Yes, Sir (Română--Tradusă)

By Cupcakeee4

816K 41.6K 4.3K

Leah Evans este deifiniția unei femei de afaceri:puternică,deșteaptă și în drumul ei spre a deveni șefa celei... More

Citat
Chapter 1:Reality
Chapter 2:Interview
Chapter 3 :Opportunity
Chapter 4:Challenge
Chapter 5:Mistake
Chapter 6 :Epipahny
Chapter 7 :Truce
Chapter 8 :Friends
Chapter 9 :Offer
Chapter 10: Accusation
Chaper 11:Stay
Capitolul 12 :Risk
Chapter 13: Relevation.
Chapter 14: Overthinking
Chapter 15 :Annoying
Chapter 16: Regret.
Chapter 17: Invitation
Chapter 18: Opinions
Chapter 19: Dance
Chapter 20: Tease
Chapter 21: Ride
Chapter 22: Judgement
Chapter 24: Question
Chapter 25:Closer
Chapter 26: Tired
Chapter 27: Meeting
Chapter 28: Revenge
Chapter 29: Forgiven
Chapter 30: Answer
Chapter 31: Sad
Chapter 32: Suspicious
Chapter 33 : Rebound
Chapter 34: Breathe
Chapter 35: Afraid
Chapter 36: Visitor
Chapter 37:Broken
Chapter 38: Expose
Chapter 39: Conversation
Chapter 40: Wild
Epilog
Rețeta de praline
Cuvânt de final

Chapter 23: Reminder

14.5K 849 110
By Cupcakeee4

Capitolul 23: Amintire

Sunt aplecată peste sertarul lui Harry cu file,încercând să găsesc un fișier ca să pot completa unul dintre raporturile mele pentru acea dimineață,când aud ușa deschizându-se.Mă întorc să îl găsesc pe șeful meu stând acolo,o expresie de necitit pe fața sa.Îmi găsesc fișierul pe care îl căutam și închid sertarul și mă întorc la el.

Îmi trec mâinile peste rochia mea,care se întâmplă să fie una dintre ținutele mele de salivat pe care le-am cumpărat peste week-end.Este scurtă,dar nu mai scurtă decât alt rochiile pe care femeile de la biroul nostru le poartă.Croiala lasă la vedere un pic mai mult,aliniată cu dantelă să lăsând la vedere doar urma unui decolteu.

Harry nu salivează dar în mod clar se uită la mine.Îi dau un zâmbet ezitant "Bună dimineața"

Când nu răspunde mai încerc încâ o dată să fac conversație."Pari obosit.Nu te-ai odihnit peste week-end?"

El pare să revină la realitate și se încruntă la mine "Nu,nu m-am odihnit" Mă mimează într-o voce pițigăiată "Ce dracului porți?Dacă acea chestie era mai scurt-"

"Se numește rochie" Îi înterup comentariul răutăcios "Nu am întrebat dacă îți place.E evident că nu"

Ar fi trebuit să știu că o să acționeze așa.Harry își trece degetele prin părul său,dezordonându-l ușor și aranjându-l în modul în care era cu secunde în urmă,și oftează frustrat "Fiecare bărbat din acest birou o să se uite în josul așa numitei tale rochii..."

"Și ce?" Îmi ridic brațele la piept "Poate că vreau să se uite"

"Vrei ca bărbații să creadă că ești un fel-"

"Nu aș termina acea propoziție dacă aș fi în locul tău" Îl avertizez,ochii pe el.Harry roșește de furie,dar închide gura,amândoi amintindu-ne ce a spus la dans "Și da,vreau să se uite.Nu întineresc-este vremea să îmi găsesc pe cineva,care este soțul perfect și să mă așez la casa mea"

Mă studiază pentru un minut,ochii pe rochia mea,obrajii săi încă ușor roz.Apoi fața sa devine dură și își duce fața spre podea,băgându-și mâinile enervat în buzunare.

"Nu ar trebui să discutăm despre asta.Dacă îți amintești,planul a fost ca să rămână în trecut tot ceea ce s-a întâmplat sâmbătă noaptea și să ne putem relația noastră la stadiul profesional."

"Nu am început asta" Mă uit la el,dar continuă să se uite la podea ca și cum covorul este cel mai important lucru pe care l-a văzut în viața sa "Ai făcut o glumă neprofesională despre ținuta mea"

"Consideră asta scuza mea" Spune după o pauză.Pufnesc iar Harry se uită la mine și trece pe lngă mine,mergând spre biroul său.Deci,acesta este planul?Să mă ignore complet și să pretindă că nu exist?

Ies din biroul lui cu fișierul prins strâns în mâna mea,supărată că rochia mea cea nouă este amenințată.După tot ceea ce tocmai s-a întâmplat,mă simt vinovată că am dat comanda pentru CD.

