004

1.8K 55 2
                                    

POV JILL

ik ga voor een zwarte broek en een beetje zwart doorschijnend soort van blouse . ik doe mijn zwarte hakken aan en loop nog even naar de badkamer om een Wing Eyeline te maken. Mijn schoenen kan je niet echt hakken niemand want de zool is 4 cm en de hak 5 cm en geluk is dat het want ik ben nu al 1,80 met die hakken . ik voel me echt te groot .maar ja , het is voor een keer . Onder tussen zijn Robin en Lisa zich ook al aan het klaar maken .

Ik zit op mijn bed muziek te luisteren . Als ik naar muziek luister ben ik even de wereld kwijt en alleen in het universum . maar als ik dit soort dingen ga vertellen word ik never nooit van mijn leven populair en dat wil ik wel dit jaar een keer .

Er word geklopt op de deur . binnen roep ik. Ik zie Luke Cameron Tobias Timo en nog iemand staan . ik sta op en loop naar de jongen die ik nog niet ken . Jill zeg ik en steek mijn hand uit . Thomas en hij schud mijn hand . ik ga naast Luke staan want ik hou er niet van om het middelpunt te zijn . ik ben nu bijna groter dan Luke . ik grinnik even bij de gedachte . wat is er fluisterd Luke in mijn oor die moeite doet om met zijn lippen bij mij oor te komen . ik ben bijna groter grinnik ik . ik zie Luke me van boven naar idee bekijken en hij knikt nu wel ja zegt hij met een zeurende toon waarvan ik moet lachen . LISA , ROBIN ZIJN JULLIE KLAAR schreeuw ik . JAAHAAA alleen Lisa alweer niet schreeuwt Robin terug . waardoor
Ik spontaan moet lachen . ik neem mijn lipstick wel mee gromt Lisa .

zo lopen we samen heel zachtjes over de gangen op weg naar de uitgang . ik bekijk de meiden even , Lisa heeft een iets te kort rood jurkje aan met enorme naaldhakken maar ze heeft het figur er wel voor . Robin heeft een skatersrokje aan met een zwart hemdje en een cat hair vest , met all stars eronder . Ik kijk naar Luke . hij ziet er goed uit , hij heeft mooi blond haar en blauwe ogen waar je in weg smelt ( hij ziet er uit als Luke van 5sos ) hij is echt heel knap maar de rest is ook niet verkeerd

Bij het feest aangekomen ruik je de geur van alcohol al . Drink je vraagt Cameron . ik schud mijn hoofd . een drankje kan toch geen kwaad jill zeg ik tegen mezelf . ik heb van binnen een soort van ruzie met mezelf en zie iedereen naar de Drank tafel lopen . ja ook Robin . nou dan kan ik ook wel een drankje nemen . het moet ik wil een reputatie opbouwen . ik loop naar de drank tafel en kijk naar de jongens . wat bevelen jullie aan vraag ik . ik maak wel wat voor je zegt Tobias . ik knik en wacht geduldig af . ik kijk naar wat hij doet met zijn vlugge vingers . alsjeblieft zegt hij met een glimlach . dankjewel zeg ik en neem een slok . het smaakt heerlijk . het smaakt naar ehmm , fruit , exotisch , het lijkt wel een bom . Heerlijk zeg ik uiteindelijk tegen Tobias .

Na een paar van die drankjes voel ik me wel wat fijner . ik loop naar Cameron toe en begin hem te zoenen . ik zit telkens aan zijn shirt die hij telkens weer omlaag trekt . Cameron probeert me van hem af te duwen luister jill je bent dronken je wil dit niet zegt hij . maar toch ga ik door met zoenen . ik heb geen controle meer over mijn lichaam .

POV CAMERON

Jill blijft mij maar zoenen en ik heb al gezegd dat ze dronken is en moet op houden en ze blijft maar aan mij shirt zitten . Fuck , ik moet me inhouden . ondanks dat ze zo sexy is . ik moet me inhouden . als ik het wil doen moet ik het doen wanneer ze nuchter is . ze blijft me maar zoenen . en ik zie een paar jaloerse blikken van Tobias en Luke . die dachten allebei dat ze hun leuk vond . maar ze hebben blijkbaar niet gezien dat ze dronken is .

Ik loop met haar naar de wc , het moet nu gebeuren . ik weet hoe dronken chicks zijn . ze houden niet op voor ze et gehad hebben of slapen . Ik loop een hokje in en begin haar uit te kleden ze hapt hebberig naar mijn stijve . vervolgens blijft ze onhoog kusjes geven . ik kreun hard waardoor zij haar lippen op die van mij plaatst . Fuck roep ik . ik doe een condoom on . here we go jill fluister ik in haar oor . het enige wat ze kan is kreunen .

Dat was heerlijk jill hijg ik in haar nek . we lopen terug naar de zaal waar het feest is . ik zie Luke op me af lopen . dude waar was je zegt hij gespannen . gewoon zucht hij . hij kijkt naar mij nek en dan naar die van jill . Dude wat heb je gedaan . heb je serieus met haar gesekst terwijl ze dronken was . je voelt niet eens wat voor haar .

LUKE POV

ik zie jill voor mijn ogen flauw vallen . kut zeg ik . Timo zullen win en ik wijs naar jil hij knikt en pakt haar benen . Hou hoef ik even niet te zien Cameron snauw ik . samen met Timo draag ik jill naar het internaat . ik leg haar in haar bed nadat ik haar sleutel ergens in haar zakken vond .

Timo en ik zijn ook naar onze kamer gegaan we hebben nog een red bull gedronken en zijn daarna ook in slaap gevallen .

VERWACHT VAN CAMERON ?

OMG IM IN LOVE WITH LUKE FROM 5 SOS

Het internaatWhere stories live. Discover now