0.1 ☯ Blood

1.3K 118 93
                                    

"Tanrım, Phil, onu getirmek zorunda mıydık?"

Sarı saçlı oğlan, üşümenin etkisiyle hafif hafif titrerken; bunu umursamayarak olduğu yerde kalıp ürkek adımlarla ilerleyen, kendi gölgesinden bile korkma raddesine gelmiş genci izlemeye koyulmuştu.

"Sızlanma Tommy." Tubbo, arkadaşına ilerleyip geride kalmaması için hafif iteklerken konuştu.

Tommy hâlâ olduğu yerde durup bu sefer arı tulumunu giymiş, göğü süzerek yürüyen genci incelerken, titrediğini fark eden Wilbur göz devirerek kabanını çıkarıp sarışın oğlanın üstüne geçirmişti.

"Sana soğuk olacak demiştim. Ağabeyini hiç dinlemiyorsun."

Tommy, onu kınayan Wilbur'a lafı çarpıtacakken; en önde, az önce Tommy'nin laf attığı Karl'ın duraksamasıyla lafını yutmak zorunda kalmıştı.

"Karl? Bir sorun mu var?" Diyerek öne çıktı Phil. Karl'ın başını yere eğip hareketsiz kalması, diğerlerini de o yöne bakmaya itmişti.

"Kan..." Karl, Nikita'nın konuşmasıyla kendine gelirken, Phil dizinin üstüne çöküp işaret ve orta parmağını kanın olduğu yere sürttü. Hâlâ sıcak olan kanı hissettiğinde derince bir nefes alıp sertçe yutkundu.

"Bu demek oluyor ki yakınlarımızda." George, kanı süzerken konuştu. Soğukkanlı olmaya çalışıyordu fakat böyle bir durumda bu gerçekten zordu.

"O olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?" Ranboo'nun George'a sorduğu soruyu Karl yanıtladı; "Çünkü burası onun bölgesi. Ve onu biraz bile tanıyorsam, bölgesinde kuş bile uçurtmaz."

"Kısacası sıçtık," dedikten sonra etrafını obsidyenle kaplamaya hazırlanan Tommy'i Wilbur sert bakışlarıyla durdurdu. Ardından Wilbur, korktuğunu anladığı Nikita'yı kendine çekip göğsüne yaslayarak konuşmaya katıldı;

"Karl, eğer dediğin gibi burası onun bölgesiyse yakınlarda olmalı. Onu bir şekilde çağıramaz mısın?"

"Emin değilim Will. Bu kan bizden rahatsız olduğunun belirtisi. Eğer karşımıza çıkarsa ölebiliriz."

"Beni çok iyi tanıyorsun Karl~"

---

Bu kadar çabuk fark edilmeyi beklemiyordum amk

Neyse

Asıl olaylara geçiş bölümü olduğu için kısaydı

No Mercy || DreamNotFoundOù les histoires vivent. Découvrez maintenant