Nieuwe kansen (Taekook)

By KpopFreakFriendy

1.3K 102 46

(Eerste deel, 2de deel komt nog. Deze heet 'Nieuwe kansen, 10 jaar later (Taekook)' :)) ~Een Taekook story~ ... More

Nieuwe start en eerste schooldag
Nieuwe vrienden
Wat wil je van me?
Ik wil Jin!
Uitrusten
Weer naar school
Afspreken
Voor het eerst op een motor
Wat is er aan de hand?
Mag ik je nummer?
Ik kom je helpen
Jin is in the house
Karaoke
Slapen
Ochtend
Ook eindelijk wakker?
Kieteldood
TaeTae Hyung
Autorit
Handen vasthouden
Attracties!
Dit meen je niet
JUNGKOOK!
Overstuur
Gesprek
Geschreeuw!
Mag ik binnen komen?
Vergeef me
Taehyung zit er doorheen
Jin is blij
Anders
Anders Pt.2
Het ongeluk
Is dit het einde?
Gered
Pap!
Vaarwel
Dit kan niet waar zijn
Een wonder
Weer naar huis
Weer naar school
Eindexamen
Vakantie
Namjin vakantie
Wie gaat wat studeren?
Maar..
Verassing
Was dit het dan?
Op weg naar een nieuw begin
EINDE

Voorstellen

75 3 0
By KpopFreakFriendy

Jeon Jungkook 16 jaar, verlegen, stottert als hij tegen vreemde praat. Woont samen met zijn moeder en is onlangs verhuist. Zijn vader is een paar jaar geleden omgekomen in een vliegtuigongeluk. Zijn beste vriend is Jin en zijn nieuwe vrienden zijn Hobi en Namjoon. Zijn bijnamen zijn Kook, JK en Bunny.


Kim Taehyung 17 jaar oud, de bully van de school. Komt erg intimiderend over en kan een grote flirt zijn. Hij is rijk en krijgt alles wat hij maar wilt. Zijn beste vrienden zijn Jimin en Yoongi. Zijn bijnamen zijn Tae, TaeTae en Alien.

Park Jimin 17 jaar oud, vrolijk  en vindt Jungkook super schattig. Is 1 grote flirt, de grootste van de hele school. Is rijk en krijgt alles wat hij wilt. Beste vrienden zijn Taehyung en Yoongi. Zijn bijnamen zijn Mochi, ChimChim en Jiminie.

Min Yoongi 18 jaar oud, is de meest koude persoon van de school. Heeft vrijwel altijd ruzie met Hobi en is net zoals Taehyung en Jimin rijk en krijgt alles wat hij maar hebben wilt, behalve liefde van zijn ouders. Daarom is hij ook zo koud, hij kent geen liefde. Beste vrienden zijn Jimin en Taehyung. Zijn bijnamen zijn Suga, August D en Meow Meow.

Kim Seokjin 18 jaar oud. Hij is heel open en vriendelijk tegen iedereen, maar je moet niet aan zijn Jungkook komen. Hij voelt zich als een grote broer voor Jungkook en wilt hem daarom ook graag beschermen. Woonde met familie, is op zichzelf gaan wonen toen die naar deze school kwam. Beste vriend is Jungkook en zijn nieuwe vrienden worden Hobi en Namjoon. Zijn bijnamen zijn Jin, Worldwide Handsome en Eomma.

Jung Hoseok, 17 jaar oud. Is een letterlijke ray of sunshine. Heeft vrijwel altijd ruzie met Yoongi, maar heeft verder eigenlijk nooit ruzie met iemand wegens zijn goede persoonlijkheid. Hij woont samen met zijn ouders en zijn beste vriend is Namjoon. Zijn nieuwe vrienden zijn Jungkook en Jin. Zijn bijnamen zijn Hobi, J-Hope en Sunshine.

Kim Namjoon, 18 jaar oud. Hij is een van de slimste personen van de school en helpt daarom zijn vrienden ook graag als zij dingen niet begrijpen. Woont alleen, omdat zijn ouders ergens anders gingen werken hij heeft er geen moeite mee. Nodigt dan ook graag vrienden uit bij hem thuis. Zijn beste vriend is Hobi en zijn nieuwe beste vrienden zijn Jungkook en Jin. Zijn bijnamen zijn Rm, God of Destruction en Joon.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Even een voorstel ronde, er komen wel meerdere personages in voor maar die zijn gewoon wat minder belangrijk en ik ben te lui om iedereen zo uitgebreid voor te stellen. (En om het te verzinnen XD)

Continue Reading

You'll Also Like

2.2K 74 28
Het is mijn schuld. Had ik naar mijn zusje omgekeken was er niets gebeurd. Dan leefde ze misschien nog.... ⚠️ TIW: - zelfmoord - Donkere gedachten...
33K 1.2K 52
Moon gaat elke avond naar haar favoriete plekje om daar tot rust te komen van alle negatieve gedachtes . Elke avond is ze niet alleen en zit er ook s...
5.8K 224 29
Vera is 6 als ze word geadopteerd door 5 mannen. Ze hebben een YouTube kanaal en niemand weet dat ze een meisje van 6 rond hebben lopen in Casa Del H...
16.3K 385 27
Y/N is het kleine zusje van Park Jimin maar haar ouders zijn gescheiden en ze wonen niet meer bij elkaar. Wanneer ze net wil verhuisen naar Jimin hoo...