⟅KAPITOLA ČTVRTÁ⟆

371 37 9
                                    


ERROR



ERROR



Chcete to zkusit znovu?

Ano | NE


Načítání..


Počet slov.. 1132

• P.O.V Aria •

Někdo se mnou najednou prudce zatřásl, až jsem se lekla a prudce se sebou trhla. Otevřela jsem dokořán oči a porozhlédla se kolem sebe. Nic se nezměnilo. Tak nějak jsem doufala, když jsem usínala, že se ráno probudím a budu ležet ve své posteli s tím, že mě můj budík vzbudí, že musím jít do školy. No na mou smůlu se tak nestalo a přede mnou stálo 5 mužů, kteří nevypadali vůbec přátelsky. Spíše mě děsili. "Co ode mě všichni chcete?" zamračila jsem se a na všechny se naštvaně koukala. Vím, že toho jak s nimi ted mluvím budu litovat. No ale asi jsem si to v tuhle chvíli moc neuvědomovala. Moje ruce jsou sice přivázané k židli, no kdyby nebyli, možná bych se je i pokusila praštit, i když bych proti nim neměla žádnou šanci.

"Nebud drzá" řekl.. Hazza, pokud si pamatuji dobře. "Mohla by si toho potom dost litovat, že?" falešně se na mě usmál. Povzdechla jsem si a jen pomalu přikývla. "Jsem Harry Styles. Leader gangu Orthros" najednou se představil a já na něj jen nechápavě koukala. Harry.. Styles? Orthros? Ten gang Orthros?! Když jsem si uvědomila o jaký gang se jedná, vykuleně jsem na všechny koukala neschopná cokoliv říct. Měla jsem strach, který určitě nešel přehlédnout.

"Shit" zašeptala jsem si pro sebe, nad čímž se všichni ušklíbli až na jednoho. Většinou nenadávám. No tohle byl asi moment, kdy jsem alespon něco ze sebe musela dostat.

"Já jsem Niall" představil se najednou další z nich. Pozvedla jsem obočí a čekala co dál řekne. "A nenadávej. Už mám pokrk tady těch 4 co plní tenhle dům takovými slovy" povzdechl si. Musím říct, že zatím mi byl ze všech nejvíce sympatický. I když je v tomto gangu a možná by mě byl taky i schopný zabít.

"Víme o tobě všechno. Takže nemá cenu lhát" ozval se znovu Harry, jak už jsem si jeho pravé jméno zapamatovala. "S jakým gangem spolupracuješ? Si jejich špion? Pracuješ s gangem jménem 5SOS?" zamořil mě několika otázkami a ani na jednu jsem neznala odpověd, protože do žádného gangu nepatřím.

"Co prosím? Moc otázek" řekla jsem zaskočeně.

"Nic s tímhle nemá společného. Je to jenom obyčejná holka" ozval se Liam, s kterým jsem se stačila seznámit včera. "Včera jsem našel další informace" dodal ještě, nad čímž jsem se zamračila, protože se mi nelíbilo, že o mě vědí snad úplně všechno, možná i věci o kterých nevím sama já.

"Neví ani naše jména" promluvil další z nich a ostatní s nim souhlasili.

"Možná by jsm-" chtěl další z nich promluvit, no Harry mu skočil do řeči, aby je zastavil.

"Dobrý, stačí" otočil se na Liama a toho druhého, kterého ještě neznám a nevím jeho jméno. "Já tu rozhoduji. Ještě jednou mi skočíte do řeči a podříznu vám hrdla" koukal na ně vražedným pohledem, no oni se tomu jen zasmáli. Je tohle podle nich opravdu vtipné? Harry se na mě zpátky otočil a ignoroval ty dva za ním. Povzdechl si a promnul si oči. "Moje jméno už víš. Ten s černými vlasy je Zayn, ten s hnědými je Louis" postupně mi všechny představoval a já jen poslouchala a prohlížela si je. "Ten vedle mě je Liam. A tohle je Niall" ukázal na zbytek. Niall se na mě pousmál a ostatní hned také. No mě do úsměvu rozhodně nebylo. "Víš kdo je 5SOS?" zeptal se mě znovu a já si povzdechla.

