ROZERİN

By nur54444

407K 13.3K 1.8K

Bir ağa kumarcının kızına aşık olursa neler olur ? Boran ağa rozerine aşık olduğu günden beri Rozerinin babas... More

1.bölüm
2.bölüm
4.bölüm
5.bölüm
6.bölüm
7.bölüm
8.bölüm
9.bölüm
10.bölüm
11.bölüm
12.bölüm
13.bölüm
14.bölüm
15.bölüm
16.bölüm
17.bölüm
18.bölüm
19.bölüm
20.bölüm
21.bölüm
22.bölüm.
23.bölüm
24.bölüm
25.bölüm
26.bölüm
27.bölüm
28.bölüm
29.bölüm
30.bölüm
31.bölüm
32.bölüm
...
duyuru
rozerin
özel bölüm

3. bölüm

20.2K 536 87
By nur54444

BORANIN ANLATIMIYLA .

Sonunda Rozerine kavuşuyordum onu gördüğüm günden beri aklımdan çıkmıyordu yine bir gün atına binmiş gidiyordu arabayı kenara çekip izlemeye başladım hayranlıkla onu izledim atın üzerinde bir melek gibiydi gözlerimi alamıyordum cesaretine hayran kalmıştım kız haliyle böyle at sürmeyi nerden öğrenmişti bilmiyorum ama O günden beri Rozerin aklımdan fikrimden kalbimden çıkmıyordu epeyce araştırmıştım çok zor bir kızdı onu kolay bir şekilde evlenmeye ikna edemezdim babasını araştırınca işim kolaylaşmıştı  eninde sonunda babası gelip benden borç para isteyecekti oda ödeyecek durumda değildi tahminlerimde hiç yanılmamıştım dediğim gibi de olmuştu bu sırada ben Rozerini sürekli uzaktan izliyordum geceleri hiç aklımdan çıkmıyordu ne yaparsan yapayım gözlerimi kapattığım an aklıma geliyordu.

Babası gelip borç para isteyince ondan kızını istedim belkide hata yapmıştım Rozerinin karşısına çıkıp seni seviyorum benimle evlen diyecektimama bunu yapamadım red edilmekten korktum kimse tarafından red edilmemiştim ama bu kız başkaydı eminim ki red edecekti bir ağa olarak red edilmek hiç hoşuma gitmezdi babası Rozerini bana verdikten sonra hızla  dışarda oturan anam babaannem ve yengelerimin yanına gittim bu evin en büyüğü bendim kardeşlerim benden önce evlendi normalde benim ilk evlenmem gerekti ama ben istemiyordum karşıma Rozerin gibi birinin çıkmasını istiyordum ve çıktı da işte şimdi evlenecektim onu asla kaçıramazdım elimden.

Babaannemin yanağından öpüp" piroz hanım evleniyorum " diye bağırdım heyecanlıydım uzun zamandır Rozerini düşünmekten uyuyamıyordum onu sürekli uzaktan takip ediyordum izliyordum onunla evlenmeseydim aklımı kaybedebilirdim.

Babaannem kahkaha atıp " eşek sıpası kiminle evleniyorsun " dedi

Gülümseyerek yerime oturdum " belki tanımıyor olabilirsiniz Rozerin Ertürk " daha sözümü bitirmeden kardeşimin karsı mizgin sözümü kesip " şu kumarcının kızı Rozerin mi abi " dedi

Demek mizgin babasını tanıyordu kafamı sallayıp geçiştirdim ama susacak gibi değildi Mizgin " abi başkasını bulamadın mı o kız sana yakışır mı Mardinde kız mı kalmadı da Rozerinle evlenmek istiyorsun herkes bilir onun babasının ne olduğunu " dedi  bu cümlesi beni fazlasıyla sinirlendirmişti kimse Rozerine laf söyleyemezdi buna ailemde dahildi  ne olursa olsun kimse böyle konuşmazdı annem benden önce lafa girdi.

" Gelin hanım sen ağanla nasıl konuşuyorsun isterse dilencinin kızı olsun bu bizi ne ilgilendirir ben hem tanıyorum Rozerini babası ne kadar kötü ise rozerin bir o kadar iyi bir kızdır. Kızın sende gönlü var mı oğlum ? " Dedi.

Kafamı eğip " beni tanımıyor ki gönlü olsun ana babası borç karşılığında kızını istedim verdi  akşama gidip yüzük takın iki gün içinde düğün olacak " dedim.

Kız kardeşim delal " abi ne diyorsun sen kızın sende gönlü yok zorla mı getireceksin ?"

Elimi masaya vurarak " kimse karışmasın bana evet zorla getireceğim ama beni sevmesi için elimden ne geliyorsa onu yapacağım ben rozerine aşığım mardinin ağası benim ben ne dersem o olur şimdi kimse konuşmasın sussun herkeste bilsin rozerin bu evin gelini olacak.." dedim

Sinirle ordan ayrıldım sanki benim için kolay bende istemezdim böyle olsun ama kimse hiç birşeyi bilmiyor babası rozerini bana vermeseydi eğer başkasına verirdi kim bilir başına neler gelirdi en azından benim gözümün önünde olacaktı bana aşık oldugu günü bekleyecektim kim ne derse desin ben rozerine deli gibi aşığım.

Saate baktığımda rozerinin her gün bu saate atını alıp sürüyordu bende ahırdaki atı alıp yanına gidecektim belki kızacak yine ama bir saniyem onsuz geçsin istemiyorum dün yaşadaklarımızdan sonra hiç konuşmadık aramaya Cesaret edememiştim.

Atı alıp üzerine bindim her zamanki boş araziye doğru sürdüm yaklaşmıştım oda simsiyah olan atını alıp geliyordu saçlarını savura savura henüz beni fark etmemişti daha çok hızlanarak yanına doğru gittim yaklaştıkça beni gördü atı tam önünde durdum beni görünce şaşkınla bana baktı.

Rozerin " artık sana inanamıyorum boran ağa burda olduğumu nasıl öğrendin " dedi

Gülümseyerek " senin attığın her adımdan benim haberim var  güzelim " rozerin beni dinleyip tekrar yoluna devam etti  bir uçurumun kenarına gelince attan indi bende ardından inip rozerini takip ettim.

Rozerin " bazen kendimi burdan atmak istiyorum " dedi

" Sen kendini atarsan bende arkandan gelirim seni öbür dünyada da yanlız bırakmam "

Rozerin sesli bir kahkaha attı " yani yapışırım benden kurtuluşun yok diyorsun öyle mi? "

" Evet öyle " dedim gülümsemesinden güç alarak

Rozerin gülüşünü durdurmuştu gözlerime bakarak  " boran benden sana eş olmaz benden sana anca yara olur " dedi canımı acıtarak

" Senden bana öylede güzel bir eş olur ki sen bile kendine şaşırırsın "

Rozerin " benden sana acı olur mutsuzluk olur boran çevrende bir sürü kız varken neden ben neden beni sevmeyi tercih ettin annem babam bile beni sevmezken sen nasıl olurda beni sevebilirsin ?"

" Bırak izin ver ben senin herşeyin olayım işte ozaman anlarsın seni neden bu kadar çok sevdiğimi "

Rozerin " ben sevgi nedir bilmem boran ağa  sana acı vermekten başka hiç Bir işe yaramam ben  benimle evlenerek hayatının en büyük hatasını yapıyorsun sen bunu neden anlamak istemiyorsun  ?" 

" Ben hiç birşey anlamak istemiyorum rozerin ben sadece seni anlamak istiyorum ben sadece senin yaralarına merhem olmak istiyorum sende bu inadından vazgeç rozerin kendine bir şans versen herşey ikimiz içinde daha kolay olacak sen buna müsade etmediğin sürece sende acı çekeceksin bende "

Rozerin " sen bana nasıl güvene biliyorsun boran ağa seni yüz üstü bırakıp gitmeyeceğime nasıl bu kadar eminsin ? "

" Gidemezsin rozerin  gidersen bile seni bulacağımı biliyorsun bunu bildiğin için gitmiyorsun "

Rozerin " bırak ozaman beni bırak gideyim benden sana eş olmaz hiç dokunamayacağın bir kadınla evlenme sürekli senden nefret eden bir kadınla evlenme sen her eve geldiğinde diğer çifler gibi eşinden güler yüz beklersin ama ben bunu sana veremem sen halla böyle Bir kadınla evlenmek istediğine emin misin ? Bırak beni boran ağa bırak gideyim "

" Saçmalama güzelim artık seni asla bırakmam sen bize bir şans versen ben seni dünyanın en mutlu kadını yaparım "

Rozerin " biz diye birşey yok boran sen varsın birde seni istemeyen ben varım bunlar benim aklıma geldikçe sana daha çok kin-"

Yeter rozerin yeter artık ne istiyorsun o senin baban olacak adam seni başkasına mı satmasını istiyorsun başkasının altına girince mi mutlu olacaksın ben sana bir şans veriyorum iyi niyetimle seni kırmak istemiyorum sabırla seni bekleyeceğimi söylüyorum ama sen nankörlük edip beni tersliyorsun benim sana olan sevgimi suistimal etme rozerin yoksa seni kendim götürür başkas- "  ben sözümü bitirmeden yanagıma attığı tokatla sustum bana tokat atmıştı daha önce kimsenin cesaret edemediği boran ağaya tokat atmıştı. Arkasını dönüp gideceği sırada kolundan tutum kaşlarımı çatıp

" Bir daha sakın bunu yapma rozerin seni pişman ederim beni kötü biri adam olmak zorunda bırakma unutma ki burda ben ne dersem o olur yarın benim karım olacaksın ayağını ona göre at şimdi git evine hazırlan akşama imam nikahımız kıyılacak yarın bütün mardini inleticek bir düğünümüz olacak somurtmayı bırak düğünümüzün tadını çıkar unutma bir daha bu günlere gelmeyeceksin boş boş şeyler düşünüp benimde sinirimi zorlama " dedim rozerin gözlerime bakıp hiç birşey demeden atına binip yanımdan uzaklaşmıştı işim gerçekten çok zor ama ben pes etmeyeceğim rozerin bana aşık olması için elimden ne geliyorsa onu yapacağım rozerini bir gün bile ağlamayacağım ona mutluluğu ben tatıracağım Aldığı yaraları ben kapatacağım..

ROZERİNİN ANLATIMIYLA..

Sinirle ne ara eve geldiğimi anlamadım boranın çok mu üzerine gitmiştim kafayı yemek üzereyim benim yerimde başkası olsaydı eminim ki boranın kollarına koşardı ama ben yapamıyordum buna gururum izin vermiyor ne yaparsam yapayım boranın bana " baban seni bana sattı " demesi kulaklarımdan çıkmıyordu  bu hep benim yüzüme vurulacaktı  üstelik birde az önceki söyledikler beni deli etmişti. beni daha nelerin beklediğini bile bilmiyordum o ailenin içine girdiğinde neler olacaktı beni nasıl karşılayacaklardı beynimi hissetmiyordum artık nasıl düşüneceğimi bile bilmiyorum.

Bahçede oturmuş düşünürken yakın arkadaşımın sesini duydum " sayın rozerin hanım ağa " dedi kahkaha atarak

Mahru dalga geçmeyi bırak, tam zamanında geldin sana nasıl ihtiyacım var bir bilsen.

Mahru" kız ne oldu ben bir gittim geldim seni mardinin en yakışıklı ağasına vermişler hemde yarın düğünün var "

Mahruya sımsıkı sarılıp " babam beni borana satmış " dedim.

Mahru " ne bunu da mı yaptı inanamıyorum bu kadar aşalık bir adam mı bu adam ya "

Mahru boran ağa bana uzun zamandır aşıkmış bu yüzden benimle erkenden evlenmek istiyor  ona borcumuzu ödeyeceğim desemde dinlemedi beni dila ben ne yapacağım ?

Mahru " salak mısın kızım bundan sonra hayatını yaşayacaksın boran ağa hem sana aşık ne istiyorsun ki daha ailenden çektiğin yetmedi mi rozerin ?"

Yetti mahru yetti ama ben onu sevmiyorken onunla nasıl evlenirim onu her gördüğümde sevgi değil de nefret oluşuyor her kavga ettiğimizde baban seni bana sattı demesini nasıl kaldıracağım ?

Mahru " böyle düşünme zaten bu saatten sonra hiç birşey değişmez ki rozerin sözler verilmiş."

Evet sözler verildi borana kaçıp gideceğimi ima ettim ama bana nerde olursan bulurum dedi. Mahru ben boran ağaya tokat attım oda bana kendimi toparlamı söyledi yarın bütün mardini inleticek bir düğünümüz olacak dedi somurtmayı bırak düğümüzün tadını çıkar  dedi

Mahru " rozerin delisin ama bu kadar da olmaz adama tokat atmakta nerden çıktı sen aklını mı kaybettin ? Çok doğru demiş aklını az kulan hep hayalimiz değil miydi  birlikte karşılıklı oynamak  sende öyle yapacaksın kimse demeyecek rozerin zorla evlendiriliyor sen hep güçlüydün öylede kalacaksın rozerin bütün mardin seni ve boran ağayı konuşacak anladın mı ?"

