032

691 30 0
                                    

POV JILL

Ik heb gisteren een leuke dag met de Jongens gehad , momenteel sta ik alweer onder de douche . ik doe mijn ondergoed aan , en trek een sweatpants aan met een hemdje , ik doe een grijs vest aan en loop de deur uit , richting de eetzaal . Na een saaie standaard route naar de eetzaal ga ik weer op mijn vaste plek zitten met eten . ik begroet Victoria en Robin , ik eet mijn eten op . ik voel een paar hatelijke en een paar andere soort ogen , ik kijk opzij en zie dat de meiden met een schmink hoofd ( make-up poppen ) me boos aan kijken . "heb ik wat van jullie aan" schreeuw ik . ze maken een afkeurend geluidje en draaien zich om . ik haal mijn neus op en maak zelf ook een afkeurend geluid . "slettenbakken" mompel ik . "je ziet er goed uit , en dat vinden de jongens denk ik ook" fluisterd Victoria in mijn oor . Ik kijk haar vragend aan , en haal dan mijn schouders op . 'hebben jullie jill al gezien , en dan bedoel ik vooral haar reet' hoor ik iemand zeggen . ik draai me om en kijk met open mond naar de tafel achter ons . "stelletje eikels , jullie komen hier bij onze school dus ik loop er zo bij als ik dat wil . en jullie bekken houden" zeg ik ze . "iemand heeft een kort lontje" ik draai me om en kijk naar de glinsterende pret oogjes van Cameron . "cameron" snauw ik en haal mijn neus op . "jill" zegt hij heel
Lief . "ga een barbiepop pesten en laat me met rust" zeg ik afkeurend en draai me om . Robin geeft me een klopje op mijn schouder . "ik ga naar de kamer" zegt ze en loopt weg . "ik ga vandaag studeren , heb je plannen" zegt Victoria . "ik ga denk ik de stad in , ik moet nieuwe spullen hebben" ze knikt . "veel plezier" "thank you , mop" ik loop naar de kamer en doe mijn haar in een staart en pak mijn , zwarte micheal kors tas . ik loop naar de hekken en stap op een taxi die ik gebeld heb . ik geef het adres van het centrum op en wacht tot we er zijn . "heel erg bedankt" ik geef de man het geld en stap uit . ik loop de stad in en ga naar de Bijenkorf . eerst even mijn make-up inkopen doen .

Na een lange rit door het warenhuis , de Bijenkorf . ben ik ook nog naar een paar andere leuke kleding winkeltjes geweest en drogisterijen . ik ben nu weer onderweg naar het internaat , ik had besloten om terug te lopen , maar eigenlijk was dat geen leuk idee . ik loop nu al een halfuur en ben er eindelijk . ik loop naar mijn kamer , en pas een aantal kleren en show ze aan Victoria en Robin , die telkens antwoorden met 'leuk' en 'die ga ik stelen als je slaapt' 'omg zo leuk' en als dat soort antwoorden . ik hou echt van die gekke meiden . ik heb ook mijn nieuwe make-up laten zien waar ze ontzettend jaloers op waren . en nu zitten we al weer in de eetzaal , met pizza . ( a/'n ik hou van pizza , en btw sorry als jullie dit haten/ niet leuk vinden ) ik bedenk me nu in eens dat ik Luke nog niet gesproken heb vandaag .

Het internaatΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα