The Big Red Number One -Haiky...

By idk_who_am_I

20.9K 1.9K 214

Elhatároztam hogy sosem fogok bemenni Drága testvérem röplabada edzéseire, mert fene se fogja az ő pofáját né... More

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5. rész
6.rész
7. rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
Helyzet Jelentés
36.rész
38.rész

37.rész

272 36 0
By idk_who_am_I

Miután körül tekintettem a parkolón, örömmel konstatáltam hogy én nyertem a fogadást, és mi érkeztünk hamarabb. Kivettük a bőröndöket a csomagtérből, és elindultunk a szobáink felé. Útközben láttuk a folyosón a többi csapat tagjait, afféle vihar előtti csend volt. Elkezdtünk kipakolni, közben pedig érkezett egy üzenetem. Kuroo írta, megjöttek.

A tekintetem Kiyoko-sanra emeltem.

-Lemegyek egy kicsit, megjött a Nekoma.-mosolyogtam a fekete hajú lányra.

-Rendben, ha van valami felhívlak.-mosolygott vissza rám, és bólintott.

Azt hiszem Kiyoko a kezdetektől gyanítja hogy Kuroo megtetszett nekem.

Gyors léptekkel haladtam a folyosón, és benéztem Hinata-ékhoz is.

-Shoyo, megjöttek a Nekoma-sok!-lestem be a szobába, a kis mandarin pedig egyből felpattant az ágyról a mondatom hallatán.

-Kenma-san!-viharzott ki mellettem a szobából.

-Tsukishima, te nem jössz?-mosolyogtam a szőkére, aki csak nemlegesen meg rázta a fejét, és folytatta a pakolást.

Kageyama csak morcos ábrázattal pakolt ki a bőröndéből. Azt hiszem mondhatjuk hogy féltékeny.

Hinata után indultam, aki már össze is akadt a macskák csapatával. Én egyből a feket hajú kapitányt kerestem a tekintetemmel, akit hamar meg is találtam. Háttal állt nekem így hirtelen támadt ötletemnek megfelelően a hátára ugrottam, ezzel kicsit kibillentve őt az egyensúlyából, de meg tudott tartani.

-Hiányzott a hülye fejed!-fúrtam az arcomat a hátába, ahogy öleltem, ő pedig lassan lerakott a földre, hogy felém fordulhasson, és viszonozhassa a gesztust.

-A tiéd is.-szórított magához, majd kicsit elhúzódott, és körül nézett hogy figyel-e bennünket valaki.

Miután meg bizonyosodott arról hogy egy tekintet sincs rajtunk, közelebb hajolt újból, és egy gyors csókot lopott.

-Nem tehetek arról, hogy lassú volt a buszsofőr.-forgatta a szemeit, majd elmosolyodott és megint megölelt.-A lényeg hogy most nem szabadulsz tőlem egy pár napig.-kacsintott.

-Ha nagyon kiidegelsz rád uszítom Ryu-t.-néztem fel a fekete hajú macskára.-Ha megbocsájtasz köszönök a többieknek is, mert a végén még gyanúsak leszünk.-nevettem halkan, és lehúztam a pólója nyakánál, hogy puszit nyomhassak az arcára, majd a csapat többi tagja felé fordultam.

-Nem is tudom, nem hiszem hogy ezt valaha is meg tudom bocsájtani Chibi-chan.-dramatizált a fura hajú.

-Majd csak kihevered valahogy...-mosolyogtam rá, majd újból hátat fordítva neki, megöleltem Kenma-t.

Még egy pár percig élveztük a csapat társaságát, majd Hinata-val vissza vonultunk a szobáinkba. Én bekísértem Hinata-t a szobájába, ahol mindenki köszönt, Tsukishima-n kívül. Nem kerítattem neki különösebb jelentőséget, biztosan csak kedvtelen, hiszen nála ez nem ritkaság.

Én is visszamentem a szobámba, és Kiyoko-val befejeztük a pakolást.

-Kíváncsi vagyok a többi csapatra, láttunk pár érdekes alakot és ha jól tudom az Inarizaki csapatában ott vannak a Miya ikrek is, úgy hallottam rohadt jó játékosok.-mosolyogtam izgatittan a szemüveges lányra.

-Tele vana mezőny nagyon jó röpisekkel, kicsit félelmetes, de a fiúk sokat fejlődtek az elmúlt időszakban.-nézegette a papírokat.

Úgy gondoltam, hogy elég jó a csapat, nem hiszem hogy annyira félnünk kellene, még akkor sem ha elismertebb csapatok is vannak itt.

Continue Reading

You'll Also Like

47.1K 1.1K 25
Loholtam le a lakásomból, ahogy meghallottam, a kapucsengőt. A jól megszokott futárcégtől rendeltem. ** Hajmosás utáni félig vizes, göndör hajammal...
360 5 16
Mi lenne, ha Reninek már lenne pasija? És ha tudna deszkázni, meg gitározni? És ha Renire tapadnának a fiúk? Meg, ha menő lenne? És ha Corteznek lenn...
44.6K 873 42
Igazából csak unatkozok és próbálok valamit kihozni a kis szerencsétlen életemből. Remélem tetszeni fog ez a könyv. :) Sziasztok Handel Kira vagyok...
7K 1.2K 139
Sokszor mondják, hogy nem szabad könyvet a borítójáról megítélni... ennek ellenére egy szép, igényes terv felkeltheti a leendő olvasók figyelmét, egy...