Kahkaha atıp " ben bu gazla hemen evlenirim ucunda seninle herkesin ortasında halay çekmek var "

Mahru " heh işte kimin arkadaşı " dedi saçlarımdan öperek beni biraz olsun kendime getirmişti dila boranı biraz şaşırtmak  fena olmaz.

Mahru ben çok korkuyorum bununda üstesinden gelecek miyim sence boranı bir gün kocam olarak görecek miyim ?

Mahru" sen yeterki sabır et güzel dostum herşey zamanla olacak herşey çok güzel olacak  ben eminim ki siz en mutlu çift olacaksınız çocuklarınızı kucağınıza aldığınızda bunların hepsini unutacaksınız "

Çocuk mu ? Mahru söyleme böyle şeyler anne olmak bana göre değil anne sevgisi görmemiş birinden anne olmayı kimse beklemesin benim mutsuzluğumdan boran da faydalanacak ona anlatmak istediğim bu işte ben mutsuzum ne yaparsam yapayım  bu düzelmeyecek dila

Mahru" böyle hep olumsuz düşünürsen hep mutsuz olursun sana ne oldu rozerin sen böyle değildin heleki mutsuzluğuna boyun eğecek biri hiç değilsin sen herkese herşeye inat çok güçlü biri olacaksın rozerin sen bunların üstesinden gelecek kadar çok güçlü bir kızsın, bence artık bunları düşünüp kendini de üzme madem yarın düğünün var mutlu olacaksın. Hem sana kına gecesi yapmayacak mıyız ?"

Sesli bir kahkaha atıp " unuttun mu mahru ben kumar parası uğruna satıldım ne kınası ?"

Mahru " ailen yapmayacak  mı ? "

" Hayır mahru dalga mı geçiyorsun boşver şimdi kına gecesini hadi gidip hazırlanalım akşama imam nikahı kıymak için gelecekler bende güzel kıyafet yok senin o yöresel kıyafetimiz olan beyaz elbiseyi getirsene giyer sana veririm akşam "

Mahru büyük heyecanla ayağa kalkıp " tamam sen git saçını başını yap ben alıp geliyorum hemen " diyip yanımdan koşar adımlarla ayrıldı mahru benden daha heycanlı duruyordu en yakın dostum bana her konuda destek olan dostum her derdime derman olan bana daha çok güç veren dostum onu okadar çok seviyordum ki kendi ailemden daha çok öz ablalarım bile beni anlamazken mahru bir tek beni anlıyor du..

Odama gelip hızla saçlarımı düzeltim makyaj mazemelerimi çıkarıp hazırladım mahru geldiğinde yapsın diye mahrudan  aldığım gazla biraz olsun heveslenmiştim, çok geçmeden mahru da odadan içeriye girdi bana bakıp " afferin rozerin hanım saçlarınız güzel olmuş otur bakalım koltuğa kendini bana bırak " dedi gülümseyerek mahrunun dediklerini yaptım.

" Mahru çok abartılı olmasın lütfen " demeyi ihmal etmedim.

Mahru ile birlikte hem sohbet edip hemde işlerimizi hal ettik mahrunun işi bittiğinde aynadan kendime bakmamı söyledi kırık aynamdan kendime baktığımda çok güzel görünüyordum makyaj güzelliği mi daha çok ortaya çıkarmıştı  mahru elinde ki elbiseyi bana uzatıp  giymemi söylemişti elbise düz beyaz bir elbiseydi onun üzerine giydiğim önü açık olan ise taşlı içinde bordo ve sarı karışımı bir yöresel kıyafet elime alıp banyoya girdim üzerindekiler den kurtulup hızla mahrunun getirdiği elbiseyi giydim artık hazırdım bonyadan çıkıp dilanın yanına yaklaştım tekrar aynanın karşısına geçip mahruya arkadan saçlarımı kıvırmasını söyledim artık işimiz bitmişti mahru bana bakıp " rozerin harika oldun canım " dedi bana sımsıkı sarılarak bir birbirimize sarılırken içeri annem ve ablam girdi annem bana bakıp " afferin kız mahru yapsa yapsa sen bu kızı yola getirirsin hadi aşağıya inin herkes geldi sizi bekliyor " dedi gülümseyerek yanımızdan ayrıldı..