++++++

Dispoziția mea proastă nu s-a modificat când prânzul apare.Renee sugerează să ieșim pentru prânz și sar la oportunitatea de a ieși din birou pentru puțin.Am nevoie de o pauză de la ușile care se trântrsc,țipetele,și cel mai mult de la respingerea lui Harry.

Renee ne duce la un local cu mâncare mexicană unde caut în meniu orice tip de salată.Când nu găsesc vre una ajung să comand tacos-pentru că ce dracului,am o zi teribilă și de asemenea,iubesc tacos.

"Tot mergem la cumpărături în acest sfârșit de săptămână?" Rennee mă întreabă și soarbe din cola ei dietetică.După toată fericirea de week-end-ul trecut am uitat în totalitate despre întâlnirea noastră de cumpărături.Și chiar dacă am fost ieri la cumpărături,mă găsesc scuturând din cap spre ea,agreeând să mai merg încă o dată.

"Da,dar nu vineri" Îi spun.

"Ce e vineri?"

"Eu..." Un roșu se ridicăîn obrajii mei,împotriva voinței mele și mental mă blestem că acționez ca o fetiță de doisprezece ani "Cam am o întâlnire"

"Și-a făcut într-un final curaj Harry să te scoată în oraș?" Bate din plame fericită și gem.

"Nu,el este încăpățânat și speriat ca de obicei" Oftez și imediat fața ei pică. Ospătarul vine la masa noastră și ne dă mâncarea pe care o aștept fericită.Iau o mușcătură mare din taco-ul meu și Renee se uită la mine cu o expresie confuză.

"Atunci cu cine mergi?" Întreabă încă o dată și înghit mâncarea.

"Acest tip" Spun și Renee mă lovește peste braț,aproape făcându-mă să îmi scap taco-ul "Ow,ce naiba!"

"Cine e?" Ușor nebuna mea prietenă comandă.Oftez și îmi pun mâncarea jos,știind că nu este nici o modalitate să scap de asta.

"Numele lui e LIam și este antrenorul meu personal" Admit.

"Cum arată?"

"Doamne,ce e asta,douăzeci de întrebări?" Murmur și Renee ridică mâna din nou să mă lovească din nou "Okay!Okay!Am o poză"

Scot poza pe care o am a lui Liam,pe care am luat-o de pe twitter-ul lui,pe care poate că da,poate că nu am intrat de câteva ori.Poate că nu,sau poate că am căutat numele lui pe google,pe care i-am găsit prima dată contul de twitter.

Okay,sau poate că am făcut toate asta pentru că am vrut să mă asigur că nu este vre un pedofil sau ceva,înainte să încep să mă antrenez cu el.

"Drace" Respiră Renee "Este al dracului de bun"

Chiar dacă agreez cu ea iau telefonul și îmi dau ochii peste cap.Renee crede că tot ceea ce respiră și are penis este atractiv.

"Chiar dacă,crd că este mai tânăr decât mine" Studiez poza de pe ecranul telefonului meu.Liam este acel tip de băieți care nu poți spune că sunt la facultate sau nu.Probabil că ar fi trebuit să îl întreb câți ani are.

"Cui îi pasă?" Spune "Câteodată tipii mai tineri sunt mult mai buni la unele lucruri,de exemplu a fost la acea petrecere și am mers la toaletă și-"

"O doamne" O opresc "Nu vreau să aud sfârșitul acelei povești"

Renee ridică din umeri "Pierderea ta"

+++++++++

Ies din lift,stomacul meu plin cu tacos și inima mea grea cu realizarea că încă mai am câteva ore până ce plec de la muncă. Îmi pun geanta pe braț și încep să merg prin birou,neuitându-mă unde merg.Mă lovesc de cineva și aproape cad,dar mă prind exact la timp.

"Îmi pare rău!" Exclam uitându-mă la fața familiară.Stomacul meu se strânge când văd cine stă în fața mea.

"Oh...bună Hank" Zâmbesc ușor la bărbatul înfricoșător "Îți faci turele?"

Rânjește,lăsând la vedere un set de dinți galbeni "Dap.Cred că șeful tău a devenit un pic paranoic"

Este adevărat că Harry că în ultima vreme a ridicat măsurile de protecție înjurul biroului.Suspectez că are ceva de-a face cu noaptea noastră din parcare și Hank văzând totul pe casetă,dar niciodată nu îl voi întreba.

"Deci,Leah,cred că ai schimbat acea regulă că nu ieși cu colegi de muncă" Hank spune și eu mă uit la el cu o expresie rece,cu greu încercând să nu las surprinderea pe fața mea.

"Ce te face să te gândești la asta?"

"Ei bine,ai ieșit cu șeful tău sâmbătă seara,corect?Am auzit că(,) chiar ți-ai luat alt partener la acțiunea Domnului Styles.Clar ai ceva pentru cei bine înstăriți,nu?"

"Nu este ceea ce pare,Hank" Mă încrunt la bărbat,uitându-l din ce în ce mai mult cu fiecare cuvânt pe care îl scoate din gura sa jegoasă.

"De ce nu admiți?Te—ai dat la bătrânel ca să iei un loc de muncă,doar ca să te poți giugiuli cu nepotul lui."

"Actualmente" Mă rățoiesc "Am mers cu Harry la dans ca un favor,după ce partenera sa adevărată l-a anunat în ultimul moment.Și Edward mi-a dat cecul să licitez pe nepotul său"

Hank încă are acel rânjet micuț pe fața sa urâtă și vreau să i-o rup cu mâinile goale.El scutură din cap ușor și pretinde că este dezamăgit de mine "Pentru tine,Domnișoară Evans este dspre putere și bani.Sau poate crezi că bărbăția(A/N:Am spus așa să nu scriu cuvântul cu "p" ) mea nu este destul de mare pentru tine?"

Aproape am vomitat "Motivul pentru care niciodată nu o să ies cu tine pentru că nu ai făcut nimic decât să mă insulți din ziua în care am început să lucrez aici.Ș i pentru informația ta,ies cu cineva vineri seară ,care nu lucrează aici și probabl este mai jos decât tine!"

Vocea mea este rece și dură,dar în acest moment nu îmi pasă.Tot ceea ce a făcut Hank a fost să mă acuze că dorm fie cu Harry fie cu Edward și m-am săturat.Când nu face nici o idicație să ies din drum,trec pe lângă el și dau buzna în biroul meu,trântind ușa în urma mea cu o forță mare.

Mă întorc și probabil fața mea este roșie de la nervi,doar ca să îl găsesc pe Harry stânt șocat cu mâna în unul dintre sertarele mele.

Mă uit de la mâna sa la el și din nou "Ce faci?"

El pare să realizeze că a fost prins căutând prin lucrurile mele și sare "Oh!Scuze,nu cotrobăiam sau ceva.Doar caut ceva pentru durerea mea de cap"

"Oh" Scutur din cap "Oh!"

"Leah?" Harry îmi dă o privire ciudată ,dar îl ignor,căutând prin geanta mea până ce degetele mele ating metalul rece pe care îl caut.Scot Cd-ul și i-l dau cu un zâmbet mândru.

"Ia.Ți-am cumpărat asta.Conține un sunet de ocean și o să te ajute să te relaxezi și să scapi de durerile de cap" Minciuna alunecă pe limba mea fără efort și sunt aproape șocată cât de bună am devenit la a ascunde advărul.

"Mersi" Zâmbește "Nu știu ce m-aș face fără tine"

Stomacul meu se strânge inconfortabil cu vină,dar zâmbesc înapoi,încercând să nu mă simt prea rău.El puțin nu o să mă mai ignore.

"Um,Harry?" Întreb iar el se întoarce să părăsească camera.El se oprește unde este și se întoarce spre mine.

"Da?"

"Este okay dacă plec cu o jumătate de oră mai devreme vineri?Am planuri pentru cină și nu vreau să întârzi" Explic.

Harry se uită la mine pentru câteva secunde,întrebarea ne pusă sclipește în ochii lui.Evident că moare să întrebe cu cine ies,dar întrebarea ar viola propriul lui pact.

El respiră "Sicur.De fapt,pleacă după cină în acea zi.Apoi vei avea timp să faci bagajele"

"Bagajele?"

"Da,mergem spre DC în acest week-end,îți amintești?"

"Desigur" Râd nervos.O altă minciună.Am uitat complet de călătoria noastră spre DC.Și drace,iar trebuie să o anulez pe Renee.

"Șofetul te va lua sâmbătă dimineață la 7:30" Harry mă informează.

"Okay" Spun.Se întoarce să plece dar mă găsesc spunând în urma sa "Nu uita să asculți Cd-ul! Și du-l acasă și ascultă-l și acolo.Cu cât îl asculți mai mult cu atât o să te doară capul mai puțin"

Scutură din cap "Mersi din nou,Leah"

"Nici o problemă,Harry"

Ușa se închide în spatele lui și zâmbesc slab.

Pentru asta o să merg direct în iad.

+++++++++


Continue Reading

You'll Also Like

96.8K 6.6K 27
Lydia Jones este o femeie cu un caracter puternic și o dorință arzătoare de schimbare. Cu doi ani în urmă și-a părăsit în secret orașul natal, alegân...
365K 14.6K 132
Vol 1) Rebeca este o fata in varsta de 17 ani,mama ei este sclava unui vampir pe nume Alex care o va vinde regelui.Oare Rebeca va traii o poveste de...
3.1K 324 39
După Primul Război Vrăjitoresc, multe vieți însemnate s-au pierdut și multe lacrimi au fost vărsate. Într-o noapte blestemată, Catherine Evans aproap...
8K 1K 44
Trăind într-o lume total diferita celorlalți nobili, lumina lunii, întunericul și umbrele făceau parte din secretul familiei Jeon, un mister ascuns î...