Capitolul 10

8.2K 353 43
                                    


Din perspectiva lui Devil:

De dimineata m-am trezit inaintea ei,dormea linistita bratul meu inca ii infasura talia micuta. Am stat si am privit-o timp de cateva minute bune,cand s-a trezit avea o urma de surprindere pe fata imediat actionand. A sarit din pat si s-a incruntat,i-am zambit seducator si am regretat ca era asa speriata si scarbita de prezenta mea.

-Ce cauti tu aici? buzele ei au rostit cuvintele,fata ei nu exprima nici o emotie.

-Buna dimineata frumoaso!

Stiam ca ce fac nu era bine si asa o indepartez mai mult de mine, dar nu accept sa fiu refuzat in halul asta.

A vrut sa imi replice ceva,dar soneria telefonului meu a intrerupt-o. M-am uitat pe ecran si am raspuns,parasind camera.

-Ce s-a intamplat James de ma suni asa devreme? tonul meu rastit se auzea in ecou pe holul casei.

-Domnule Rose,am fost atacati de clanul inamic ieri seara,glasul sau speriat se auzea in receptorul telofonului.

-La dracu! Cum s-a intamplat? Unde a fost paza? Lipsesc o zi si totul e compromis,imediat ajung,am inchis fara sa il las sa imi spuna ceva.

Am intrat in camera Lissei si mi-am luat tricoul pe mine iesind cu o viteza uluitoare. Ajuns la masina am intrat in ea pornind cu viteza spre sediul in care angajatii sunt extrem de idioti.

Cand am ajuns in fata cladirii,am intrat val-vartej in ea,am intrat in lift apasand butonul cu cifra "zece",dupa doua minute am ajuns. Totul era rascolit,urme de gloante in pereti,am intrat in biroul meu era un dezastru total,geamurile erau singurele intregi. Pana si usa era sparta,de masuta din sticla ce sa mai zic cioburile acopereau parchetul.

Pe peretele de un alb imaculat era scris mare "O SA-TI IAU CE AI MAI DE PRET"
Nu am inteles prima data ce vrea sa spuna,dar dupa cateva secunde un singur cand mi-a fulgerat tot corpul. Lissa este in pericol!

Din perspectiva Lissei:

Dupa ce m-am trezit cu dobitocul de Devil pe cap,mi-am facut rutina zilnica. Am mers in bucatarie stomacul meu scotand sunete ciudate,mi-am pus laptele intr-un bol si l-am incalzit. Am mers in sufragerie si am dat drumul televizorului,am dat cateva canale pana am gasit un post de muzica am dat tare si am mers in bucatarie. Am luat laptele turnand cereale.

Un zgomot puternic s-a auzit,stiam ca e fratele meu care face galagie tot timpul cand se trezeste.

-Jake iti incalzesc si tie lapte? am strigat tare ca sa ma poata auzii.

Nu am primit un raspuns,lucru destul de neobisnuit. Am luat cerealele pentru a merge in sufragerie,cand m-am intors sangele mi-a inghetat in vene,bolul mi-a picat pe gresie,spargand linistea in care era scufundata casa.

Un om imbracat in negru,avea arma indreptata spre capul meu m-am speriat si nu stiam ce sa fac. Nu am alergat sau tipat,deoarece nu ii era deloc greu sa apase tragaciul si sa ma omoare in aceasta clipa.

Mi-a prins bratul intr-o stransoare puternica si mi-a pus pistolul la tampla.

-Daca vrei sa traiesti,o sa ma mergi la masina parcata in fata casei tale fara sa atragi atentia,avea o voce groasa ciudata.

Nu stiam ce sa fac,asa ca i-am urmat sfatul am intrat in duba neagra unde mai erau doi baieti. M-au analizat si au zambit. Nu era un zambet simplu si frumos,era unul bolnav plin de perversitate si ura.

-Deci tu esti frumoasa Lissa,a spus unul dintre ei.

M-am incruntat si i-am aruncat o privire urata,stiind foarte bine ca am gresit am clatinat usor din cap in semn ca da. Motorul masinii a pornit,semn ca deja eram in nesiguranta,nu ca nu as fi fost dar acum era si mai mare.

