⟅KAPITOLA PÁTÁ⟆

359 41 3
                                    


ERROR




ERROR



Uživatel 759 se hacknul do systému



Chcete to zkusit znovu?

Ano | NE 


Načítání..



...



Počet slov..

• P.O.V Aria •

Seděla jsem. Ano znovu. No tentokrát v jiné místnosti a nebyla jsem přivázaná. Byla jsem v nějaké kanceláři. Myslím že patřila Harrymu, protože ten právě seděl naproti mě a dělal něco na počítači. Vedle mě pak stál Zayn a Louis. Nevím co se mnou teď bude dít. No jak už jsem zjistila, nemají v plánu mě pustit. Byla jsem trošku nervozní, protože jsem s nima byla sama v jedné místnosti a jediný, kdo mi byl nejvíce sympatický je Niall a ten tu není.

Najednou přede mnou Harry položil nějaké papíry a pero. Zmateně jsem se na něj koukla, přičemž on jen pokýval hlavou ať se na to kouknu. Zvedla jsem papíry a začala se je prohlížet. Byli to nějaké otázky. "Myslela jsem že o mě vše víte, proč to musím vyplňovat?" zeptala jsem se zvědavě.

"Je to souhlas, že si od teď součástí gangu" nezaujatě mlaskl. Pozvedla jsem obočí a potichu se uchechtla. "Je tu něco vtipného?" zeptal se mě, se zamračeným pohledem. Pokroutila jsem hlavou na náznak že ne a stáhla rty do úzké linie.

"Jen že jsem nikdy nesouhlasila" zkřížila jsem si ruce na hrudi. A pak jsem si to uvědomila. Na sobě jsem měla pořád svůj černý kabát, v kterém jsem měla svůj telefon. Mám pořád u sebe telefon. No bylo asi pozdě si tohle uvědomit, protože si toho Harry zřejmě všiml a podezřele si mě prohlédl.

"Tak počkat.. Prohledali jste jí?" zarazil se a koukl na Zayna a Louise, kteří si odkašlali a prudce mě zvedli ze židle a začali prohledávat, což mi bylo více než nepříjemné, protože se mě začali všude dotýkat. A pak mi z kapsy vytáhli mobil a mojí peněženku. Povzdechla jsem si a sklopila hlavu na zem. "Ale ale.. Myslela sis, že by jsme na to nepřišli?" ušklíbl se a můj mobil s peněženkou si vzal k sobě. Nechali mě si zpátky sednout za jeho pracovní stůl a začal si prohlížet co mám uvnitř peněženky. Chtěla jsem se zvednout a začít mu něco říkat, no na rameni se mi objevila Louisova ruka, na kterého jsem se podívala a jeho pohled říkal, ať to nedělám. Znovu jsem si povzdechla a jen se dívala na to, co dělá s mými věcmi. Ušklíbl se ještě víc, když narazil na mojí fotku ze školy, kterou jsem si tam založila. Zčervenala jsem od studu a sklopila hlavu ke svým prstům od ruky, s kterými jsem si z nervozity hrála. "Jaký je tvoje heslo?" zeptal se, když si vzal můj mobil do ruky. Co prosím? Tohle mu nikdy neřeknu..

𝐈𝐍𝐒𝐀𝐍𝐄 • 1DWhere stories live. Discover now