Щоденник забувшої | Гаррі Пот...

By gttraarlgvjekdkckcl

250 58 0

AU, в якому заборонених заклинань 4. Прямо посеред навчального року в школі магії Хогвартс учениці стерли п... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.

21.

6 1 0
By gttraarlgvjekdkckcl

Насправді, я й досі злилася на близнюків. Зараз мені було байдуже, що там було між нами насправді до втрати моєї пам'яті, я все ж не розуміла одного. Ми ж були вже типу друзями, чому вони увесь цей час мовчали?
Натомість, я стала проводити набагато більше часу зі Скай та її друзями зі Слизерину. Це був симпатичний загонець Слизеринської команди з довгим чорним волоссям, їх однокурсниця Белль зі світлим каре й ще декілька інших, ім'я яких я ще не встигла запам'ятати.

— Ще раз вибач, що так вийшло. Схоже, навчу тебе робити викрутаси на мітлі вже наступного разу. - Мовила до мене Скай, поки я допивала теплий чай у вітальні їх факультету. Всі активно розмовляли між собою, поки я лише намагалася зігрітися. Вже холодно вдягати спідницю...

— То ти теж любиш політати? - Звернув на мене увагу темноволосий хлопець, ім'я якого я теж не запам'ятала.

— Складно сказати. Довелося навчитися з нуля, самі розумієте.. Скай обіцяла лише довести все до ідеалу. - Слабко усміхнулася я. Навіть тоді я була з близнюками, і нам було доволі весело. Не те, щоб мені не було комфортно і в цій компанії, просто.. Ми вже встигли укласти якусь угоду, домовитися ще про зустрічі.. Як би я не старалася, я не можу забути про свою образу на них. - До речі. Це ж скоро має бути матч?

— Так. Між Грифіндором і Слизерином. - Відповіла Скай.

— А в нас вже й традиція є - з перемогою закатати величезну вечірку. Зазвичай там мало людей з інших факультетів, але, думаю, для тебе можна зробити виключення. - Дівчинка зі світлим волоссям усміхнулася мені, і я усміхнулася їй у відповідь. А сама ж я задумалася, чи дійсно вони переможуть? Бо достатньо вислухавши від Уізлі про їх команду і особливо про їх завзятого капітана, тепер мені правда цікаво, хто ж здобуде перемогу.

— А хто ще є в команді Слизерину? А то я ще не всіх встигла вивчити..

— Так, ми ще не встигли познайомитись. - Раптово, ніби нізвідки, з'явився доволі високий блондин теж у формі Слизерину. - Я Драко, Драко Малфой. Приємно бачити нових вболівальників.

— Ханна Паркер. Але я, скоріш, не ваш фанат, просто приятель. - Я слабко усміхнулася. Навіть зараз можна було помітити його манери, як він повільно простягнув руку при знайомстві і также її прибрав, хмикнувши. Не те, щоб він викликав в мене якусь особливу зацікавленість, ніж хтось інший з цієї кімнати, але я все ж тримала в голові чутки про "вишуканість" цього факультету. Ніби тут всі фамільярні виродки, які тільки і бажають стати темними чарівниками й сіяти тільки тьму та нещастя. От і дізнаюся, правда це чи ні.

— Чуєте, а це правда, що Турнір перенесли на наступний рік? Бо якщо ні, вийде повна дурня. Всі і так чекали 150 років, не можуть же вони провести його не по традиціям, через 300 років від попереднього! - Знов почала ця балакуча блондинка, взявши трохи кислих мармеладок зі столу.

— Батько сказав, що скоріш за все він буде наступного року. Ти права, це буде дурницею пропускати таку подію тільки через якісь незрозумілі події в школі.. - Фиркнув Малфой, поки я сиділа і намагалася скласти в голові 2+2. Що за турнір? Які події? Про що це вони взагалі?

— А твій батько це завжди достовірне джерело? - Тихо хмикнув загонець, на що юнак лише ухмильнувся у відповідь.

— Тревіс, якби ми не були з тобою друзями, тобі б дорого обійшлося таке питання.

— А що за Турнір? - Все таки встромилася я в їх розмову, але зустрівшись з їх загубленими поглядами (до яких я вже встигла звикнути), я тут же спішила нагадати: - Я ж нічого не пам'ятаю, забули?

— А, точно.

— Турнір Трьох Чарівників - це така громадна подія, коли учні трьох шкіл, враховуючи от нашу, збираються в одній з них і проводять на цій території якісь іспити, щоб перевірити твою силу, вправність і все таке.. Ну і учасниками можуть бути лише учні сьомого курсу, бо там якась повна жесть по завданням і все таке. - Почала мені розповідати Скай. - Мали б приїхати учні Дурмстрангу та Бобатону, але, схоже, приїдуть вже наступного року. Виходить, ти теж будеш на сьомому курсі наступного року?

— Якщо пощастить. - Тяжко видихнула я. Може, якось потім я розповім їм про те, що, скоріш за все, я залишаюся на другий рік, але точно не зараз. Тільки зіпсую собі настрій.

— А відмінили його через те, що в школі почали помічати сліди темної магії, а згодом учню так зовсім стерли пам'ять одним закляттям. - Продовжив Драко, дивлячись на мене. Натяк зрозумілий. То це через мене і зіпсувалося все свято.

Continue Reading

You'll Also Like

55.1M 1.8M 66
Henley agrees to pretend to date millionaire Bennett Calloway for a fee, falling in love as she wonders - how is he involved in her brother's false c...
28.9M 916K 49
[BOOK ONE] [Completed] [Voted #1 Best Action Story in the 2019 Fiction Awards] Liam Luciano is one of the most feared men in all the world. At the yo...
1K 273 32
Дівчина яка відчувала себе в своїй родині як не в своїй родині вирішила скинути своїх братів з престолу й зруйнувати патріархат в родині...
43.9M 1.3M 37
"You are mine," He murmured across my skin. He inhaled my scent deeply and kissed the mark he gave me. I shuddered as he lightly nipped it. "Danny, y...