•1•

1.9K 114 54
                                    

Pohled Izuka
Bylo brzo ráno, asi kolem 6 a já jsem šel do sprchy. Mamka asi ještě spí, ale vím že se za chvilku vzbudí, nechce abych zaspal první den v nové škole.

Stál jsem před zrcadlem s ručníkem kolem pasu a fénem si sušil vlasy. Přemýšlel jsem jaké to tak asi bude ve škole. Nečekám nic extra, ale doufám že alespoň trochu dobré to tam bude.

„Izuku! Vstávej! Nesmíš zmeškat 1. den školy!" Měl jsem pravdu.

Slyšel jsem kroky a tak jsem vyšel z koupeny, říct mamce že už jsem vstal. Jen se usmála a šla dolů připravit snídani. Já jsem se šel do pokoje obléknout a připravit.

Vše jsem měl hotové a šel se nasnídat. Mamka už odjela do práce, avšak na stole mi nechala vzkaz.

Užij si to v nové škole, jsem si jistá že si najdeš spoustu kamarádů, jsi moc milí kluk! Miluju tě
~Máma

Já se usmál, rozkousl poslední sousto rohlíku a vydal se do školy.

Hned co jsem dorazil, si mě zavolal třídní učitel do kabinetu.

Dal mi asi polovinu učebnicí a vysvětlil mi jak to tady chodí. Jakmile zazvonilo, pohybem ruky mi naznačil že můžu jít, tak jsem se zvedl a učitel mě následoval.

„Dobrý den, posaďte se. Jak jste si mohli všimnout, máme tu nového studenta" ukázal na mě. Všichni na mě zírali. Tyto chvíle NENÁVIDÍM. „Jmenuje se Izuku Midoriya, buďte na něj všichni hodní. Izuku můžeš se posadit támhle vedle Shota Todorokiho" ukázal na červenobílo vlasého kluka. Už jsem předem věděl že budu sedět s ním, bylo to jasné. Vedle něj je jediné volné místo.

„Ahoj já jsem Izuku, můžeš mi říkat Deku." Podíval se na mě s neutrálním pohledem. „Já jsem Todoroki."

„Otevřete si učebnici na straně 37 a Todoroki, dej knihu do prostřed, Midoriya učebnici na Dějepis ještě nemá."

Todoroki protočil očima, ale uposlechl učitele. Nevím proč, ale prostě jsem se cítil trapně.

Hodina utekla poměrně rychle. Vešli jsme do učebny a v tom přiběhl zástupce ředitele. Všichni vstali. „Omlouvám se za vyrušení přestávky, nastala ale změna. Místo Matematiky a Zeměpisu, budete mít učitelku Cooperovou na sexuální výuku." Já jsem vyprskl pití. Celá třída na mě koukala, ale kvůli tomu jsem se necítil až tak trapně, ta špička na dortu byl Todoroki, který se trochu potichu smál. Chtěl jsem se propadnout do země.

„Dobrý den, můžete se posadit, jak už vám zástupce ředitele řekl, dnes máte hodinu sexuální výuky."(A/N: Tady jsem se trochu inspirovala jednou holčinou, takže pokud to čte, omlouvám se.)

Něco říkala, ale mě bylo tak trapně, že jsem noc nevnímal. Podívala se do třídnice a řekla mé jméno. UGH. „Pokud nechceme aby partnerka otěhotněla, co použijeme?"

Podíval jsem se na ní a abych byl upřímný, kdyby mě teď někdo přišel zabít, nebránil bych se. „k-kondomy, av-avšak partnerka se m-m-může chránit antikoncepcí." podíval jsem se do země a rukama si nenápadně zakryl obličej. „Správně! Mladíku mohla bych se zeptat, jsi sexuálně aktivní?" tak teď to posrala. Vůbec jsem netušil co jí mám na to říct. Začal jsem se trochu klepat, ale Todoroki si toho všimnul.

„Paní nepřijde vám ponižující se ptát svého studenta na jeho osobní život? I kdyby byl, i kdyby ne, vám do toho při vší vaší úctě nic není." Podíval jsem se na něj a začal jsem se červenat jako rajče. Tak blbě jsem se culil. „d-dě-děkuji..." řekl jsem dostatečně potichu, aby mě nikdo neslyšel.

Byl konec dne a já jsem šel domu. Pořád jsem myslel na to, jak se mě Shoto zastal..

Tak tady bych to tak ukončila xD Omlouvám se za chyby, ale především za nudnost této kapitoly. Avšak nějak jsem začít musela💖

Přeji hezký den!

Nováček//TODODEKUWhere stories live. Discover now