Agreed marriage✔️

By _IamAnett_

275K 8.8K 1.2K

Mackenzie patří do gangu, který vede její otec. Nikdo z jejích kamarádů neví, že je vlastně mafiánka. Občas s... More

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
Nová story
38
39
40
41
42
44
45
46
47
48
Nový příběh
49
50- bonus❤️
❤️❤️
Mine

43

3.8K 160 26
By _IamAnett_

O tři měsíce později

Justin

Sedl jsem si do křesla a podíval se na moji psycholožku. ,,Tak jak se máš Justine?" Pousmála se. ,,Dobrý" ,,Víš mrzí mě, že sem chodíš takhle málokrát" podívala se do svých papírů. ,,Za tři měsíce jsi tady byl jen čtyřikrát" řekla a já pokrčil rameny. ,,Mám hodně práce" ,,A co teda celý den děláš?" ,,Pracuji" ,,Podle Pattie jen popíjíš alkohol a dopoledne jedeš vždy na nějaký kšeft a tam vždy někoho zabiješ" ,,Aha to je fakt skvělý. Pattie nemá vůbec právo ti tohle říkat." Řekl jsem naštvaně.

,,Já se omlouvám, nechtěla jsem se u ní vyptávat. Řekla mi to sama, protože se o tebe bojí. Neměl by jsi tolik pít a pak zabíjet lidi" ,,Ty lidi si to zaslouží. Udělal jsem nový pravidla. Ti kdo nepřinesou peníze za drogy nebo za zbraně hned den, co jsme se domluvili tak je zabiju. Žádných pár dní na sehnání peněz. To ani náhodou" řekl.

,,Děláš to kvůli Mackenzie? Bolí tě, že ji nemáš u sebe a tak děláš tyhle věci?" ,,Ne" ,,Ale jo děláš" ,,Tak když to víte, tak proč se mě na to vůbec ptáte?" Protočil jsem očima.

,,Pamatuješ si, co jsme řešili minulou schůzku?" ,,Moji žárlivost" ,,Ano tvoji majetnickou žárlivost. A pak jsme skončili tím když jsme začali řešit miminko, ty jsi se naštvaně sebral a odešel" ,,To jsem asi trochu přehnal" zamumlal jsem. ,,Taky si myslím. Můžu ti teď říct jak to normálně bývá s miminkem?" ,,Jako co mi chcete říct?" Zvedl jsem obočí.

,,Miminko převážně ty partnery více spojí. Spolu se o něj starají a spolu ho milují. Ano, je jasný, že maminka svoje miminko miluje, ale ty taky budeš svoje miminko milovat a budeš se chtít o něj starat. Nemůžeš si myslet, že když bude dítě tak Mackenzie tě přestane milovat a odejde od tebe. To ani náhodou. Ano prvních pár týdnů bude unavená, ale když ji budeš pomáhat tak na sebe najdete čas vždy v nějakou dobu kdy třeba miminko usne. Budete rodina a ty můžeš pak tak maximálně žárlit až dítě začne mít radši Mackenzie než tebe." Zasmála se a já se uchechtl.

,,Mackenzie tě nezradila Justine, jak říkáš. Miminko vás opravdu spojí a budete si užívat s miminkem, které vzniklo z vaší lásky. Ty Mackenzie miluješ a ona tebe a počali jste ho x lásky" řekla a já kývl.

,,Já se taky bojím, že se třeba mezi námi něco pokazí. Znala jste mého tátu takže víte jak to měl on když jsem se narodil" ,,Bojíš se, že se mezi vámi něco pokazí a pak si Mackenzie najde někoho jiného a bude s ním vaše dítě vychovávat?" Přikývl jsem. ,,Když ji budeš dokazovat, že ji miluješ a že ji důvěřuješ a když ji budeš pomáhat se vším tak určitě se mezi vámi nic nepokazí. Musíte si navzájem věřit a pomáhat si" usmála se.

,,Už jsou to tři měsíce, co jsem ji neviděl, ani neslyšel její krásný hlas. Hrozně mě to bolí. Co když si v Itálii našla někoho jiného?" ,,Píšeš ji?" ,,Ne" ,,A proč ne Justine?" ,,Jazzy říkala, že potřebuje prostor. V prvních dnech si mě zablokovala na Instagramu a tak jsem to pak už nezkoušel" ,,Justine ale už to jsou tři měsíce. Měl jsi ji napsat určitě nějakou zprávu. Tak ji napiš teď" řekla. ,,Ne. Já za ní pojedu" ,,Do Itálie?" ,,Jo a pokusím se s ní usmířit"

O dva dny později

Mackenzie

Tak z dvou týdnů v Itálii se staly tři měsíce. Chtěla jsem tu zůstat až nějak do začátku srpna takže to byly dva měsíce a potom kvůli Marii jsem tu ještě zůstala ten měsíc. Maria si to všechno potřebovala zařídit v práci a tak jsem tu teda ještě zůstala. Ani mi to nevadí. Itálie je skvělá a mám tu Federica, který je pro mě teď fakt obrovskou oporou. Je to super kamarád.

