029

657 33 0
                                    

Voor degene die het graag willen .

POV JILL

na enkele seconden haal ik mijn lippen van die van Luke . dat was een geweldige kus . ik zie dat iedereen me aankijkt . maar boeit het me ? Nee niet echt . ik kijk Luke in zijn ogen aan . die mooie ogen , en dan nog zijn opkomende baardje , zijn gespierde lijf . alles waar ik voor gevallen ben . ik voel mijn wangen gloeien en laat mijn handen er even over heen glijden , nog steeds het contact tussen mij en Luke niet verbrekend . Ik voel zayn zijn ogen in mijn rug prikken , wat heeft die gaat toch ? Tranen zetten zich op in mijn ogen , niet niet door dit mooie moment , nee door alles wat ik heb meegemaakt dat nu allemaal er uit moet . er rolt een traan over mijn wang en Luke veegt het weg . ik schenk hem een glimlach waarna er weer een paar tranen vallen . ik druk mijn lippen met een stoot op die van hem . ik duw hem achterover op het bed en ga naast hem liggen . ik leg mijn handen op zijn gespierde borstkast en hij zijn handen om mijn middel . heel lang zeggen we niks en kijken we elkaar even aan . "ik word waarschijnlijk weer aanvoerder van het voetbalteam" zegt Luke dan . "super" zeg ik wat afwezig . "wat is er" hij tilt mijn kin een beetje omhoog zodat ik hem moet aankijken . "niks" zeg ik na een tijdje . "ik denk gewoon een beetje na" zeg ik uiteindelijk . "word je nu opeens een softie" zegt zayn opeens . ik kijk hem aan met een dodelijke blik . "hou je bek , zayn" "ik hou ook van jou" zegt hij en richt zijn gezicht weer op de tv . mijn irritatie loopt rustig beetje bij beetje aan , maar ik laat niks merken en speel het spel mee , we zullen zien wie de softie is . "Ik ga maar weer naar mijn kamer , straks zien ze me nog hier dan ben ik echt dood" ik sta op en kijk Luke aan . wauw deze situatie is ongemakkelijk . ik geef hem toch vluchtig een kus op zijn wang en mompel "doei zayn" , en niall was er niet .

Ik doe de deur achter me dicht en val samen met iets op de grond waar ik dis blijkbaar tegenop was gelopen . "sorry" zeg ik snel en sta op , ik pak de hand van , niall ? "Niall" vraag ik . "ja" zegt hij terwijl hij mijn hand aanpakt en opstaat . "hoe gaat het" zeg ik . "goed maar wat doe je hier" zegt hij met een vragende blik . "ben je hier voor zayn" zegt hij terwijl hij zijn wenkbrauw wiebelt "nee" zeg ik met een vragende toon . "ohw" hij klinkt teleurgesteld. "vraag maar aan zayn of Luke , ik moet gaan voor dat ik gesnapt word" zeg ik haastig en loop daarna meteen weg .

Ik loop naar de eetzaal aangezien we over vijf minuten moeten eten , dan ben ik er maar wat eerder . ik ga zitten aan ons vaste plekje , vaste tafel kan je niet zeggen want er zijn twee grote tafels , een voor de jongens en een voor de meiden . en ja je mag zeg maar elkaar niet aanraken , alleen praten . Ik verzink diep in gedachte , waarom mogen de jongens wel voetballen en wij niet ? Waarom mogen wij alleen maar turnen ? Ik word aangetikt op mijn schouder en kijk op . "hey" zeg ik tegen Victoria en Joanne die mij aankijken , ze gaan beide aan een kant zitten . zelf heb ik ook al mijn eten gekregen en begin met eten . "vinden jullie het ook lullig dat wij niet mogen voetballen" het floept eruit voordat ik er erg in heb . ik sla een hand voor mijn mond , wat doe ik mezelf aan ? Ik hoor iemand achter me lachen en draai me geërgerd om . "wat is er zo grappig , uhmm zayn" "fijn dat ook nog" mompel ik . alweer die kneus achter mij . "nou een meisje die voetbalt is behoorlijk grappig aangezien jij niet kan voetballen" "ha-ha" zeg ik . "Waarom zouden meisjes niet kunnen voetballen , dan he" "laat maar prinsesje ik zeg al nik meer" zegt hij terwijl hij met ze handen een gebaar maakt dat hij zicht overgeeft . "fuck you" mompel ik naar zayn . "waar is trouwens luke" vraag ik aan hem . "fuck you" zegt hij dan terug . "geef gewoon normaal antwoord kneus" zeg ik dan . en op dat moment komt er een leraar voorbij , wauw wat fijn . "jullie twee , na het eten mijn kantoor" een zucht verlaat duidelijk mijn lippen. ik draai mezelf om en eet weer verder .

Ik zit in het kantoor bij de leraar die zij dat ik en zayn moesten komen . "dat soort taal tolereren wij hier niet op school" en verder hoor ik niks want ik ben zayn aan het inspecteren . zijn haar zit zoals elke dag , goed dus . Hij heeft een opkomend baardje , net zoals als Luke zegt een stemmetje ik mijn hoofd . mooie gespierde borstkast , net zoals Luke zegt weer dat stemmetje . zwarte kleding en all stars . en een tattoo op zijn arm , waarom kijk je zo naar hem , vind je hem leuker ? Zegt dat stemmetje in mijn hoofd . "oke?" zegt de leraar . ik kijk hem snel aan en knik , zayn knikt ook . ik hoop dat hij niks belangrijks gezegd hebt .

Het internaatDonde viven las historias. Descúbrelo ahora