Agreed marriage✔️

By _IamAnett_

275K 8.8K 1.2K

Mackenzie patří do gangu, který vede její otec. Nikdo z jejích kamarádů neví, že je vlastně mafiánka. Občas s... More

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
35
36
37
Nová story
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Nový příběh
49
50- bonus❤️
❤️❤️
Mine

34

5.5K 180 25
By _IamAnett_

O jeden den později

Justin

Už jsme doma v Chicagu. S Mackenzie se vůbec nebavíme. Nebo já jsem třeba v letadle chtěl s ní nějak navázat konverzaci, ale ona si dala sluchátka a ignorovala mě. Takže je na mě nasraná. Asi chápu proč nebo vlastně ne. Nechápu to. Proč tak nutně chce, abych ji řekl, že ji miluju? Jsem s ní, starám se o ní a jsem na ní hodnej tak proč doprdele chce slyšet ty dvě slova. Fakt mě to sere.

Přiletěli jsme asi před pěti hodinami. Musel jsem ještě něco zařídit s gangem takže Mackenzie zůstala sama doma.

Teď je nějak 11 hodin večer a já se vracím domů. Měl bych si s Mackenzie promluvit. Nechci, aby mě ignorovala. Zamiloval jsem se do ní, ale říct ji to do očí? To je pro mě jako nějaká noční můra. Já ani nevím sám proč. Prostě láska je svinstvo a to bude můj názor už na celý život. Láska všechny hrozně oslabí a já jsem už slabej a zkurveně citlivej. A to se mi sakra nelíbí. Nechápu jak se mi to povedlo se do ní zamilovat. Fakt to nepobírám.

Vešel jsem do ložnice a už si v hlavě připravoval čím začnu, ale Mackenzie už spala. Povzdechl jsem si a sedl si k ní na postel. Přikryl jsem ji, protože si odkopla peřinu a pak jsem šel do koupelny.

Dal jsem si rychlou sprchu a vrátil jsem se do ložnice. Lehl jsem si vedle ní a snažil se usnout. Ležel jsem tu asi hodinu a pořád mi v hlavě jezdilo to stejný. Mám ji říct, že ji miluju a nebo ne? Nakonec mě to přemýšlení unavilo a usnul jsem.

**********
Probudil jsem se na to, že se Mackenzie převalovala z jedné strany na druhou a vydávala podivné zvuky. Povzdechl jsem si a lehl si na bok, abych na ní viděl. Občas trochu zakňučela ze spaní takže jsem ji začal hladit po vlasech.

Za chvíli už v klidu ležela takže jsem zase zavřel oči, ale najednou začala hrozně řvát a prudce si sedla. ,,Mackenzie!" Vyhrkl jsem. ,,Ne prosím ne!" Řvala a brečela. ,,Mackenzie no tak, nic se neděje" chytil jsem ji za boky a ona začala řvát ještě víc. ,,Už ne prosím! Už na mě nešahej prosím!" Zařvala ubrečeně. Sedl jsem si před ní a chytil ji za obličej. ,,Mackenzie podívej se na mě. No tak, podívej se mi do očí. To jsem já Justin. Jsem tu s tebou. Jsi už v bezpečí" řekl jsem. ,,Já už nechci, aby jsi mě znova znásilnil. Prosím už ne" zašeptala vyčerpaně. Teď bych nejradši si zajel do toho Ruska a zabil tam toho sráče ještě jednou a tentokrát bych ho mučil. Měl jsem to udělat už předtím.

,,Kenzie, no tak probuď se. Pořád máš tu noční můru. Já jsem Justin, já ti nic neudělám" zašeptal jsem ji u rtů a ona se na mě konečně pořádně podívala.

,,Justine" vydechla. ,,Ano to jsem já" pousmál jsem se. Chytil jsem ji za boky a přesunul si jí na sebe, aby na mě seděla. Obmotala si nohy kolem mě a úplně se na mě natiskla. Takže jsme seděli na posteli v objetí a mě se to hodně líbilo.

,,Jsi už v bezpečí. Neboj se" zamumlal jsem a ona pomalu přikývla. ,,Měla jsem sen, že jsem zase tam a že mě zase chce znásilnit" zašeptala. ,,Jsi tady u mě. Už se ti nikdy nic nestane. Slibuji ti to." Dal jsem ji pusu do vlasů.

,,Hrozně tě miluju Justine" zašeptala mi do ramene. Měl jsem ty slova na jazyku, ale stejně jsem to neřekl. Doprdele čeho se pořád tak bojím? Proč se tomu tak bráním? Jsem už zamilovanej, miluju ji. Jsem už stejně slabej a citlivej. Musím ji to říct, sakra. Když ji to neřeknu tak se akorát bude trápit.

,,Pojď zase spát" řekl jsem a ona si povzdechla. Lehl jsem si s ní, ale ona se ode mě odtáhla. ,,Nechceš být u mě?" Zeptal jsem se nechápavě když se mi otočila zády. ,,Ne nechci" zašeptala a já si povzdechl.

Vidíš co si tím způsobuješ? Chtěl by jsi ji objímat a líbat ji ve vlasech a na krku, ale ona ti to nedovolí dokud ji neřekneš ty krásná slova.

Můj vnitřní hlas mě poslední dobou pěkně sere. Naštvaně jsem se otočil taky zády k ní a snažil se znova usnout.

*********

Ráno jsem se probudil na svůj budík. Musím si jet něco vyřídit. Potom jedeme k Pattie a k tátovi. Tak nějak trochu oslavíme narozeniny Jazzy. Normálně by byla obrovská párty jak si to Jazzy předtím přála, ale teď bude určitě pro ní lepší být jenom doma, dát si dort a dárky a to je všechno.

Vstal jsem z postele a šel potichu do koupelny. Udělal jsem ranní hygienu a pak jsem šel do šatny. Oblékl jsem se a pak se vrátil do ložnice. Mackenzie už byla vzhůru.

,,Jsi v pořádku?" Zeptal jsem se jí. ,,Proč bych nebyla?" ,,Pamatuješ si, co se ti zdálo v noci?" ,,Jo pamatuji, pamatuji si úplně všechno" zamračila se na mě. Určitě mluvila o tom, že jsem ji neodpověděl na ty slova co mi řekla.

,,Jedu si něco vyřídit. Potom se vrátím a pojedeme k Jazzy jo?" ,,Zvládnu tam sama dojet." ,,Nechci, aby se ti něco stalo" ,,Nic se mi v autě nestane. Autem to k nim trvá necelých deset minut" řekla a já kývl a vzal si mobil. ,,Tak na sebe dávej pozor. Uvidíme se tam" řekl jsem a pak odešel.

Mackenzie

Přišla jsem do kuchyně a hned tam viděla Rebeccu. ,,Slečno Mackenzie!" Vyhrkla když mě viděla a já se usmála, rozeběhla se k ní a objala ji. Hrozně jsem si ji oblíbila.

,,Jsem tak ráda, že jste v pořádku" zašeptala. ,,Teď už jo" pousmála jsem se a víc se zabalila do teplé mikiny, kterou jsem ukradla Justinovi.

,,Připravila jsem vám velkou snídani" řekla. ,,Fakt? Mám hrozný hlad" usmála jsem se. ,,To jsem ráda, aspoň všechno sníte. Mám vám to odnést do postele? Měla by jste asi ležet" ,,Ne zvládnu to tady sníst. Aspoň si s tebou budu povídat" řekla jsem. ,,Dobře" usmála se a pak mi nejdříve podala lívance.

,,Pan Bieber byl hodně zoufalý. Dokonce jsem ho viděla i několikrát brečet" řekla a mě zaskočil džus, který jsem pila. ,,Justin brečel?" Vyhrkla jsem. ,,Ano, nikdy jsem ho neviděla brečet a to pro něj pracuji už pět let. Teď to bylo poprvé" řekla. On brečel? Cože? Viděla jsem ho už brečet kdy zjistil, že jeho mamka skočila před tu kulku. Ale on brečel kvůli mě? To je zajímavý.

********

Přijela jsem před dům, kde bydlí Jazzy a ostatní. Vystoupila jsem a šla ke dveřím. Zazvonila jsem a za chvíli mi otevřela jejich hospodyně. ,,Dobrý den slečno Bieber. Celá rodina je v obýváku" řekla. ,,Děkuji" usmála jsem se na ní a vešla dovnitř.

Přišla jsem do obýváku a Jazzy se hned postavila a já ji objala. ,,Všechno nejlepší" zašeptala jsem ji do ucha. ,,Děkuji" usmála se.

,,Justin s tebou nepřijel?" Zeptala se. ,,Musel si prý ještě něco zařídit" řekla jsem. ,,Mackenzie jsem hrozně ráda, že jsi taky v pořádku" přišla ke mě Pattie a objala mě.

,,Počkáme teda na Justina a pak ti dáme dort" usmál se Jeremy.

,,Jsem hrozně ráda, že jste mi připravili jenom tohle. Nějakou větší oslavu bych teď asi nezvládla" řekla Jazzy. ,,Věděli jsme to. Lepší je to oslavit v kruhu rodiny" objala ji Pattie.

Za chvíli se ozval zvonek a potom sem přišel Fredo s Justinem. ,,Vysvětlíte mi proč je tady i Fredo?" Povzdechl si Justin a objal se s Jazzy a pak i s Pattie a Jaxonem.

,,Protože jsem ho pozval" řekl Jeremy. ,,Jdi od ní" zavrčel Justin když Fredo chytil Jazzy za pas.

,,Nechovej se jak malé dítě" zavrčela jsem na něj. ,,Malý dítě? Přestaň mě srát Mackenzie" taky zavrčel. ,,Hele uklidněte se prosím. Myslela jsem, že mezi vámi dvěma už je všechno v pořádku" řekla Pattie. ,,Jo to jsem myslel taky" zamumlal.

,,Bylo by kdyby jsi... no to je jedno. To nemá cenu" povzdechla jsem si a sedla si na gauč.

,,Justine, Jazzy je očividně s Fredem šťastná a on s ní také. Nebudeme teď jejich vztah řešit. Jsou to její narozeniny a ona ho tu chtěla. Tak ji tohle splníme" řekl Jeremy. ,,To jsem teda fakt nadšenej" povzdechl si a já protočila očima.

*********

,,Mackenzie já už pojedu domu" řekl mi Justin. Seděli jsme v obýváku a Pattie vyprávěla nějaké vtipné historky když byla Jazzy malá.

,,Vždyť jsou teprve čtyři" řekla jsem. Ještě se mi nechce. Doma se zase nebudeme bavit takže tam bude nuda.

,,Já vím, ty tady klidně zůstaň. Já už pojedu. Ale přijeď prosím nějak do šesti" řekl. ,,No tak fajn" kývla jsem. Nechápu proč už odjíždí.

,,Děkuji Justine za krásný dárek. Nový mobil jsem už potřebovala" usmála se Jazzy. ,,Nemáš zač sestřičko" usmál se taky a objal ji.

Justin se ještě rozloučil se zbytkem a odešel pryč. ,,Někam hrozně pospíchal" zasmála se Pattie. Snad jel domů a ne někam jinam.

*********

Nějak před šestou večer jsem se taky rozloučila a jela jsem domů.

Vešla jsem dovnitř a hned cítila nějakou krásnou vůni. Rebecca má mít večer volno, tak co to je?

Přišla jsem do kuchyně a Justin tam míchal omáčku. ,,Ty vaříš?" Překvapeně jsem se na něj podívala. ,,Ahoj, jo vařím" zasmál se. ,,Dáme si večeři?" ,,Co tak najednou?" ,,Chci ti udělat radost a už dlouho jsi chtěla ochutnat moje boloňské špagety. Bude to fajn, doufám teda" Uchechtl se. ,,Justine, já nemám moc náladu. Promiň." Vydechla jsem.

,,Mackenzie prosím" chytil mě za ruku. ,,Sedneme si, najíme se a popovídáme si. Vím, že jsi na mě naštvaná, protože v Itálii jsme se pohádali ty víš kvůli čemu. Ale chci, aby to mezi námi bylo zase dobré. Nechci, abychom se takhle k sobě chovali po tom, co se ti stalo. Po večeři ti dám dárek, který se ti snad bude líbit, přeješ si to už dlouho tak snad." Usmál se. ,,Dárek? Vždyť Vánoce už byly, nemusíš mi už nic dávat" ,,Tohle jsem ti na Vánoce dát nemohl" řekl.

,,Tak dobře. Navečeříme se spolu, protože ta omáčka voní fakt skvěle a i vypadá" řekla jsem. ,,Dobře" zasmál se.

,,Tak si jdi sednout do jídelny." Řekl a já se usmála a šla teda do jídelny.

Za chvíli přišel Justin a nesl dva talíře. ,,Děkuji" usmála jsem se. ,,Tak dobrou chuť" řekl. ,,Taky dobrou chuť" řekla jsem s úsměvem a hned se do toho pustila. ,,Bože Justine, to je tak dobrý" řekla jsem. ,,Jsem říkal, že umím všechno" zasmál se.

,,Asi budu potřebovat sehnat nějakého domácího učitele" řekla jsem po chvilce. ,,Proč?" Zvedl obočí. ,,No určitě mě vyhodí. Nebyla jsem tam skoro měsíc a bez omluvení" řekla jsem s povzdechem. ,,Chtěla bych mít hotovou střední školu. Tak si to přála mamka. Ona neměla střední školu, protože hned ji rodiče tahali do gangu a tak. U mě chtěla, abych ji měla vystudovanou" řekla jsem.

,,Mackenzie neboj se nevyhodí tě a ani Jazzy. Volal jsem tam. Byli jsme jakože na těch horách a obě dvě jste dostaly zápal plic. U Johna už to mám zařízené, že nám zařídí nějaké to lékařské razítko takže se nemusíte bát" řekl. ,,Zápal plic jo?" Zasmála jsem se. ,,Jo, to vymyslela Pattie. Je to nemoc na dlouho takže" Uchechtl se. ,,Dobrý nápad" usmála jsem se.

,,Bylo to fakt moc výborný" řekla jsem. ,,Jsem rád, že ti to chutnalo." Usmál se.

,,Takže teď ten dárek. A nebo možná nejdřív něco bych ti chtěl říct. Ale zase na to asi ještě nejsem připravenej" řekl rychle takže jsem mu skoro nerozuměla.

,,O co jde?" Zvedla jsem se a šla k němu. ,,Když ti dám ten dárek tak budeš určitě hrozně unešená takže mě ani nebudeš poslouchat. Bože já ale nevím jak mám začít" povzdechl si. ,,Justine nebuď nervózní. O co jde? Co se stalo?" Chytila jsem ho za obličej a on se usmál.

,,Dojdu pro ten dárek. Můžeš jít třeba do obýváku" řekl rychle a já přikývla.

Justin šel do horního patra a já jsem šla do obýváku. Sedla jsem si na gauč a čekala.

,,Mackenzie, prosím zavři oči" ozval se a já se usmála a přikryla si oči rukama. Najednou na mě něco položil a hýbalo se to. ,,Můžeš" řekl a já se rychle podívala a hned šťastně vypískla. Ten maličký kulíšek sebou cukl. ,,Miláčku promiň, nechtěla jsem tě vylekat. Panebože ty jsi tak úžasný" řekla jsem a vzala si ho na ruce.

,,Ty jsi mi koupil pejska?" Vyhrkla jsem. ,,Ano, nějak před Vánoci jsme se dívali na nějaký film a ty jsi mi řekla, že by jsi chtěla nějakého malého pejska. A tenhle se mi fakt zalíbil. Tak snad se líbí i tobě" ,,Je nádherný, hrozně moc nádherný" vydechla jsem a začala mu dávat pusinky na jeho heboučkou srst.