-Esti chiar mai frumoasa decat am crezut,a facut o alegere buna de data asta pacat ca ii stric eu planurile. Stii unde mergi papusa? accelasi baiat s-a pronuntat.

Am dat negativ din cap,creierul meu refuzand sa imi lase corzile vocale sa scoata un sunet.

-Spre iad,mi-a spus cu un ranjet mare.

Un fior si-a facut aparitia pe sirea spinarii,am inceput sa tremur stiind ca ii dau satisfactie,lacrimi amenintau sa cada ceea ce s-a si intamplat. Celalalt a venit langa mine si se uita amuzat.

Normal ca ii facea placere sa ma vada asa,eram neajutorata si lipsita de protectie,nu aveam nici o idee de ce am fost rapita,dar chiar nu era o intrebare potrivita acum. Mi-am inchis pentru doua secunde ochii si am inspirat acest aer sufocant care imi umplea creierul de ganduri inspaimantatoare.

Am simtit cum toata puterea se scurge in acest aer,la fel si viata mea. Stiam foarte bine ca nu o sa ma tina drept bibelou,ci o sa ma omoare. Am simtit o mica intepatura in mana dreapta,cand mi-am intors capul o injectie calatorea in pielea mea.
Am incercat sa ma zbat,dar a fost degeaba somnul a inceput sa isi faca aparitia.

M-am trezit,intr-o camera foarte frumoasa, ma gandeam ca am ajuns in rai. Era foarte spatioasa si totul era de un alb imaculat. Patul era alb si dulapurile la fel nu credeam ca sunt vie pana cand unul dintre baietii din masina si-a facut aparitia,ma privea cu multa ura si nu stiam de ce.

-Te-ai trezit papusa,apelativul pe care l-a adresat mi-a provocat greata.

Am ales sa nu-i raspund stiind ca o sa incep sa ii pun intrebari, trebuia sa fac cumva să nu il enervez pentru ca am o viata de trait si nu stiu ce e in capul lui. S-a apropiat de mine cu un ranjet malefic as putea spune, clar nu era unul din cei mai buni prieteni ai mei.

Am sarit ca arsa din pat si m-am intreptat spre usa alba,dar nu am avut nici o sansa cand si-a pus mana pe soldul meu si m-a tras inapoi am realizat ca am facut o mare greseala.

-Voiai sa pleci frumoaso? a spus batjocoritor.

Sigur ca voiam sa plec tampitule,ce ti-as sparge putin fatuca asta frumoasa.

-De ce sunt aici? o intrebare corecta.

Clar trebuia sa imi tin gura inchisa,era o rosie nervoasa,scotea aburi pe nas si pe urechi. Mi-a prins bratul puternic si m-a tarat dupa el. Am traversat un hol mare si am ajuns intr-o camera ciudatica pot spune,spre deosebire de a mea era intunecata,inecandu-se in negru.

-E aici. Fata e aici,tipul asta e bipolar,acum cinci minute voia sa imi rupa oasele,iar acum zici ca e un mielusel.

Era o persoana pe acel scaun din fata mea,initial am crezut ca e nebun si vorbeste singur nu am putut sa vad prea multe doar un corp masiv si parul aranjat perfect.

-Aseaza-te,iar tu Michel pleaca,aceasta persoana din fata mea avea o voce atat de grava incat poate speria pe oricine,dar atat de cunoscuta.

M-am asezat cumintica pe scaun si am asteptat sa se intoarca si sa imi zica ceva. Asteptarea mea a fost in zadar,pentru ca nici nu a spus nimic,nici nu s-a intors. A spus ceva,dar nu am inteles asa ca am tacut din gura,vocea lui era asa cunoscuta auzului meu as fii pariat ca e cineva cunoscut.

Cand s-a intors am crezut ca lesin,ochii imi ieseau din orbite,pupilele imi erau dilatate. Nu se poate,nu se poate.

-Surpriza,a spus el cu un ranjet maret.

Demonul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum