012

999 48 3
                                    

OMDAT IK OVER DE 400 READS ZIT AYA 🎉. #FISSA EN AL DIE SHIT

POV JILL

Ik loop met een paar bacardi's en vodka's loop ik terug naar al mijn vrienden . ik geef een paar een drankje en neem zelf een vodka . ik neem het in een slok . ahh dit had ik even nodig . ik weet nog goed de eerste keer dat ik dronk .

Flashback

Ik neem een shotje en neem er nog een . en nog een . en nog een . en ik val om . ik word duizelig. ik zie alles Zwefen . ik hoor Djenna roepen . ik zie haar vaag Naar mij toe komen . alles draait voor mijn ogen . en daar lig ik dan .

Einde flashback .

Ik loop met Robin weer , ja alweer naar de drank tafel . ik bestel een shot . wauw dat de school dit toelaat . Ik neem de shot aan van de barjongen . ik giet hem in een keer achterover . doe maar nog eentje . ik giet het weer achterover en neem een wijntje mee . ik loop met Robin terug . ik voel me niet meer helemaal lekker maar zeker niet dronken . Cameron komt op me aflopen . en ik voel dat ik hem straks een klap verkoop. Hey schatje zegt hij en plaatst een kusje in mij nek . wil je heel even mijn wijn vasthouden vraag ik aan Robin . hee schat zeg ik tegen Cameron . ga maar even zeg ik tegen Robin met een knipoog . ik zie Cameron grijnzen. ik pak zijn schouders vast . word je er geil van als ik aan je ballen zit vraag ik zwoel in zijn oren . ik hoor hem zacht kreunen. Ja dus zeg ik . hij knikt zachtjes . ik druk mijn knie om hoog . en nog een keer . en nog een keer . en dan ligt hij kreunend van de pijn op de grond . je fuckt met de verkeerde , Cameron . de verkeerde . schreeuw ik naar hem . ik zie een aantal jongens grinniken . Beter voor hem . zal hem een keer leren . ik loop terug naar Robin en pak mijn wijn weer aan . hee zeg ik dan weer omdat ik terug ben . wat heb je met Cameron vraagt Thomas . ik heb hem zijn les geleerd grinnik ik . hij wil op me uithalen , maar Luke grijpt zijn arm . Luke , ik kan dit heus wel zelf zeg ik geïrriteerd . ik bal mijn vuisten . Jill doe nou niet hoor ik Robin zuchten . oke niet nu zucht ik . Thomas een andere keer sla ik je helemaal verrot , zeg ik met een koele blik . ondertussen is iedereen naar ons aan het kijken en komt de directie ook gezellig . Jill mee komen , NU . zucht ze geïrriteerd . ik loop mee en ga in de stoel zitten. wat heb je nou weer geflikt . nou ehmm , Cameron wou me verkrachten , en ehh . Thomas bedreigde me . hij knikt . je komt hier morgen van 8 tot 9 uur s'ochtends nakomen en dan praten we verder . oke zie je later zeg ik . ze zucht , en ja hoe raad je het . alweer geïrriteerd .

Ik word wakker van de ochtendbel die altijd om half 8 gaat . die me al zo vaak geïrriteerd hebt . En vandaag kan ik blijven liggen , opnieuw val ik in slaap .

Om 11 uur word ik weer wakker . fuck ik moest naar de directie . maar ik heb Een ding geleerd . als je al te laat bent doe dan rustig aan .

Het internaatWhere stories live. Discover now