,,Je to teda kluk. Musíš mu vymyslet jméno" řekl. Sedla jsem si na zem a maličkého položila na zem. Začal tu chodit a rozhlížet se tu. ,,Tak to si musím pořádně promyslet. Zatím to bude maličký" řekla jsem se smíchem.

,,Dobře tak teda maličký" zasmál se a pohladil si ho. ,,A tobě nevadí, že tady bude pobíhat pes?" ,,Ne, proč by mělo?" ,,Já nevím. Nevěděla jsem, že máš rád zvířata" řekla jsem. ,,No moc je nemusím, ale tohle roztomilé stvoření mi fakt vadit nebude. Ale moje podmínka je prosím, aby jsi ho naučila spát v pelíšku. Nebudu se s ním dělit o tebe v jedné posteli" řekl a já se zasmála. ,,Neboj se, naučím ho to" řekla jsem se smíchem.

Maličký přišel ke mě a začal mi olizovat ruku. ,,Jsi tak moc roztomilý" zašeptala jsem s úsměvem.

,,Víš Mackenzie, chtěl bych ti říct hrozně důležitou věc. Já nevím jak mám začít. Je to pro mě hrozně těžký víš?" Povzdechl si. ,,Neboj se. Řekni mi cokoliv" řekla jsem s úsměvem a hrála si s maličkým.

,,Prostě no. Já nevím jak ti to mám říct. Mackenzie ty mě ale stejně neposloucháš, věděl jsem to" řekl a já se probrala z toho tranzu kvůli té roztomilosti a podívala se na Justina.

Postavila jsem se a přešla k němu. ,,Teď už tě poslouchám" řekla jsem a on mě chytil za ruce.

,,Víš já, mám tě rád. Ne já tě mám rád mnohem víc. No prostě když tě ti idioti unesli tak jsem to nedával. Tolik jsem se o tebe bál, hrozně si mi chyběla. Dost často jsem brečel, byl jsem z toho úplně v prdeli. Musím přiznat, že jsem fakt hroznej srab, protože ti to asi nedokážu říct" povzdechl si. ,,Co mi chceš říct?" Zeptala jsem se nervózně. Prosím ať je to to, co si myslím. Prosím.

,,Já už nechci, aby jsi byla kvůli tomu zlomená, že ti to neříkám. Ale já to cítím. Cítím to stejné co ty" ,,Miluješ mě?" Zašeptala jsem potichu. ,,Jo, miluju tě" vydechl. ,,Řekl jsi to" řekla jsem se slzami v očích. ,,Jo řekl jsem to" zasmál se. ,,Já já tě fakt miluju Mackenzie" vydechl. ,,Já tě taky miluju Justine" zavzlykala jsem a pevně ho objala. ,,P-proč brečíš?" Zakoktal nervózně a já se zasmála. ,,Protože jsem šťastná, že jsi to řekl a že to cítíš. Na to jsem čekala tak dlouho" řekla jsem. ,,Takže z tý lásky se brečí i štěstím. To je na mě moc" Uchechtl se. ,,Ty jsi nikdy nebrečel štěstím?" Pohladila jsem ho po tváři a on zakroutil hlavou.

,,Bože to je hrozná úleva když jsem to řekl" usmál se. ,,Řekneš mi to prosím ještě jednou? Hrozně krásně to zní" usmála jsem se. ,,Mackenzie Bieber, miluju tě. Jo fakt tě miluju. Nechápu jak se to stalo, ale zamiloval jsem se. Miluju tě moc" řekl mi u rtů a já ho políbila.

S mlasknutím jsem se od něj odtáhla a dívala se mu do očí. ,,Ale musíš se smířit s tím, že rozhodně nejsem ten typ, co ti to bude říkat každou hodinu, až na takovouhle romantiku já nejsem" ,,To já ani od tebe nechci. Stačí mi, že jsi to řekl teď a vím, že cítíš to stejné co já" usmála jsem se.

Maličký trochu zakňučel a lehl si na záda. Zasmála jsem se a začala ho hladit po bříšku. ,,Musím mu dát nějaké jídlo. Ale já tu nic nemám" povzdechla jsem si. ,,Já jsem koupil nějaké granule. A i pelíšek jsem koupil" řekl a já se usmála. ,,To je super" řekla jsem a vzala si tu roztomilost na ruce.

