Capitolul 15

7.1K 278 140
                                    

Perspectiva lui Antonio:

Am adormit fericit si multumit de puterea mea de convingere,in sfarsit e iubita mea si abia astept sa-i intru in pantaloni. Incepusem sa ma indragostesc de ea,dar e la fel ca celelalte si asa mi-a disparut sentimentul prostesc de iubire.

M-am trezit nervos si confuz cand am vazut ca nu mai e in pat langa mine,m-am ridicat si am mers in baie sa vad daca e acolo. Am dat buzna si am reusit sa o surprind doar intr-un prosop minuscul.

-Antonio,iesi afara! a tipat de ne-a auzit tot hotelul,am ranjit pervers si m-am indreptat spre ea aceasta dandu-se in spate si lipindu-se de faianta rece a baii plina de aburi calzi.

M-am napustit asupra buzelor carnoase si rosii si le-am framantat salbatic,nu mi-a dat raspuns si i-am muscat buza puternic,ea scotand un geamat de durere. Am zambit subtil si mi-am continuat treaba pana cand s-a trezit l-a realitate si a inceput si ea sa imi raspunda l-a sarut. I-am prins coapsele,practic obligand-o sa isi infasoare picioarele in jurul abdomenului meu.

Prosopul alb zacea acum jos,Lissa era doar in lenjeria intima,incepea sa isi dezvaluie dorintele ascunse din interioul sau,cand i-am apucat sanul drept si l-am strans incet un geamat incet s-a auzit in intreaga baie. Am lasat-o jos si am incheiat sarutul si atingerile incitante,nu vreau sa isi dea seama de planul meu si asa ca o i-au incet pana cand o sa se imbete si atunci nu o sa imi prea pese si o sa dau vina pe bautura.

S-a uitat la mine confuza si cam excitata.

-Buna dimineata iubito! am ranjit.

-Mmm buna dimineata! a spus rusinata.

Am iesit din baie si am lasat-o in treburile ei si am plecat la mine in camera unde Jake probabil si-a tras-o cu cealalta mironosita. Eram doar in pantaloni si bocanci,am vazut o blonda perfecta in capatul holului. Am trecut pe langa ea cu un aer de superioritate si am vazut-o cum s-a intors,i-am zambit seducator si am continuat sa merg in fata.

Cand am intrat in camera,tipa isi lua sutienul pe ea eram sigur ca o sa si-o traga si nu ma surprindea,a tipat ce-i drept ca o nebuna iesita recent din ospiciu ,iar eu am mers direct in baie pentru a ma relaxa printr-un dus.

Dupa ce mi-am terminat de facut rutina,mi-am luat boxerii pe mine,o pereche de pantaloni negrii skinny,un tricou alb si o geaca neagra. Mi-am aranjat parul,mi-am dat cu parfumul mult prea puternic si am iesit din camera,am coborat direct in restaurantul hotelului si am vazut-o pe Lissa impreuna cu prietena ei pe care habar nu am cum o cheama,dar pe care am vazut-o in camera lui Jake. Mi-am dat ochii peste cap si am inaintat cu un zambet imens spre masa lor.

-Pofta buna iubito! i-am aplicat un sarut pe obraz,ea inrosindu-se imediat.

Imi venea sa imi dau ochii peste cap,dar intram la banuieli,ii aruncam priviri nervoase prietenei sale care inca nu isi misca fundul de la masa noastra pana cand intr-un final s-a prins si a plecat.

-Eu trebuie sa plec Liss,ne vedem mai tarziu,i-a spus putin cam intimidata.

Mi-am intors capul sa vad cine e prin jur si blonda accea imi facea ochi dulci,perfect diseara ma distrez. Lissa a cam observat asta si a tusit fortat.

M-am napustit asupra buzelor date cu un ruj roz pal are niste buze perfecte,mi-a raspuns l-a sarut se simtea atat de intimidata de privirile curioase celor din jur.

-Ce vrei sa facem azi? am intrebat-o in timp ce ii aranjam un fir de par rebel punandu-l dupa ureche.

-Nu stiu,ce vrei tu.

Mi-am zambit pervers in interior,gandindu-ma cum ar fi sa rup patul cu ea. M-am adancit prea mult în gandurile mele mult prea pacatoase,Lisaa uitandu-se suspicioasa la mine.

Demonul meuWhere stories live. Discover now