Capitolul 4

8.8K 406 2
                                    

Ceasul m-a trezit și am ridicat capul din perina,oprind rahatul asta. M-am ridicat în picioare,picioarele mele facand contact cu parchetul rece. Mi-am cautat papucii de casa cu privirea si i-am gasit langa pat. I- am incaltat directia mea fiind baia.

Dupa ce mi-am facut rutina zilnica si un dus scurt,ma aflam în fata sifonierului nestiind cu ce sa ma imbrac. Pana la urma am ales o fusta neagra stramta,un tricou pana la buric de culoarea piersicii,geaca mea neagra de piele si în picioare tenesi de o culoare asemena tricoului.

Mi-am indreptat parul cu placa,aplicand pe fata un machiaj simplu format din rimel,creion negru si un luciu de buze.

Mi-am luat geanta impreuna cu telefonul si am coborat  jos. In bucatarie era doar Jake. Am trecut pe langa el si mi-am făcut doua  felii de paine prajita cu nutella,dupa ce am terminat de mancat,am luat sucul de capsuni din friger si am plecat la scoala.

Dar am uitat ca Jake trebuia sa ma duca,asa ca am mers la masina si l-am asteptat. Dupa zece minute a venit si el. A urcat în masina la fel am facut si eu,mi-am pus centura si el a pornit.
Era o liniste tensionata intre noi,iar el a inceput sa vorbeasca.

-Liss te rog sa ma ierti. Te iubesc,esti surioara mea,trebuia sa te protejez nu sa te arunc în bratele lui. Te rog iarta-ma,a spus uitandu-se la mine. Era ranit,se vedea în ochii lui tristi.

-Jake sper sa nu se mai intample niciodata si sa te ti de cuvant. Si eu te iubesc,i-am spus zambind.

-Mulțumesc,ochii lui luminandu-se,cand se mai ia de tine sa-mi spui,nu o sa-l las sa te atinga,mi-a zis incruntat.

Eu am zambit în continuare si priveam peisajul de dimineata,imaginile fugind de mine,copacii erau aplecati,parca plangeau.

Am ajuns,am coborat din masina si eram privita din toate directile. Fratele meu a venit langa mine,si-a inconjurat bratul in jurul taliei mele si am inaintat spre liceu. Insa nici nu am apucat sa mergem prea mult deoarece Devil a aparut in fata noastra.

-Jake frate,au batut palma, apoi privirea lui s-a indreptat spre mine

-Ceau si tie Lissa,a spus pe un ton normal,deparca nimic nu s-ar fii intamplat.

Am zambit fals si i-am raspuns la salut.

M-am despartit de fratele meu si am mers la dulapul meu. Mi-am bagat geanta in dulap si nici bine nu am apucat sa il inchid caci a fost trantit zgomotos de cineva. Cand m-am uitat era Devil. Am incercat sa il ignor si sa plec.

-Cand  se suna de intrare,vii în baia fetelor,daca nu vrei sa ma superi,mi-a soptit la ureche,corpul meu paralizand de frica tremuram din toate incheieturile si il priveam crispata. S-a indepartat si mi-a facut cu ochiul in timp ce eu ii urmaream fiecare miscare pana cand a disparut din raza mea vizuala.

In acest moment chiar nu stiu ce sa fac,sa merg sau sa ma duc in clasa si sa ma prefac ca asta nu s-a intamplat,dar sunt sigura ca nu e o solutie buna.  Totul s-a intamplat mult prea repede ca eu sa pot reactiona,iar cand soneria s-a auzit am fost trezita la realitate.

Demonul meuWhere stories live. Discover now