01

800 22 6
                                    

'We waren beste vrienden sinds ik zijn mini skateboard niet mocht lenen.'

_____

Relaties blijven vaak een geheim, ze vertellen enkel alleen inhoud aan hun psycholoog. Maar met popsterren zit het anders, ze worden gevolgd door fans, haters, paparazzi.

Ook de vriend en of vriendin van de wereldberoemde popster word vaak gevolgd, tot ergernis van de popster hier van.

Met mij gaat het anders merk ik, sinds ik heb gezegd dat het me niks uit maakt wat de wereld van me denkt en ik en Harry niks te verbergen hebben merk ik dat de mensen anders op je neer kijken. Zo zie je maar weer je kunt beter sterk in je schoenen staan dan het te laten lijken dat je sterk in je schoenen staat door een middelvinger uit te steken. Want dan kom je op alle bladen terecht, dat is juist het tegenovergestelde van wat je wilt.

Harry en ik zijn erg open over onze relatie, hij heeft ons hele levensverhaal vertelde aan een journalist in Ierland. We wonen in Londen, maar hebben niet alleen daar gewoond. New York, Ierland, Amsterdam. Nu dus Londen.

Maar we hadden het over mijn levensverhaal, het is eigenlijk heek simpel. Harry en ik waren al beste vrienden sinds we 4 waren en ik zijn mini skateboard niet mocht lenen. Hij had hem om stoer te doen, maar hij houd nog steeds vol dat hij het gewoon leuk vond. Ja, ja, hij viel er altijd van af en toen heeft hij hem gewoon aan zijn zus gegeven.

In ieder geval, ik pakte zijn skateboard af, hij sloeg me, ik schopte Harry, we moesten met de juf praten op school. De juf ging plotseling even weg om koffie te halen en tien ze terug kwam waren Harry en ik met de poppen aan het spelen. Zo is de vriendschap ontstaan.

We bleven beste vrienden, maar we deden soms wat meer. We hadden al eens gekust toen we nog gewoon vrienden waren, maar toen hij vroeg of ik zijn vriendin wou zijn zei ik gelukkig geen nee. Later ging hij meedoen aan de x factor, hij werd beroemd, veel Gillende meiden die gek van hem waren. Harry vroeg me wel eens waarom ik nooit jaloers was, ik antwoordde simpel 'omdat ik weet dat je van me houd.'

Later op mijn verjaardag vroeg hij me ten huwelijk. Ik moet bekennen dat ik een seconde twijfelde, wat doen we daarna, gaat het niet snel? Ben ik er klaar voor? (Bob de bouwer!! ik verpest het moment sorry:)

Toch zei ik ja, want ik wist dat ik er klaar voor was. Ik wist dat ik het kon. Ongeveer 5 maanden later hadden we ons huwelijk. Ik kan niet beschrijven hoe het voelde, dus ik begin daar ook niet aan, maar wat nog beter was dan getrouwd met hem zijn was de huwelijks nacht. Ik had nog nooit zo iets geweldigs mee gemaakt.

Nu staan we hier, one direction hun laatste optreden van de Tour is vandaag. Ik ga voor een lange tijd niet mee geweest weer eens mee. Het is in Londen, dus ik kan er zo heen.

Harry en de boys gaan een geweldige nacht hebben, hopelijk ik ook.

--------------------------------

I know, stom einde voor een hoofdstuk, maar ik wist even geen betere.

I love you all.❤️

Comment, vote💞

Xx rootje23

Forget | Harry StylesWhere stories live. Discover now