021

875 39 0
                                    

POV JILL

Vragend blijf ik achter in de hoek waar hij me een minuut geleden nog aan het strelen was . ik snap er niks van . vanmiddag moet ik maar weer is gaan duidelijk maken waarom iedereen mij aanbid , en me verafschuwd. En ik heb nog geen idee , maar ik verzin wel wat . Ja , vanaf vandaag is het zover. Ik ben weer de badgirl en ik ga het laten merken . en wat de andere er van vinden boeit me niet .

Het laatste les uur is nu een halfuur bezig en duurt dus no een kwartier . goed moment om de laatste les nog wel te volgen . ik stap naar binnen toe en alle ogen zijn op mij gericht . wn waar was u dan wel niet vraagt de lerares. Hier en daar zeg ik terwijl ik naar een leeg tafeltje zoek . alleen naast zayn is plek . tuurlijk waarom ook niet . ga nu maar snel zitten zegt ze haastig. Heb je haast ofzo zeg ik terwijl ik naar het vrije plekje toe loop .
Een zucht verlaat haar mond ik hoor het gewoon . ik ga onderuit gezakt zitten . dus je dacht toch nog wel te komen zegt zayn . hou je bek zayn zeg ik hem . ik ben niet op deze fucking wereld om jou bezig te houden vervolg ik mezelf . als de bel gaat wil ik zo snel mogelijk weg van deze plek . ik ben dan ook een van de eerste die het lokaal uit is . vandaag nog moet het gebeuren . ik moet iets of iemand iets aan doen , zodat ik mezelf en andere bewijs , Ik ben het nog steeds , ik ben het altijd geweest . stampvoetend loop in naar mijn kamer om daar mijn oordopjes in te doen . Ik ga gewoon dingen stelen of verplaatsen zeg ik liever van mensen . ik moet iemand slaan even om mijn woede kwijt te kunnen . ik pak mijn kussen op en sla er een paar keer hard op . ik sta op en loop naar buiten met mijn zonnebril op mijn neus . Ik ga voor mezelf een boekje bij houden , maar ik moet een goede naam hebben , Payback . ik moet goede ideeën hebben . payback's voor zayn en iedereen die me ooit heeft geïrriteerd . En ik begin vandaag nog . vandaag zal mijn wraak starten, en ik zal laten zien dat ik , jill de vries , de badgirl ben .

Ik zit in de gamehal , elke dag komen zayn en zijn vrienden hier . waarschijnlijk kunnen ze elk moment komen . en op het moment dat ik daar over na denk komen ze binnen lopen . ik speel mijn potje FIFA verder , alsof er niks aan de hand is . ze gaan in een hoekje een spelletje spelen . na mijn potje sta ik op . ik loop zo stil mogelijk richting zayn en zijn vrienden . hoe kan ik hem het meest pesten ? Door met zijn vrienden te chanten , of het spelletje met hem spelen . ik kies voor een van zijn vrienden . Ik ga achter niall staan en sla mijn armen om zijn heupen . hi schatje fluister ik in zijn nek . ik zie dat hij er kippenvel van krijgt . wat een heerlijk gevoel dat andere dat krijgen . ik zie zayn al woedend kijken en zijn vrienden eerder verbaast . Ik leg mijn hoofd in niall zijn nek en kruip heel dicht tegen hem aan. zijn lichaam straalt warmte af . Niall , zullen we samen naar je kamer gaan vraag ik alweer in zijn nek . ik zie dat hij twijfeld , dus ik trek hem mee . ik sla zijn arm on mij heen en ik hou hem vast . samen lopen we naar zijn kamer . met wie zit je op de kamer vraag ik zachtjes aan hem . zayn zegt hij . en dat is precies het antwoord waar ik op hoopte . we komen aan in zijn kamer en gaan samen op bed liggen. Niall is echt het makkelijkst . dat hij dit zo maar allemaal toe laat . of misschien heeft hij wel respect voor mij , in de naam van badgirl dan . na een tijdje tegen hem aangelegen hebben hoor ik op het einde van de gang wat kraken . ik besluit om op niall te gaan zitten en hem te gaan zoenen , in de hoop dat het zayn is . en zoals verwacht is het zayn met al zijn vrienden . ze komen binnen lopen precies op het moment dat ik zijn shirt uit trok . ik kijk op als de deur open gaat , alsof het niet gespeeld was . uhmm , ik ga wel weer zeg ik zachtjes . en geef niall en zoen op zijn lippen .

Ik doe de deur dicht en blijf even staan . ja ik hoor ze zuchten en zayn begint te praten . hoe kan je dit doen niall hoor ik iemand zeggen maar het is zayn niet . ik hoor beweging sus ik ga er maar snel van door .

ik loop naar mijn kamer en pak een boekje in schrijf op de kaft , Payback . hier ga ik alles in bijhouden . ik schrijf alles van vandaag op en doe mijn oordopjes in . mijn plan loopt geweldig . zelfs niall werkt gewoon mee . dat had ik nooit verwacht . Ik heb Robin al de hele dag niet gezien , en ook de andere heb ik niet gesproken. Morgen zie ik ze allemaal wel weer . ik ga liggen en val hopelijk snel in slaap .

Het internaatWhere stories live. Discover now