018

817 37 0
                                    

POV JILL

we zitten met ze alle in een kring , we gaan nu aan truth or dare beginnen . er doen best wel veel mensen dus ik hoop dat ik niet de gênante opdrachten krijg . Timo mag starten want het was zijn idee , ik ben meer bang voor de mensen die ik ken dan voor onbekende met dit soort spelletjes . maar het kan verder toch geen kwaad . Truth or dare aan annemelijn zegt Timo . ze antwoord dare en ik zie de grijns vormen op Timo zijn gezicht . Zoen twee minuten met tong met ehmm , - hij kijkt even rond - Thomas zegt Timo met een vieze grijns op zijn gezicht . annemelijn blijkbaar dus , zucht en staat op , ze loopt naar Thomas toe en ploft naast hem neer ze begint te zoenen en de tijd loopt iedereen joelt . na twee minuten springt ze gelijk op . oke uhmm , aan Luke zegt ze . truth antwoord hij . al ontmaagd grijnst ze . hij knikt afwezig . ik weet zeker dat er iets met hem is . aan ehmm . aan jill zegt hij zelfverzekerd . Dare . drink een liter fles cola binnen een halve minuut op . Ik knik en sta op . ik lust niet een cola . ik begin te drinken en het lukt me ook nog binnen 29 seconden km die fles leeg te drinken . Aan Robin zeg ik . Dare zegt ze met een speelse glimlach . zoen Timo , met tong , voor een aantal minuten grijns ik . zo gaat alles nog een tijdje door tot ze een ander spelletje willen doen , iedereen moet mee doen word er geschreeuwd .

we gaan drank Ping Pong spelen we maken jongens en meisjes teams , als je verliest moet je met je partner alles opdrinken en een opdracht uitvoeren word er geroepen , er staan behoorlijk wat tafels dus iedereen kan meteen beginnen . Ik zit samen met Timo in een team en we gaan best goed maar we moeten tegen Lisa en Cameron en Zo te zien hebben ze dit vaker gedaan . want we hebben na tien minuten al verloren . ik loop naar hun kant en giet al het drank achter over . nou wat is de opdracht vraag ik . ik zie die vieze grijns van Cameron weer , ik haat die grijns . als je niet stopt
Met grijnzen sla ik die grijns van je gezicht af schreeuw ik iets te hard .bhij stopt met grijnzen . morgen ga je drank voor me stelen zegt Cameron en daarna ga je voor me strippen . ik kijk hem verbaast aan en begin te lachen erg grappig , nou wat moet ik doen vraag ik nu voor de laatste keer . Ik heb het je net verteld . je bent een vies jongetje Cameron zeg ik hem . ik loop weg . morgen is hij het toch vergeten , althans ik wel . ik ben zo dronken als een zeezieke eend . Het zicht verlaat mijn ogen . en van alles daarna weet ik niks meer .

SORRY HEEL SLECHT 😩😭.

Het internaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu