14

305 15 4
                                    

Esthers P.O.V

Na de kus met Niall heb ik hem weinig gesproken. Ik voelde me zo schuldig, terwijl Harry zei dat we gingen scheiden. Hoe moet hij zich niet voelen?! Ik ben hier nu al twee weken. Ik ben vooral ik mijn kamer. Soms hoor ik Niall weggaan. Ik neem aan naar Pia. Hoe moet hij zich voelen, hij kuste mij terwijl hij net heeft me Pia!

Ik hen Harry niet meer gesproken na onze ruzie, Niall vroeg of ik hem wou spreken, hij had namelijk gebeld naar Harry. Ik was vergeten dat ik niet had gezegd waar ik heen ging. Niall zei dat Harry nogal in paniek klonk aan de telefoon. Diep in mijn hart wou ik hem spreken, maar ik ben zo koppig dat ik het steeds weiger.

Ik moet eerst uitvinden wat ik wil. Ook al wil Harry me niet meer, misschien wil ik hem nog. Nou.. Eigenlijk wil ik hem nog, ik hou zoveel van hem, maar waarom voel ik dan toch zoveel voor Niall..

Als dat ongeluk nooit was gebeurt dan was alles nog hetzelfde. Maar wat is hetzelfde? Ik weet niet hoe het voor het ongeluk was..

Misschien is het beter zo.. Harry wil me niet meer, waarom kan ik het dan niet proberen met Niall.. Oh ja hij heeft een vriendin.

Plotseling hoor ik twee stemmen. Pia en Niall..

"Ik snap het niet Niall!" Pia schreeuwt.

"Het is uit, wat is daar niet aan te snappen." Dat is Nialls stem..

"Wat heb ik fout gedaan?"

Ik hoor Niall zuchten, "niks."

"Waarom maak je het dan uit?"

"Omdat ik niets voor je voel, ik moet eerlijk zijn, ik heb ook nooit wat voor je gevoeld het spijt me echt heel erg." Ik hoor oprechte spijt in zijn stem, ook hoor ik Pia snikken.

"Het is die Esther hé?!" Ik? Wat heb ik daar nou weer mee te maken.

"Eigenlijk wel, ik wou met jou haar jaloers maken." Oké dat heb ik er dus mee te maken.

"Je krijgt hier nog spijt van Horan!" Schreeuwt ze nu boos. Ik hoor iets breken, waarschijnlijk de vaas in de gang, dan word deur die hard dicht word geslagen.

Het is even stil, maar de stilte word vervuld met een hard gesnik. Ik kan het niet over mijn hart krijgen, om hier te blijven. Ik ren naar beneden als ik Niall zie breekt mijn hart. Ik ren naar hem toe en knuffel hem.

"Het maakt niet uit Nialler." Fluister ik zachtjes, "ze was je niet waard."

Niall schud me van hem af, "het is waar, ik wou haar niet ik wil jou, nog steeds en heb je altijd gewild. Ik hou van je Esther. Ze was er alleen km je jaloers te maken.."

Mijn adem stokt in mijn keel en ik neem eens stap terug, ik hadden kunnen weten, diep in mijn hart wist ik het al. Toch is de schok groot. Mijn hart klopt zo hart en mijn blik smelt als ik hem zie. Dan schud ik mijn hoofd, wat doe ik? Ik hou van Harry!

Maar Harry wil me niet meer..

Misschien moet ik het dan met Niall proberen?

"Niall." Begin ik, maar ik weet niet waar ik heen moet.

"Ik hou echt van je Esther, ik wil je voor altijd bij je hebben, ik was jaloers op Harry dat hij je had en ik niet.. Daarom schreef ik het liedje I loved you First.."

"Niall.. Dit kan niet."

"Waarom niet? Harry wil je niet meer."

Als hij zijn naam zegt stromen de tranen over mijn wangen.

"Je moet hem vergeten Esther!"

Dan soort ik in. "Dat kan ik niet Niall ik kan het echt niet!"

Hij zucht en loopt naar me toe, ik huil even uit op zijn schouders ik klaar ben kijkt hij me glimlachend aan, "beter?"

Ik knik.

"Ik zal wachten Esther, tot je er klaar voor bent."

Ik moet niet wachten. Harry wil me niet meer. Harry houd niet meer van me! Niall wel..

Dan loop ik naar hem toe en lopen we samen naar zijn kamer, verbaast kijkt hij me aan als ik zijn broek los maak. "Ik denk dat ik er klaar voor ben."

Glimlachend kust hij me, nog wilder als eerst. Ik trek mijn t-shirt uit en kus hem terug. Dit voelt zo goed en tegelijk tijd zo slecht!

"Ik hou van je Esther." Fluistert hij. Ik zeg niks terug..

----------------------------------

Voor mijn geloven was het een kort hoofdstuk, was dat het ook?

Team Hazza or team Nialler?

Comments votes❤️

Xx Romy

Forget | Harry StylesWhere stories live. Discover now