Elbise bu tarif ettiğim kadar artık 😂

Ablam gözleri dolu bir şekilde bana sımsıkı sarıldı keşke şuan jinda ablamda olsaydı herksin yeri ayrıydı kaçtığı için bu eve gelmesi yasaktı  ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Yavaşça odadan çıkıp aşağıya doğru indik herkes gelmişti  boranla göz göze geldik bana bakıp yutkundu gözlerini üzerinden çekmiyordu hafifce gülümseyerek önüme döndüm, şahit ve imam ile birlikteydi boranla boş bir odaya girdik  herkes yerini aldıktan sonra nikahımız kıyıldı artık allah katında boran ağanın karsı olmuştum yarın ise hem resmi nikahımız kıyılacaktı hemde düğünümüz olacaktı herkes odadan çıktıktan sonra boran bana bakıp kollarımdan tutup anlıma bir buse kondurdu " çok güzelsin rozerin sana bakarken gözlerimi senden alamıyorum " dedi istemsizce gülümsedim borana tam cevap vereceğim sırada kapı açıldı içeri tanımadığım bir kaç kişi girdi boran onları tanıtıp kuzenleri olduğunu söyledi hepsiyle tanışmıştım zaten kız kardeşlerini tanıyordum dün geldiklerinde tanışmıştık.

Zeynep " yenge çok güzel olmuşsun sana bakınca gözlerimi alamıyorum " dedi elini omzuma koyarak gülümseyerek " sen daha güzelsin " dedim bunu söylerken içtenlikle söyledim gerçekten de çok güzeldi.

Boranın yengesi olduğunu öğrendiğim Mizgin bize çok kötü bakıyordu belli ki benden hoşmamıştı  bana bakıp birşey söyleyeceği sırada içeri boranın annesi Havin hanım  girdi yanında da bir kaç kadın yani boranın yengeleri boranın annesi beni tanıtırken " rozerinde benim dünyalar güzeli gelinim " demeyi ihmal etmemişti neden bilmiyorum ama bu beni çok mutlu etmişti..

Biraz oturduktan sonra herkes yavaşça ayaklandılar büyükler önden çıkacakken mahru genç kızların önüne geçip " kızlar siz gitmeyin isterseniz rozerine kına gecesi yapacağım " dedi buda nerden çıkmıştı

Mahru ne diyorsun kına gecesi yok dedim !

Mahru  " sen yok dedin ama biz eniştemle konuşup hal ettik herşey hazır bir kına yakacağız rozerin" dedi kolumdan tutup beni sürüklemeye başladı arka taraftaki bahçeye götürdü gerçekten de hazırlık yapmışlardı ne ara yaptılar bunu hiç bir fikrim yoktu.

Üzerime kırmızı duvağı atıp kızlar etrafımda dolanmaya başladılar Kürtçe şarkılar söyleyip beni ağlatmaya çalışıyordular beni ağlatmaları  çok kolay  olmuştu istemsizce gözlerimden yaşlar akmaya başladı mahru önüme çöküp elime kına yaktı boranı çağırıp onunda eline kına yaktı mahru ne yapıp edip kınamı da yakmıştı iyiki de yapmıştı yoksa içimde kalacaktı...

Kına bittikten sonra herkes evlerine dağılıyor du boranla konuşmadan yanımdan ayrılmıştı ona bir teşekkür mesajı atıp hemen uyumak istiyordum.

"Teşekkür ederim kına için iyi geceler " diyip hemen telefonu elimden bıraktım mahru ve boranın yaptıkları beni çok mutlu etmişti..

Güzel bir geceydi...

Kişisel ınstagram hesabım ( @ilknuralgulll) takip edip destek olabilirsiniz 😊

Continue Reading

You'll Also Like

361K 11.9K 53
İki düşman aşiretin çocuklarının kaçması üzerine kaçan çocukların kardeşleri berdel zoruyla evlenir... (Hikaye kurgudur) İLK ENBA BERDEL KURGUSUDUR :)
199K 13K 61
Kitap en baştan düzenleniyordur bu yüzden bölümlerde karışıklık olabilir. Bu yüzden düzenlenmeyen bölümlerin olunmaması önerilir !!! Dünya baştan koy...
3.6M 300K 82
Ölüm uşaklarını peşime salmıştı. Soluğum korkunun soluğuna karışmıştı. Koşuyordum. Sivri dalların berelediği bacaklarım hiç durmadan hareket ediyor...
KURBAN✔ By Hilda

Teen Fiction

73.9K 2.2K 58
Bir iddia ile başlayan oyun ama kimse sonucunu böyle hesaplayamamıştı ! Kaos ve aşk dolu hikayeye göz atın 🥰