dus,regland apa,mi-am turnat gelul de dus in palma si mi-am masat  corpul.

*******

-Liss,chiar imi pare foarte rau ca nu ti-am raspuns,mi-a spus Jake muscand intr-o felie de pizza.

-Si mie.

-Chad,taci,m-am rastit la el.

Mi-a dat un picior pe sub masa si si-a varsat sucul,ca sa vezi din "greseala" pe mine. I-am aruncat o privire ucigatoare si i-am trantit felia de pizza din mana mea "fara sa vreau" in par.

Desigur ca nu am incetat aici si i-am aruncat sucul de portocale direct in fata,m-a tintuit cu privirea si mi-am scos telefonul imortalizand imaginea comica din fata mea. Am zambit inocent si am incercat sa o tulesc spre camera mea.

Demonul meuWhere stories live. Discover now