"Nemyslím si. Navíc, včera jsem vám už odpověděla. Byla to všechno nehoda" odpověděla jsem popravdě. Byla to nehoda, že jsem se tam objevila a ted tu sedím a přede mnou je ten nejnebezpečnější gang na světě..

"Nemyslíš si?" zeptal se podezíravě Zayn.

"Já nevím! Vypadám jako člověk, který je v gangu?" zeptala jsem se už trošku naštvaně, takže jsem zvýšila hlas.

"Pojdme nechat její mozek naskenovat nebo něco takového" uchechtl se Liam a já se zlekla, i když vím, že to myslel ironicky.

"Cože?!" vyjekla jsem vystrašeně, že by mi něco chtěli třeba udělat.

"Můžeme jí ted přestat děsit?" ozval se Niall uklidnujícím tonem. Rychle jsem začala přikyvovat na souhlas.

"Děsit lidi také znamená, že z nich dostaneme informace" odpověděl mu na to Harry. Jeho hlas zněl velmi nezaujatě. Na sucho jsem polkla a sklopila hlavu dolů. Nevěří mi, že to všechno byla jen moje chyba, že jsem se tam objevila?

"Už jsem vám řekla všechno" řekla jsem potišeji, no ale i tak dost nahlas, aby mě mohli slyšet. "To že mi nevěříte je vaše chyba" zamračila jsem se na ně a v tom se u mě objevil Harry s nožem v ruce tak jako minule. Vyděšeně jsem se na něj koukla a hnedka litovala toho, co jsem řekla.

"Tak je to správně. Strach. Ještě jednou si budeš dovolovat a nebude mi vadit mít nůž od krve" nůž si zastrčil zpátky tam, kde ho měl předtím a znovu se ode mě oddálil. Vydechla jsem a začala se v mysli uklidnovat. "Mm ale máme pro tebe nabídku" zamyslel se a já hnedka začala více poslouchat. "Vlastně nemáš na výběr" zasmál se, přičemž jsem já nedokázala pochopit, co na tom bylo vtipné. "Je to důležité" uchechtl se a za ním si Liam najednou odkašlal.

"Není to tak důležité" protočil očima a zkřížil si ruce na hrudi. "Jenom tě budeme trénovat, aby si byla špion" v tom jsem vykulila oči, že jsem nemohla pobrat to, co jsem ted slyšela. Špion? Proč? Co se to právě ted děje? Žádná šance že s nima budu dělat špinavou práci.

"Oh, maličká. Ty sis myslela, že tě pustíme tak jednoduše domů? Už víš jak vypadáme. Není tady žádná šance že tě pustíme" ušklíbl se.. myslím že Louis. V mých očí se objevili slzy. Byla jsem zaskočená. Vím, že Harry minule říkal, že tu s nimi mám zůstat. No neřekl že už nikdy neuvidím svůj domov.

"Co můj domov? Škola, práce.." zaskočeně jsem se zeptala a pár horkých slz mi steklo po mé tváři. "Nebudu špion" odmítla jsem a pokroutila hlavou.

"A kdo se tě ptal na tvůj názor?" pozvedl Harry obočí. "Nemáš na výběr. Leda tak že by si chtěla umřít. Hned ted a tady" už si chtěl vyndat svůj nůž, no v tom jsem ho zastavila.

"Prosím ne" pokroutila jsem znovu rychle hlavou. Nad čímž se ušklíbl. Líbilo se mu, že jsem měla strach. "Dobře.." vydechla jsem a zavřela na pár sekund oči, abych si uvědomila, co jsem právě ted udělala.

"Úžasná volba. Tak se do toho pustíme, co na to říkáš.. Ario?"

---

Tadá! Vítám Vás u další kapitoly <3 Zítra už se to snad trošku více rozjede a bude tam něco více zajímavého. No doufám, že jste s kapitolou spokojení <3

Budu moc ráda za každý votes a komentář <3 :)


Přejete si pokračovat?

ANO | NE


Načítání..


... 

𝐈𝐍𝐒𝐀𝐍𝐄 • 1DWhere stories live. Discover now