,,Hele Mario, tohle je krásný byt. Je to obrovský byt, je tam velká kuchyň a obývák. Pokoj pro tebe a pro mě a pak ještě další dva. Z jednoho bych mohla udělat pokojíček pro miminko" usmála jsem se a dala si ruce na svoje už trochu větší bříško. Už ho nemám ploché, je vyboulené takže s mojí postavou je to už na mě krásně poznat, že jsem těhotná.

,,Ukaž" usmála se Maria a sedla si ke mě a podívala se na fotky v mém notebooku. ,,New York ano?" Zvedla obočí. ,,Jo, ty nechceš?" Nechápavě jsem se na ní podívala. ,,Ne mě je to jedno. Je to na tobě principessa. Já se přestěhuji kamkoliv, abych ti mohla pomáhat. Jenom v Chicagu máš pohřbené rodiče a máš tam svoji nejlepší kamarádku a zároveň tetičku miminka. Nebude lepší si najít něco v Chicagu? Ty tam asi nechceš kvůli Justinovi co?" Zeptala se a já si povzdechla. ,,Asi bych radši byla v tom Chicagu, docela se mi tam líbí víc. Ale máš pravdu s Justinem." ,,Ty už s ním nechceš být?" ,,Já nevím. Vůbec se nesnaží. Nepíše mi a já bych chtěla vidět nějakou snahu, že mě a miminko chce zpátky" povzdechla jsem si.

,,Tak se zkus podívat po nějakých bytech v Chicagu ano? Budu muset jít do práce Amore" usmála se a já přikývla.

,,Měj se hezky. Jdi někam ven, je tam krásně" řekla a já se usmála. Maria za chvíli odešla a já si vzala mobil, protože mi někdo volal.

Usmála jsem se když jsem viděla, že mi volá Jazzy na FaceTime.

,,Ahoj!" Vypískla. ,,Ahoj" usmála jsem se a šla si sednout na gauč. ,,Proč mi voláš? Kolik doma máte? Hodně brzo ne?" ,,Je půl sedmé ráno" zasmála se. ,,A proč mi voláš?" Zasmála jsem se. ,,No je 1.září takže jdu do školy. Hrozně mě mrzí, že tě tam mít nebudu" ,,No jo vlastně. Ježíš ty jdeš do školy. Na to jsem úplně zapomněla" ,,Tak to je jasný. Ty teď řešíš miminko" ,,No to ještě ne, zatím o něm vůbec nevím, ale jo začíná mi jiný život" usmála jsem se.

,,To jsem se tě nezeptala. Co jsi vlastně řekla ředitelce, že nedokončíš školu?" Zeptala se. ,,Řekla jsem pravdu, že jsem těhotná" pokrčila jsem rameny a ona přikývla.

,,A jak se má moje neteř nebo můj synovec?" Zasmála se. ,,Já si myslím, že skvěle. Teď je velký asi jako švestka" řekla jsem se smíchem. ,,Ukaž mi bříško!" Vypískla a já se uchechtla a natočila mobil na moje bříško. ,,To je tak roztomilý" řekla takovým dětským hlasem a já se zasmála.

,,Hele Jazzy, co Justin?" Zeptala jsem se. ,,No, já se s ním moc nevídám. Vlastně celé prázdniny jsem se s ním skoro neviděla. Hodně jsme s Fredem cestovali, ale to víš" ,,Myslíš, že mě podvádí?" ,,Hele to si nemyslím. Fredo nějak před týdnem byl v tom klubu a tam mu řekli, že celé tři měsíce tam ani jednou nebyl" ,,No jo, ale to neznamená, že si je nevodí domů, k nám domů" řekla jsem potichu.

,,Mackenzie hele já si myslím, že tě nepodvádí. Mamka mi říkala jenom, že hodně pije sám doma" řekla a já kývla. ,,No to je jedno" šeptla jsem.

,,Ráda bych si s tebou povídala, ale musím do školy. Teď po nás chtějí, aby čtvrťáci přišli mnohem dříve" protočila očima. ,,Jasně, tak mi pak napiš jaké to tam bylo" ,,Jasně, tak se měj zlato" ,,Ty taky, ahoj" usmála jsem se a pak to típla.

Zrovna když jsem to típla tak mi začal volat Federico. Usmála jsem se a hned to zvedla. ,,Ahoj" řekla jsem. ,,Ahoj Mackenzie, máš náladu na procházku po městě?" ,,Samozřejmě" usmála jsem se. ,,Tak super. Tak za 15 minut jsem u tebe" řekl. ,,Dobře, tak zatím" řekla jsem a ukončila hovor. Jinak teď s Mariou bydlíme v tom domečku, co mi dal táta. Maria má svůj byt, ale ne tak velký takže jsem šla normálně bydlet sem a Maria je někdy tady a někdy u sebe v bytě.

Oblékla jsem si nějaké šaty, které nebyly zas tak úplně upnuté a vlasy jsem si dala do drdolu. Vzala jsem si kabelku a šla dolů když Federico zazvonil.

,,Ahoj" usmála jsem se a objala ho. ,,Ahoj" taky se usmál. ,,Tak jak sis užil víkend plné práce?" Zasmála jsem se. ,,No bez tebe to byla fakt nuda" šťouchl do mě a já se usmála.

,,Kam půjdeme?" Zeptala jsem se. ,,No dneska je velký vedro takže můžeme se schovat někam do kavárny a nebo jestli chceš někam do parku tak můžeme" ,,Mě se líbí ten park jak tam jsou i ty fontánky a ty děti v tom běhají, se tam můžeme kdyžtak zchladit" řekla jsem. ,,Tak jo" usmál se a tak jsme se rozešli k tomu parku.

,,A jak se má miminko?" ,,Určitě hodně dobře. Starám se dobře." Zasmála jsem se. ,,A už kope?" ,,Ne ještě nic jsem necítila." ,,A co si myslíš, že to bude?" ,,To fakt nevím. Maria mi říká, že kluk. Tak nevím no." ,,To by byl budoucí vůdce" usmál se. ,,No jestli nebude mít Justin žádný zájem tak ho do mafie zatahovat fakt nechci" řekla jsem. ,,Aha, jo to asi chápu" přikývl.

,,Nechápeš" zasmála jsem se. ,,Ne, já si myslím, že by si pak určitě měla tomu dítěti říct, že patří do mafie a že má tátu vůdce" řekl. ,,Jo to asi bych měla říct, ale jestli se fakt Justin nebude zajímat tak nechci, aby se už odmalička učil s pistolí" povzdechla jsem si. ,,Ty stejně nebudeš mít normální život Kenzie. Patříš do té mafie takže..." ,,Já vím no. Ještě uvidím. Ale jestli to bude chlapeček tak právě se bojím toho, že se bude muset učit už od mala se zbraněmi a budou na něj přísný" povzdechla jsem si a dala si ruce na bříško.

Federico zastavil a objal mě. ,,Mackenzie ono to není tak hrozný. Prostě jenom to dítě se učí jak se v našem světě chovat. Rozhodně když nebudeš chtít tak určitě ho nebudou nutit se učit tak brzo se zbraní." Řekl a já kývla.

,,Tak teď jiné téma ano?" Usmál se a já se taky usmála. Přišli jsme do parku a sedli si na lavičku a začali si povídat o něčem jiném.

*********

,,Konečně mám nějak víc energie" usmála jsem se a napila se svého ledového čaje.

,,Ty jsi byla pořád unavená co?" Zeptal se když jsme šli už domů. Už je nějak pět hodin odpoledne takže už mě Federico doprovází k mému domku. ,,Jo, ty první měsíce to bylo hrozný. To jsem klidně chtěla celý den spát a jíst a zvracet. Teď už jenom jím jak prase, ale nezvracím" zasmála jsem se. ,,Musím si tu postavu ale pořád hlídat" řekla jsem a podívala se na svoje bříško.

,,Mackenzie máš krásnou postavu. A určitě by nevadilo kdyby jsi trošku přibrala" řekl a já se usmála.

Zastavili jsme před domečkem a já hned vyhodila kelímek, kde jsem měla ten čaj. ,,Tak dneska jsem si to hodně užila. Děkuji. Ještě, že tě tu mám. Docela bych se nudila" zasmála jsem se. ,,Jasně, rád tě vždy někam vezmu" usmál se a trochu se ke mě přiblížil.

,,Federico" zašeptala jsem a on mě rychle políbil. A sakra.







Ahoooj❤️❤️ tak jak jsem slíbila tak je tu další část😂 takže s mým tempem to fakt nebude dlouho trvat a tento příběh fakt skončí za chvíli. Ve škole teď toho máme málo takže stíhám úplně v pohodě psát. Až se 25. Plaga vyjádří k maturitám tak začnu konečně něco dělat😂😂

No jak se vám tahle část líbila? Justin teda chodí k psychologovi a pak tu máme Federica. Co na to řekne Mackenzie asi? Budu moc ráda za vaše komentáře.

Moc vám děkuji za vaši aktivitu u minulých částí!❤️❤️❤️

Continue Reading

You'll Also Like

275K 8.8K 55
Mackenzie patří do gangu, který vede její otec. Nikdo z jejích kamarádů neví, že je vlastně mafiánka. Občas si připadá osamělá. Nemůže pozvat nikoho...
18.7K 1.3K 40
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
14.8K 971 40
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...