Capitolul 1

22.6K 611 102
                                    

Eram in masina spre noua casa din New York datorita tatei care a primit o slujba noua,picurii reci loveau geamul aburit al masinii,copacii se ascundeau,iesind tot mai repede din calea mea vizuala,un fulger a luminat puternic cerul,eu facandu-ma mai mica in scaunul meu.

Tata si-a indreptat priviriea spre mine si se uita duios,incercand sa imi ofere compasiune,dar momentan nu am nevoie de asa ceva. Dupa un drum lung,am fost trezita din gandurile mele ,de fratele meu, Jake care m-a intepat cu degetele sale lungi in zona abdomenului.

I-am aruncat o privire deranjata si am iesit din masina,m-am uitat in fata mea,o casa alba ingrijita care avea doua nivele,era imprejmuita de gazon,iar pe ici-pe-colo puteam sa vad cateva flori plantate. Tata zambea stangaci,nestiind ce gandeam nici eu,nici Jake.

Era o casa potrivita pentru noi,am intrat fiind lovita de un miros de scortisoara fiind parfumul putin exagerat al sufrageriei, insa era spatioasa,culoarea peretilor fiind crem dand un aer prietenos oaspetilor,o masuta din sticla,in jurul sau fiind asezate doua fotolii maronii si un mini-coltar de acceasi culoare,in fata aflandu-se o plasma mare neagra,sigur ca era o plasma pentru Jake,care la 18 ani ai sai inca e doritor sa foloseasca playstation-ul.

Mi-am luat bagajul si am urcat scarile de un maro deschis care produceau un scartait din cand in cand,m-am oprit la primul etaj si am intrat intr-o camera pe care era o tablita cu numele meu,am deschis usa alba si am pasit inauntru. Am ramas uimita,era o surpriza placuta sa vad cat de frumos e amenajata,peretii de un gri deschis o intunecau ,dulapurile fiind albe,parchetul avand acceasi culoare. Patul era acoperit cu lenjerie gri inchis in fata sa se afla un televizor cu plasma mai micuta,totul era cum mi-am dorit,avand in vedere ca am si eu toaleta proprie.

Am inceput sa imi despachetez hainele si sa le asez in dulapul incapator si cateva lucruri asezate fara rost prin camera, dupa care m-am relaxat printr-un dus lung, m-am pus la somn maine aveam prima zi de scoala.

De dimineata m-am trezit obosita,datorita serii care a trecut. M-am dus la toaleta facandu-mi rutina si mi-am imbracat hainele pregatite de aseara.

Lenjeria neagra din dantela,o pereche de pantaloni de blugi negrii stramti,un top de culoarea piersicii, mi-am indreptat parul cu placa lasandu-l liber pe spate,iar la machiaj am ales anticearcan,fond de ten,tus negru,rimel si baslam de buze,mi-am luat geanta unde am pus trei caiete si penarul care continea mai multe pixuri si creioane,am luat telefonul, castile,m-am dat cu parfum si eram gata.

Am coborat jos,mergand in bucatarie de unde auzeam voci,era tatal meu si Jake.

-Hei tata,hei Jake,spun sarutandu-i pe ambii pe obraz.

- Buna dimineata soare! imi raspunde tata la randul sau,in timp ce Jake a ales sa ma ignore.

Mi-am luat un mar din fructiera si am mers in sufragerie pornind televizorul. Dupa ce am terminat de mancat marul,mi-am luat tenesii negri in picioare,geaca de piele tot neagra,ce? Imi place negrul. Si geanta si am plecat cu Jake spre scoala cu masina lui,desigur. Stateam linistita pana incepe Jake aka Idiotul sa deschida gura.

-Lissa,la scoala incerca si tu sa iti tii gura,mi-a spus cu privirea atent indreptata spre drum.

-Si ce primesc l-a schimb?

-O sa te duc la mall.

-S-a facut,i-am raspuns multumita.

Dupa zece minute de mers am ajuns, in fata maretei scoli era frumos amenajata,culoarea fiind de un alb imaculat,cu mult spaiu verde pe care elevii se relaxau si vorbeau intre ei,in mijlocul curtii se afla o fantana inalta,era un liceu bun asta a fost tot ce am putut sa deduc din privelistea oferita.

Demonul meuWhere stories live. Discover now