Never Until Forever || Sirius...

Cloudyy_Sky tarafından

20.5K 2.4K 3.6K

✵ ✵ SIRIUS BLACK FANFICTION ✵ ✵ 𝘛𝘩𝘦𝘺 𝘸... Daha Fazla

never until forever
one
two
three
four
five
six
seven
eight
nine
ten
eleven
twelve
thirteen
fourteen
fifteen
sixteen
seventeen
eighteen
nineteen
twenty
twentyone
twentytwo
twentythree
twentyfour
twentyfive
twentysix
twentyseven
twentyeight
twentynine
thirty
thirtyone
thirtytwo
thirtythree
thirtyfour
thirtyfive
thirtysix
thirtyseven
thirtyeight
thirtynine
fourty
fourtyone
fourtytwo
fourtyfour

fourtythree

130 16 5
Cloudyy_Sky tarafından

"Hogwarts öğrencileri!" Profesör Dumbledore, kürsüsünden öğrencilerine hitap etti. "Yeni bir yıla daha hoşgeldiniz." Birinci sınıflar binalarına seçilmeyi beklerken Çapulcular Lily ve Katherine en arkada oturuyorlardı.Göze çarpmıyorlardı, çarpmak istemiyorlardı Katherine için. Ancak Mcgonagall'ın onları fark ettiğinden haberdar değillerdi. Katherine kafasını Sirius'un omzuna yasladı ve Sirius kolunu kızın beline doladı. "Bina seçimlerine başlamadan önce yeni başkanları açıklayacağım."

"Sizce kim olacak?" Remus sordu.Katherine cevabı bilircesine Lupin'e baktı. "Tabiki sen ve Lily. Dumbledore'un Gryffindorlara zaafı olduğunu bilmiyor musun?"

"Ve bu seneki başkanlarınız Lily Evans ve James Potter!" Dumbledore söyledi. James dahil herkes şaşkındı. Masalardan büyük alkışlar koptu. En çok da Gryffindor masasından. Lily ve James ayağa kalktılar. James, Lily'i sarılmaya hamle yaparken Lily oğlanın yüzünü iki eliye tuttu ve James'i öptü. Katherine ve Çapulcular şaşkınlıktan konuşamıyordu.

"Gitseniz iyi olur." Peter Dumbledore'un kürsüsüne doğru işaret etti. Mcgonagall bile eliyle açık kalan ağzını kapatıyordu. James ise şoktan hareket dahi edemezken Lily James'i cübbesinden çekmek zorunda kaldı. Lily'nin yanakları koyu kırmızıydı. Bu yaptığına kendi bile inanamıyordu.

"Lily...James'i...Az önce ne oldu?" Katherine daha çok kendine sorar gibiydi. Dumbledore Lily'nin cübbesine başkan rozetini takıyordu.

"Yani James 10 dakika içinde hem başkan oldu hem de Lily'i kaptı mı? Merlin'in sakalı, James gerçekten iyi!" Remus ve Peter aralarında gülüşüyorlardı.

"Neredeyse 7 yıl oldu." Sirius mırıldayıp asasını çıkardı. Bileğinin basit bir hareketiyle Büyük Salon'un tavanında renkli havaifişekler patladı. Katherine gülerek erkek arkadaşına döndü. Sirius sırıtarak kızın dudaklarına kısa bir öpücük kondurdu. Peter ve Remus kendi aralarında gülüşüyorlardı.

"Katkılarınız için teşekkürler, Bay Black." Dumbledore kimin yaptığını görmüştü.

"Rica ederim, Profesör." Sirius cevap verdi. Binalara seçilme başlayacağı için James ve Lily arkadaşlarının yanına döndü. "Bu günü not alın, hayatımın en iyi günü!" James ve Lily eski yerlerine oturdular. Lily göz devirerek güldü.

"Hala olanları anlamaya çalışıyorum, birkaç güne hazmetmiş olurum belki." dedi Remus. Hepsi güldü.



Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

1.7M 56.2K 70
In which the reader from our universe gets added to the UA staff chat For reasons the humor will be the same in both dimensions Dark Humor- Read at...
107K 2.5K 40
When your PR team tells you that we have to date a girl on the UCONN women basketball team and you can't say no to it... At first you don't think too...
512K 16.1K 74
Hiraeth - A homesickness for a home to which you cannot return, a home which maybe never was; the nostalgia, the yearning, the grief for the lost pla...
600K 36.5K 101
Kira Kokoa was a completely normal girl... At least that's what she wants you to believe. A brilliant mind-reader that's been masquerading as quirkle...