002

1.8K 90 3
                                    

Ik word wakker van de ochtendbel , en ik weet meteen dat deze bel me nog een heleboel gaat irriteren . ik word er nu al gek van en dit is de eerste keer . ik ben geen ochtendmens en ik ben een enorm ochtendhumeur . gelieve niet tegen mij te praten in de ochtend. toch doet iedereen het . zo hebben een paar kinderen al een blauw oog gehad .

Ik stap mijn bed uit en doe mijn kleren aan . Het is lekker weer dus ik ga voor een zwarte short met een wit t-shirt met de tekst , i woke up like this . ik doe mijn Nikes er Onder aan .

Ik loop naar de badkamer om daar een beetje mascara op te doen . ik heb snel last van mijn lippen dus doe daarom vaak lippenbalm op . Ik doe mijn zonnebril op en loop weer vrolijk de kamer binnen .

Hoe kan jij al klaar zijn stottert Lisa . ja Lisa heeft altijd wat meer make up . zij vind zich zelf lelijk zonder make up . ik pak wat random uit haar kast en leg het op haar bed . zo keuze gemaakt , veel sneller dan jou zeg ik . Ze knikt alleen maar . Robin is met make up een beetje het zelfde als mij. ze draagt mascara met een lichte oogpotlood . en vaak heeft ze ook een beetje lipgloss . Iets meer dan mij dus . Lisa heeft nou eenmaal veel pukkels . dus heeft ze veel foundation op . wat ik persoonlijk niet mooi vind . maar het zal mij een worst wezen wat ze doet .

Om 8:00 loop ik naar beneden om te gaan ontbijten met Robin , Lisa heeft nog wel een half uur nodig en ik sterf van de honger . samen met Robin lopen ik Naar het eten toe en pak een dienblad . Ik pak een donut en een croissantje . ik hoor ergens vandaan mijn naam en loop daar dus ook op af . samen met Robin ga ik bij Cameron Luke Tobias en Timo zitten . ze zijn echt heel aardig .

Dus in welke leerjaar zitten jullie nu ? Vraag ik maar om de stilte te verbreken , ik wou het stiekem ook wel weten eigenlijk . dit is ons tweede jaar zegt Luke die naast mij zit . ik knik . en bevalt het Hier op het internaat ? Vraag ik dan om al weer de stilte te verbreken . mwehh hoor ik Tobias zeggen . hoezo vraag ik dan maar. Er zijn hier veel verplichtingen . je hebt niet veel vrijheid . als je iemand te overdreven zoent staan ze er alweer tussen zegt Tobias . dus daar heb je ervaring mee grinnik ik . nee dat Zeg ik niet zegt Tobias . maar je bedoel het wel grinnikt Robin nu . ik barst in het Lachen uit en geef Robin een high five .

Ik neem wel wat voor Lisa mee zeg ik terwijl ik Naar al het eten loop . ik pak een croissantje en ren weg omdat de kantine juf nog iets naar mij schreeuwde .

Op de kamer geef ik Lisa het croissantje , ik heb mijn leven er voor gewaagd zeg ik grinnikend . Robin knikt instemmend . uhumm de kantine juf had haar bijna wat aan gedaan grinnikt Robin .

EEN VOTE ?

WHOOP WHOOP DEEL 2 OP EEN DAG

Het internaatTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon