Щоденник забувшої | Гаррі Пот...

Galing kay gttraarlgvjekdkckcl

250 58 0

AU, в якому заборонених заклинань 4. Прямо посеред навчального року в школі магії Хогвартс учениці стерли п... Higit pa

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.

32.

6 1 0
Galing kay gttraarlgvjekdkckcl

— Нащо нам цей клятий проект? В нас взагалі тільки нещодавно з'явився цей предмет! - Жалівся Фред, поки ми знов зручно влаштувалися в вітальні їх факультету.

— Ну, взагалі, 2 роки тому це не зовсім нещодавно. - Поправив його Джордж, легко усміхнувшись. Так, я й сама не очікувала, що професор Хагрід вирішить задати цілу доповідь про одну тваринку, яка сподобалася найбільше на його уроці.

— Досить скиглити. Потім мені тільки дякую скажете.

— А Хагріду буде нормально приймати від тебе ідентичну роботу, як і минулого року? Та ж тварина, ті ж теми, оформлення те ж саме..

— А може мене й не залишать на другий рік.

— Це був такий розіграш по-твоєму? - Джордж хмикнув. - Хочуть помститися нам через тебе?

— За що вам мститися?

— Ну, а може це все хитрий план Макгонагал. Напевно, їй все ж не сподобалося, коли ми підсунули їй корзину з кошенятами й залишили записку "Мама!".. - Фред ніяково посміявся, поки я весело розсміялася. Але через це я випадково зробила величезну пляму чорнилами на папері, на якому виписувала всю потрібну інформацію з підручника. Але я вже так втомилася, що навіть не змогла розізлитися на це, а лише втомлено поклала перо на стіл й лягла на диван.

— Здається, нам потрібен тайм-аут.. Це ж не терміново. - І хлопці, ніби вже давно чекали цих слів, тут же кинули пір'я з рук й прийняли більш розслаблену позу. - Ех, от би зараз бутерброду з маслом, як нам на сніданок дають..

— Та можемо піти за ним хоч зараз. - Я лише скептично глянула на Фреда після його слів, на що він лише з викликом встав з місця. - я серйозно! Можемо пробратися на кухню, там де працюють ельфи. Вони не сильно проти гостів, особливо коли це ми.

— Ага, вже довелося декілька разів підкупляти їх, щоб взяти їжі посеред ночі. - Усміхнувся Джордж. Впевнена, за кожним з цих разів теж є якась не менш цікава історія. - Я згоден, Фредді, пішли й зараз. Як раз і покажемо, як це робиться!

Й хоча я не дуже хотіла зараз вставати й йти кудись за межі вітальні(навіть в свою вежу мені було ліньки повертатися), вони схопили мене за обидві руки й потягнули кудись прямо, прямо, прямо.. До цього я ледве пам'ятала, де знаходиться кухня, але тепер, схоже, точно запам'ятаю. Підземелля. Тут знаходилася й вітальня Слизерину, де я теж неодноразово була. Іноді дивно, як я проводжу менше часу у власному факультеті, ніж, напевно, маю.

— Є таємний пароль, який відчиняє абсолютно всі двері. - Впевнено усміхався близнюк, стукаючи три рази, після чого промовляючи: - Ми друзі Гарі Поттера.

Тут же нам відкрив маленький зморщений ельф, який виглядав трохи налякано. Він мене здивував своїм виглядом, що означало, що я навіть забула, як виглядають ельфи. Ну приїхали..

— В-вітаю! Трохи пізня година, але для друзів Поттера можу дозволити все, що й сам можу. Проходьте. - Й я невпевнено зайшла слідом за братами, роздивляючись відкриту для мене нову локацію. Тут було не так вже й багато місця: все ж, все дійсно було побудовано для ельфів й їх роботи тут. Та й їх самих тут було немало, ніби вони й не йдуть нікуди на ніч.. Чи вже готують сніданок? В будь-якому разі, на столі вже стояли декілька тарілок з готовою їжею, тож я взяла один смачний бутерброд, про який так мріяла.

— От бачиш - як же добре мати такі зв'язки. Все що завгодно можна зробити. - Джордж усміхнувся, теж взявши якийсь перекус.

— Не те слово. - Радо підтримала я. - А скільки зараз часу?

— Яка різниця? Ми і так вже не виспимося до завтра, тож байдуже. Будемо не спати всю ніч. - Запропонував Фред, на що я лише тяжко видихнула. Знала ж, що якщо навіть й захочу заснути, вони мені не дадуть.

— О, завтра як раз і прорікання, наш улюблений предмет. - Згадала я, усміхнувшись. - О, це ж скоро зимні канікули, отже, вона знову задасть якусь дурню в стилі: подивіться, що зірки планують подарувати мені на Різдво.

— До речі про канікули. Ти ж не залишаєшся в школі?

— Ні. Батьки вже написали мені, що я поїду додому. - На секунду я замовкла, ніби вагаючись, що сказати далі. - Якось.. Дивно це. Я так і не згадала власного дому, і навіть власну родину в обличчя не дуже пам'ятаю. А ще, схоже, що в мене буде день народження.

— Головне, що хоч дня народження дату ти запам'ятала. Вже якийсь прогрес точно є. - Усміхнувся Фред, присівши на стіл. Ельфи починали розходитися і йти з кухні, тож ми поступово залишалися одні, й тільки один, який нас сюди й впустив, залишався.

— А ви? Теж їдете додому?

— Типу того. Скоріш підійде "будемо в гостях". - Відповів Джордж. - Але, може, ми і побачимося якось. Думаю, не сильно помітять, якщо ми раптово втечемо на декілька годин.

— Як це не помітять, що вас нема? Знов щось вигадаєте?

— Можна навіть не вигадувати, нас буде дуже багато, особливо на Різдвяну ніч. Та й в метушні, поки всі будуть готуватися, думаю, про нас точно не згадають.

— Це ж ще й Чарлі з Білом мають приїхати?

— Так, ще й Персі з нами, хух.. Всі Уізлі в зборі, коротше. Думаю, тільки тебе не буде там вистачати. - Фред посміявся, доїдаючи ще один бутерброд з тарілки, яку ми вже розділили на трьох.

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

20.2K 434 78
Отож ця історія, ну не знаю як сказати може сам прочитаєш і дізнаєшся? Це переклад на українську мову, тому мова може бути десь не десь проскакувати.
2K 127 20
Вторая часть, обязательно заходите почитать. Обещаю она будет такая же интересная как и первая
1K 273 32
Дівчина яка відчувала себе в своїй родині як не в своїй родині вирішила скинути своїх братів з престолу й зруйнувати патріархат в родині...
53.1M 1.3M 70
after a prank gone terribly wrong, hayden jones is sent across country to caldwell academy, a school for the bitchy, the dangerous and the rebellious...