Щоденник забувшої | Гаррі Пот...

By gttraarlgvjekdkckcl

191 58 0

AU, в якому заборонених заклинань 4. Прямо посеред навчального року в школі магії Хогвартс учениці стерли п... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.

8.

4 1 0
By gttraarlgvjekdkckcl

Під кінець чергового уроку з Ґрейнджер в мене починала гудіти голова від такої кількості інформації. Нехай декілька разів в мене й вийшло протестувати певні заклинання, але навіть в найпростіших з них я була взагалі невпевнена. Та і в теорії я теж плуталася, нехай і старалася, як могла. Коротше, "10 хвилин" як завжди тягнулися цілу вічність, тому як тільки я покинула кабінет, то була жахливо втомлена. В мене майже злипалися очі, бо вчора я не спала майже всю ніч через те, що намагалася зробити домашнє завдання і для основного курсу, і свого додаткового. Це б зайняло набагато менше часу, якби я знала цей матеріал вже давно. Та зараз від власних думок мене відволікли близнюки Уізлі, які стояли майже під самими дверима.

— Ее, привіт. Ви на мене чекаєте тут? - Трохи ніяково спитала я. Їх допитливі погляди ніби натякали на щось, але я не розуміла на що саме.

— Можна сказати і так. Просто цікаво було дещо спитати..

—..А саме як проходить твоя додаткова підготовка. - Вони знов закінчили речення разом. Але зараз від втоми це навіть не вражає мене, а я просто уважно їх слухаю.

— Після уроків приходжу сюди й вчу всі базові знання, які вам вже давно відомі. А що, вам теж потрібне повторення? Вам же ніхто пам'ять не стирав. - Трохи нахмуривши брови, сказала я. Я намагалася пройти далі коридором, прямо натякаючи що розмова закінчена, але вони повністю перекрили мені вихід.

— За 10 хвилин? Якось дуже Герміона швидко в тебе пхає знання, особливо коли ти виходиш так швидко, та ще й вижата, як лимон. - Слабко усміхаючись, промовив Фред. І тут до мене нарешті дійшло. Вони почали здогадуватися. Треба було терміново перевести тему.

— А ви що, слідкуєте за мною у вільний час? Яка вам різниця, як саме і з яким темпом я навчаюся? - Піджала губи я, дивлячись на них обох. Напевно, моя розгубленість все ж видна прямо на моєму обличчі.

— Ми не слідкуємо за тобою. Це не в нашому стилі - ходити за тобою по п'ятам та винюхувати все, що бачимо пов'язаного з відомою Паркер. Просто досі шукаємо вільний кабінет, а цей, виявляється, вже який день зайнятий..

— Нащо вам власний кабінет? Підете працювати в Хогвартс?

— І вчителями якого предмету ти нас бачиш?

— Хіба що спеціалізації дурнів.

— Просто потрібне місце, де ми б могли додатково займатися зіллєварінням. Правда, Фреде? - З широкою усмішкою сказав один з близнюків, переставши дивитися на мене. Нарешті розмова таки перемкнулася на них.

— Оо, звичайно, Джордже. Ханна, а ти знала, що ми у Снейпа улюблені учні? Спитай в нього якось: "Професоре Снейпе, чому ви любите мене менше, ніж близнюків Уізлі?" - І він почав сміятися, переводячи погляд на мене, але мене вже не було на попередньому місці. Поки вони не бачили, я швидко встигла вислизнути з їх компанії та юркнути в бібліотеку, де я б могла спокійно сховатися від них. Хоча б до завтрашнього дня, чи коли вони знов мене зловлять з питаннями. Ніби знають, що питати треба саме про те, про що я маю мовчати.

Continue Reading

You'll Also Like

1.8K 204 34
Аня, донька Косач не знала з народження хто її батько і ось сім'я знову зустрічається, кохання палає. Але на дорозі до щастя стоять важкі та заплутан...
53M 1.3M 70
after a prank gone terribly wrong, hayden jones is sent across country to caldwell academy, a school for the bitchy, the dangerous and the rebellious...
18.6K 419 70
Отож ця історія, ну не знаю як сказати може сам прочитаєш і дізнаєшся? Це переклад на українську мову, тому мова може бути десь не десь проскакувати.
2.6K 208 20
шукаючи себе, часто можна зустріти людину, яку шукав все життя🛣️ in search of myself - у пошуках себе🔍