12. Bölüm "MAZİDE SAKLI"

27K 1.5K 1.4K
                                    

Çokk uzun bir ayrılık sonrası bir daha ayrılık getirmeyecek kavuşmaya merhaba😍

Umarım buraları sizsiz bırakmamışsınızdır🥺

Bu mesafe yüzünden bana kızanlarınız varsa elini ekranın sol alt köşesindeki yıldıza sertçe çarparak hıncını alabilir🙈

Ve birileri de bana uzun ve geç bölüm yerine kısa ve sık bölümleri öğretse çok iyi olacak🤦🏻‍♀️

Bölüme gelirsek bir kısımda yetişkin içerikli bir sahne var ama uyarı bırakmadım. Bana göre gerekmiyordu çünkü bu kitap zaten yetişkin içerikli. Sahne başlangıcında (Instagramda paylaştığım alıntının son kısmından itibaren) o kısmı anlarsınız zaten ama ben rahatsız oluyorum okumak istemiyorum derseniz de sahneyi, '2 saat önce' yazdığım yere kadar atlayabilirsiniz.

Bölüm aralığı fazla uzadığı için unuttuğunuz kısımlar varsa buraya yazarak veya hayalleriminbaskenti buradan sorabilirsiniz.

Oy verip yorum yapmayı unutmayın, keyifli okumalar🌸

Oy verip yorum yapmayı unutmayın, keyifli okumalar🌸

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

12. Bölüm "MAZİDE SAKLI"

Geçmişim, karanlığın gölgesi düşen hayatım için oldukça tehditkâr bir gösterim sunuyordu bana ve ben tüm bu gösterim karşısında kırılan cesaretimden geriye kalan korkuyla bekliyordum.

Bir tarafımda yengem vardı benim için kurduğu ve oldukça can yakacağını düşündüğüm planlarıyla. Diğer yanımda benden nefret eden, ben ölmemek için direnirken beni canlı canlı toprağa gömmeye hevesli tüm tanıdıklarım... Bir de İnci vardı ki, belki de kadınlık gururumun en büyük zedesini almama neden olan, benim arkadaş dediğim ama aslında beni para ile satın alma hayallerine ortaklık eden...

Allah da vardı ki bana yapılanların hepsinin hesabını soran, beni çaresizliğe atanların çaresizliğini görmemi sağlayan... Ama yine de mutlu değildim. Burukça gülümsedim. Benim için hep böyle derlerdi. Nilüfer hiçbir şeyden mutlu olmaz...

"Öpme," dedim Ali Karan'ı son kez geriye iterek. Nikah memuru hâlâ bir cevap bekliyordu. İnci hâlâ suskundu. "Dağhan sanıyor seni." Diye mırıldanarak ayağa kalktığımda Ali Karan'ın cevabını beklemeden İnci'ye doğru bir adım attım. Belki çok geç olmadan ona yanımdaki kişinin Dağhan olmadığını söyleyebilirdim.

İleriye doğru attığım ikinci adımımı havada kesen Hanzade, "Nereye?" Diye sordu gözlerindeki tehlikeli parıltılarla.

NİLÜFERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin