02

527 24 7
                                    

Esthers P.O.V

Terwijl ik bezig ben mijn regenjas aan te doen verschijnt Harry om de hoek, hij heeft zijn jas en schoenen al aan en begint te glimlachen als hij me ziet.

Waarschijnlijk omdat ik de regenjas aan doe die hij me gaf voor mijn verjaardag, er staan allemaal parapluutjes op, op die dag vroeg hij me ook ten huwelijk, zo deze jas geeft veel herinneringen.

'Moet je deze ook mee?' Vraagt hij met een opgetrokken wenkbrauw, hij schudt mijn mobiel heen er weer. Snel pak ik het van hem af en geef hem een knipoog, 'bedankt.'

Hij glimlacht en gooit mijn schoenen naar me toe, 'graag gedaan.'

Terwijl ik mijn schoenen aan doe loopt hij naar me toe en begint hij me te kussen in mijn nek, ik weet wat hij van plan is..

'Harry Edward Styles, ik hoef geen zuigzoen als we bij het stadion zijn.'

Hij hou op en trekt een pruillip, 'dat was ik niet van plan.'

'Ja, ja.' Ik rol met mijn ogen als ik weer op sta en naar buiten loop met Harry achter me aan geeft hij me een klein tikje op mijn billen.

'Harry na de show mag je alles van me hebben. Nu moeten we opschieten.'

Hij houd de deur van de auto voor me open en ik stap in, hij stapt vervolgens naast me in aan het stuur. 'Zelfs niet heel even op de achterbank?' Hij kijkt me bijna smeekend aan.

'Je moet over precies 8 minuten op, de reis naar het stadion duurt net geen 10 minuten. Nee Harry ook niet op de achterbank dus.'

Hij start grijnzend de motor, wat moet ik soms toch met hem aan?'

~

'Harry over 1 minuut moet je op het podium staan, rij wat sneller.' Zeur ik.

'Rustig sweetheart, ik heb alles onder controle .'

Hij kijkt me glimlachend aan en ik begin ook te grijnzen, wat is hij toch de perfecte man voor me, lief mooi, grappig, charmant, krullig. 'Je moet me beloven voor altijd bij me te blijven en me nooit te vergeten.'

'Dat beloof ik Harry.'

Ik buig naar hem toe en begin hem te kussen, als we weer van elkaar los trekken kijkt hij me grijnzend aan, 'nu wil je wel op de achterbank hé?!' Ik ril me ogen en concentreer me op de weg, plotseling maakt de auto een rare zwaai, Harry probeert in allen macht het stuur weer terug te draaien, maar het zit vast. Plotseling hoor ik een harde knal, mijn hoofd bonkt tegen het glas van de auto wat uit elkaar spat.

Dan wordt alles zwart....

-------------------------------

Forget | Harry StylesOnde histórias criam vida. Descubra agora