Justin doběhl nahoru pro granule a já mu je hned nasypala a on se do toho hned pustil.

,,Jsem hrozně unavená" řekla jsem po chvíli. ,,Půjdeme si lehnout" řekl s úsměvem. Vzala jsem prcka na ruce a Justin mě vzal taky do náruče. Odnesl nás do ložnice a položil mě na postel.

Justin ještě přinesl ten pelíšek a já ho tam položila. ,,Zlatíčko tady budeš spinkat ano? Jenom tady. Zítra si spolu budeme hrát" řekla jsem. Maličký mi olízl ruku a pak si hned lehl. ,,Zůstaň tady" řekla jsem ještě a pak jsem si sundala kalhoty a triko. Vzala jsem si svoje pyžamo a lehla jsem si k Justinovi.

Hned se ke mě natáhl a políbil mě. Začali jsme se líbat a on si lehl nademě. ,,Justine" šeptla jsem. ,,Jo?" Pomalu se ode mě odtáhl. ,,Já teď nějakou chvíli asi nebudu chtít s tebou spát. Mám na ten sex fakt teď hrozně vzpomínky" povzdechla jsem si. ,,Mackenzie já to chápu. Ani to po tobě teď nechci" pohladil mě po tváři a já se usmála.

,,Můžu se tě na něco zeptat?" Zvedla jsem obočí a on si lehl vedle mě. ,,Cokoliv" usmál se. ,,Když mě unesli tak, no spal si s nějakou holkou? Skoro měsíc jsi neměl sex" řekla jsem a on mě jemně políbil. ,,Nespal jsem s nikým" řekl. ,,Fakt?" Překvapeně jsem se na něj podívala. ,,Nebuď tak překvapená" zasmál se. ,,Slíbil jsem ti, že už se s nikým nevyspím když my dva spolu budeme spát. A teď ty tři týdny jsem ani popravdě na sex nemyslel. Myslel jsem jenom na tebe. Občas jsem si musel sám udělat dobře, jinak by mi asi explodovaly koule, ale s nikým jsem nic neměl. Věř mi to" řekl a já ho objala a lehla si na něj.

,,Jsi skvělej" zašeptala jsem. ,,A teď tě rozhodně nebudu podvádět, to se fakt neboj" řekl a já ho políbila.

,,Jsem tak šťastná. Tohle je tak úžasný den. Dal jsi mi nádherného pejska a řekl si mi ty krásná slova. Moc děkuji" vydechla jsem mu u rtů. ,,Chci, aby jsi byla šťastná"




Ahooooj❤️❤️ nová část❤️ na začátku to vypadalo docela na nic že? Ale nakonec se Justin konečně odvážil a řekl to. Takže máme šťastný zamilovaný pár❤️

Děkuji vám mooooc za vaši aktivitu❤️ chci vám popřát krásný a šťastný nový rok. Snad rok 2021 bude aspoň trochu lepší jak rok 2020. Ale covid pořád hodně řádí no. Snad aspoň druhá půlka roku 2021 bude skvělá. Takže vám přeji šťastný nový rok❤️
Snad i v roce 2021 budu mít u tohohle příběhu takhle úžasnou podporu! Děkuji❤️❤️

Continue Reading

You'll Also Like

35.2K 1.3K 48
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
182K 5.3K 35
Viděla jsem ho a nemohla jsem ho dostat z hlavy. Mluvila jsem s ním a jeho hlas jsem stále slyšela. Okouzlil mě. Ten pitomý Justin Fighter Bieber...
174K 7.8K 200
V téhle knize najdeš všechny hlášky který mě kdy napadly a napadnou. Týká se to hlavně krveprolití a pokud jsi člověk kterému se to nelíbí , tak opus...
1.6M 49K 56
„Co tahle udělat dohodu ?" Naklonil se k mému uchu a já ucítila jeho teplý dech na své kůži. • Beth (16) nastoupila do prváku na střední školu. Není...