031

655 31 1
                                    

POV JILL

ik word wakker en spring onder de douche . na de warme douche kleed ik me aan . Ik doe een zwart trainingsbroek aan en mijn real Madrid shirt . Na het ontbijt loop ik naar het voetbal veld . ik wacht vlakbij de kleedkamer . als de jongens uit de kleedkamer komen loop ik naar Luke toe "hey" zeg ik en druk een kort kusje op zijn wang . ik hoor een paar jongens fluiten . "Succes" zeg ik zachtjes . ik loop naar zayn toe , "succes" zeg ik tegen hem . ik knuffel hem . "waar is badgirl jill gebleven" fluisterd hij . ik wijs naar mijn hart "even verstopt , wacht maar" zeg ik met eeen uitdagende grijns . ik voel twee armen van achter en schrik . maar dan hoor ik de fijne stem van niemand minder dan Luke "niet schrikken" er komt automatisch een glimlach op mijn gezicht . ik zit op de
Tribune te kijken en zie dat er een paar keer naar mij word gewezen . zayn komt naar mij toe "kan je even mee doen we moeten tweetallen maken en zijn met een ongelijk aantal" ik knik en volg hem .

Ik sta samen met zayn over te Pasen. En later schieten . en met partijtje kunnen we nu ook mooi twee teams maken . een na deel , ik heb een lange broek aan en heb het dus ontzettend warm . na een twee uur durende training zegt de coach nog dat we het goed gedaan hebben en bedankt Hij mij voor het meedoen . Ik loop naar de kleedkamer toe en douche even snel . na het douche loop ik even naar de tribune en wacht daar op Luke . na een paar minuten komen alle jongens lachend naar buiten en ik loop naar Luke toe . "wat is er zo grappig" zeg ik met een vaag gezicht . "iemand zijn kleren zijn gejat" zegt zayn die voorbij loopt . Er komt een grijns op mijn gezicht door dit te horen , dit had ik kunnen doen , dit zijn mijn taken . Dit soort dingen zijn leuk . ik voel dat er een kus op mijn wang word gedrukt en draai mijn hoofd . ik kijk Luke aan in zijn mooie ogen en leg daarna mijn hoofd op zijn schouder . samen lopen we naar de gamehal . om daar een potje FIFA te spelen.

Ik zit bij Luke op schoot met mijn hoofd in zijn nek holte terwijl hij aan het gamen is tegen , en met een paar jongens . ik druk drie kusjes in Luke zijn nek en voel bij de laatste trillingen . "weet ik dat ook weer" fluister ik in Luke zijn oor . ik laat mijn vingers glijden over zijn stoppel baardje . "niet hier" gromt hij. "Of wat" zeg ik met een grijns die hij toch niet kan zien . "ik heb geen idee , maar dan zet je me behoorlijk voor schut" fluisterd hij zodat niet iedereen hem hoort , waardoor ik moet lachen . "dan doe ik het wel bij iemand anders" zeg ik en sta op , ik kijk even rond en ga dan bij zayn op schoot zitten , die is tenminste niet aan het gamen . ik zie dat hij verbaast kijkt , maar ik leg een vinger op mijn lip . Ik streel met mijn vinger door zijn nek . en ga over zijn stoppel baardje , en voor de mensen die het niet weten dat is enorm sexy . ik zie een jaloerse Luke in mijn ooghoeken , maar ik heb het hem gezegd , als ik het niet bij hem mag doen doe ik het bij iemand anders , hij weet hoe ik ben ik doe het dan ook ik ben niet voor niets de jill . ik zie Luke half naar het beeldscherm kijken en half naar mij die bij zayn op schoot zit en in zijn ogen kijkt . en op dat moment laat Luke een doelpunt door , de jongens schreeuwen dingen als , Luke waar zit je met je kop , kom aan zeg .

Ik draai mezelf om met mijn hoofd naar de tv en leg mijn hoofd in zijn nekholte . ik voel Luke zijn ogen branden op mijn huid , als de zon op een warme zomer dag . ik ga met mijn hand over zijn vingertoppen , grote handpalmen , gespierde armen , nek , oor , wang , en dan over zijn lip . ik maak zij haar warrig en ga weer lekker liggen . het liefst zou ik me nu omdraaien en hem zoenen , maar ik heb Luke en dat gaat iets te ver , en zeker waar hij bij zit . ik draai me om en geef zayn een knuffel . ik loop weer naar Luke toe en leg mijn hoofd op zijn schouder . "ik hou van je" mompel
Ik .

POV ZAYN

wat doet ze toch met me ? Heel langzaam maar teder ging ze met haar handen over mijn lijf . ik had ieder moment mijn lippen op die van haar kunnen drukken . ik had het gedaan met alle liefde , maar Luke , en mijn reputatie . ik kan het niet doen waar Luke bij zit , dan ben je echt een slechte vriend , maar Luke is de laatste tijd veranderd . en niet positief voor hem . hij gaat meer richting player dan een lief vriendje . ik kijk opzij en zie dat Luke een kus op jill haar wang drukt en even in haar kont knijpt . god she is hot . ik zou haar wel in een hotpants/sweatpants willen zien . wat zal ze er goed Uitzien .

Het internaatWhere stories live. Discover now