Capitolul 5

8.9K 381 35
                                    

Am ajuns în fata baii si am apasat timid pe cleanta argintie.Il cautam cu privirea si l-am vazut in coltul baii,uitandu-se la mine cu ura.

-Buna iubire,m-am abtinut sa nu imi rotesc ochii cand am auzit apelativul folosit de el.

Vazand ca se indreapta spre mine,m-am dat cu un pas in spate,mi-am facut curaj sa il privesc in ochi dar regret amarnic,nu puteam sa citesc decat ura si amuzament ceea ce ma depaseste. Aveau o culoare atat de inchisa incat pot sa jur ca nici noaptea nu se aseamana cu ei,maxilarul sau era incordat,sprancene sale aproape se uneau intr-o linie. Ma simteam mica si a inceput sa imi para rau ca am avut curaj sa vin aici,stiind ca el nu stie decat sa imi provoace rau.

-Nu-mi vorbesti iubito? mi-a aruncat cuvintele ironic,s-a apropiat mai mult de mine vrand sa ma sarute.

Mi-am ridicat privirea si ma uitam la el cu dezgust totat,in timp ce imi miscam capul in diferite directii pentru a nu ajunge prada buzelor sale.

-Nu ma atinge nenorocitule.

-Sa nu te ating? Cum as putea face asta iubito? Sunt foarte suparat pentru seara trecuta. O sa te pedepsesc eu. Tu nu intelegi ca te vreau? Ma exciti al dracu de rau,doar o miscare a corpului tau imi provoaca o umflatura in pantaloni,faptul ca ma respingi ma atrage la tine. Si nu vreau sa te atinga altcineva.

Mi-am incretit nasul cand am auzit ce scoate pe gura,acesta apropiandu-se de mine si zdrobindu-si buzele de ale mele,stateam ca o stana de piatra, fiind luata prin surprindere de actiunea sa necugetata ,nu ii raspundeam fapt ce l-a enervat foarte rau.

Barbatia lui era presata de abdomenul meu era asa tare incat am crezut ca o sa treaca prin mine si o sa sparga si peretele,in timpul in care eu ma gandeam ce pagube ar produce penisul sau,mana lui si-a facut loc sub tricoul meu si apucand strans sanul drept. O durere insuportabila,animalul,i-am dat una unde nu rasare soarele,prinzand ipostaza perfecta pentru a da lovitura si am fugit mancand pamantul.

Pe hol m-am lovit de cineva. Era Luke. S-a uitat la mine si fata lui a exprimat ingrijorare.

-De ce plangi? intrebarea lui m-a luat prin surprindere. Nu mi-am dat seama ca plang.

-Trebuie sa plecam Luke,te rog,l-am luat de mana si am fugit spre iesire.

Nu a inteles si se uita confuz la mine,dar nu s-a impotrivit. Am iesit din curtea scolii si ne-am oprit la o banca. Rasuflam greoi,nu mai aveam aer am fugit asa mult.

-Ce s-a intamplat? m-a intrebat Luke, ingrijorarea de pe fata lui se citea.

Dupa ce i-am povestit tot ce s-a intamplat,o urma de furie era prezenta pe fata lui,mi-a oferit o imbratisare calduroasa in timp ce imi saruta fruntea de nenumarate ori. Imi placea asa mult sa ii simt bratele infasurate in jurul meu,ma simteam protejata.

-Nu o sa te mai atinga,o sa am grija de tine,nu il pot lasa sa faca rau unui inger,mi-am ridicat privirea cand am auzit ce a spus si el mi-a zambit.

Mi-am pus capul pe pieptul lui si am inchis ochii. Doar mama imi oferea acest sentiment de protectie. Soarele imi mangaia obrazul,dar fata mea a fost intunecata,soarele nu si-a mai facut prezenta. Mi-am deschis ochii si in fata noastra statea Devil.

A inceput sa aplaude ai radea jignitor. Dar dintr-o data fata lui s-a schimbat.

-Cat de dragut. Luke da-i drumul. E a mea. Nu te mai atinge de ea,a spus dur si m-a apucat de brat.

-Da-i tu drumul ei,s-a revoltat Luke.


La Media este Luke.

Demonul meuDonde viven las historias. Descúbrelo ahora