Capitolul 6

8.4K 388 6
                                    







Mi-am retras bratul si m-am pus mai bine langa Luke. Devil se uita la noi cu o urma de amuzament,dar puteam sa vad in ochii lui cat de nervos era si cat de mult ar fii dorit sa ii rupa oasele baiatului de langa mine. Luke era un inger,iar el era demonul care voia sa imi intunece mintea.

-Ai prins putin curaj ca e langa tine? aceste cuvinte au fost in batjocura,aruncate si nervozitatea mea a inceput sa urce la limita.

-Devil! Nu ai dreptul sa imi alegi oamenii cu care vreau sa stau,mai ales pe cei de care vreau sa ma atasez,am scos cuvintele pe gura fara sa ma gandesc la consecinte.

Pe fata lui se citea uimire,insa dupa ce am terminat de rostit fiecare cuvant,iar el de analizat a devenit si mai nervos,vena care ii strabatea gatul,aproape ca exploda. Apoi l-am vazut cum se intoarce si a pleaca si mai nervos decat a venit.

Dupa cateva minute,pe care le-am petrecut in tacere cu blondul de langa mine,am decis ca mai bine e sa merg acasa si asta i-am spus si lui.

-Luke,as vrea sa merg acasa,nu mai aveam putere sa mai vorbesc cu cineva dupa aceasta cearta si nici nu voiam sa mai stau,deoarece starea mea s-a schimbat.

-Ok,a raspuns simplu

Pe drum,am tacut din gura amandoi. Ce puteam sa ne spunem? Ca un prost ne-a stricat o zi perfecta in parc. Am trecut pe langa multe casute,erau asa frumos renovate,incat credeam ca sunt scoase din povesti,soarele se ascundea printre ramuri,iar razele au inceput sa isi piarda din drepturi cand racoarea a pus stapanire.

Nici nu am observat cand am ajuns in fata casei,iar Luke mi-a dat o imbratisare simpla,nu am simtit absolut nici macar pic de placere ca in celelalte,era simpla si intr-un fel fortata,dar am pastrat tacerea,nu aveam energia necesara pentru a-l intreba de ce se comporta in acest fel cu mine.

Ne-am salutat,iar eu am intrat in casa. Mirosul fumului de tigara a inceput sa isi faca aparitia inca de la intrare,muzica era data destul de tare,iar o gramada de sticle de bautura erau aruncate si cateva cioburi. Ce naiba se petrece aici? Era o intrebare buna,insa am avut surpriza de al vedea pe fratele meu beat mort,impreuna cu Devil si o fata care dansa lasciv in jurul lor. Am crezut ca o sa mor acolo,Jake si-a intors privirea si a trimis fata de langa el,am inceput sa o analizez era imbracata intr-o fustita care ii acoperea jumatate din fese si mai avea ramas pe ea doar un sutien,de culoare rosie,iar parul ei era roscat.

Am urcat cat de repede am putut in camera mea si mi-am inchis usa,ca sa nu am parte de o surpriza. Am intrat in baie,si am dat drumul dusului pentru a se incalzii apa,in timp ce am scapat de haine,am mers sa inchid usa si la baie,in caz de imi spargea usa din dormitor macar asta sa ramana intreaga.
Am intrat,iar apa era putin cam fierbinte asa ca am incercat sa o reglez. Acum era perfecta,mi-am pus gel de dus in palma si am inceput sa imi masez corpul cu grija,mirosul de ciocolata imi dadea fiori pe sirea spinarii,era atat de placut si relaxant,mereu am gasit o cale de iesire din prin dus din orice probelma.Dupa ce mi-am limpezit corpul am inceput sa imi masez si podoaba capilara folosind un balsam si un sampon cu miros de mere.

Dupa ce am terminat dusul,mi-am infasurat un prosop in jurul corpului,la fel am procedat si cu parul. Am intrat in camera unde mi-am luat lenjeria intima si o bustiera neagra si pijamaua care era formata dintr-o pereche de pantaloni scurti si un maiou. Mi-am uscat parul si l-am prins intr-un coc neglijent.

Imi era foame,stoacul meu ma indemna sa cobor jos si sa imi iau ceva de mancare. Si asta aveam de gand sa fac,era casa mea. Am coborat scarile si am putut sa observ ca muzica nu se mai auzea,cand aproape am coborat am putut sa asist la cea mai gretoasa scena din viata mea,fata accea care nu era prea intreaga la cap era in genunchi in fata lui Devil,macar era intors cu spatele.

Nici bine nu am vazut scena oribla,caci roscata si-a ridicat ochii si cand m-a vazut s-a retras,nervos Devil si-a intors capul si un ranjet mizerabil a aparut pe fata lui.

Hmm pentru un moment mi-a trecut foamea,mai bine dorm flamanda si nefericita,decat sa ma duc pana in bucatarie si sa ajung acolo mai mult moarta decat vie.

Am urcat scarile cu viteza luminii,dar nu era de ajuns,o mana mi-a prins puternic incheietura si m-a trantit la fel de puternic de perete.

-Stiam eu ca o sa vii,hai,vorbeste,mai spune-mi ceva,ce mai face Luke iubito? Nu l-ai adus si pe el aici,putem sa o facem toti in grup,a spus nemernicul de Devil.

Am tacut din gura si am incercat sa plec,nu voiam sa ii mai spun ceva,oh dar asta e casa mea,de ce naiba as tacea din gura.

-Stii ca e casa mea nu?

A facut o fata de ganditor,gen "nu stiam,bine ca mi-ai spus" si s-a apropiat de mine,si-a presat buzele pe obrazul meu si a incercat sa ajunga la buzele mele. L-am impins cu toata forta pe care o am in mine si i-am aruncat cea mai urata privire.

Mi-a dat drumul si am ajuns cu bine in camera mea,am mers sa ma spal pe dinti si mi-am bagat telefonul l-a incarcat in timp ce setam alarma,ce surpriza o sa aiba tata maine cand o sa vada tot dezastrul. Dupa ce am mai stat putin,am adormit.

Demonul meuWhere stories live. Discover now