Seme Dert Çeker Mi Lan

2.7K 144 15
                                    

Yarışma sıkıcı olmaması için sosyal aktiviteler ilave edilmişti programa. Ukeler ve semeler bugün sahil kenarında bir evde kalıyorlardı. Yeni ortam onları biraz mutlu etmişti tabiki de. Bu sırada ilaç almadıkları için bedenleri rahatlamıştı. Jimin dışarı çıkmış kumlara vuran dalgaları izlerken Taehyung battaniyeyi Jimin'in omuzlarına bırakıp güzelce sardı. Belindeki kolların sıcaklığıyla biraz olsa ısınıyordu. Taehyung çenesini omzuna koyup dalgaları izledi. Jimin kıkırdadı.
Jm:Çift gibi görünüyoruz.
Taehyung onun yanağını öpüp iyice sokuldu.
V:Belki de öyleyizdir.
Bu sahneler herkesin gözlerinden kalp fışkırtırdı lakin Hoseok boynundan damarları belirginleştirmişti. Hoseok bu eve geldiği ilk günden beri Jimin'i koruyordu ve Tanrım! Bir kere bile dokunmamıştı ama kahraman Taehyung'du. Hoseok'un üzüntüsünü bir Yoongi biliyordu. Boynundan çıkan damarları da bir o fark etmişti. Yoongi, salon koltuğuna oturmuş camdan ikiliyi izleyen Hoseok'un yanına oturdu. Hoseok'un feromonları çok güçlüydü. Taehyung'u tek yumrukla bile bayıltabilirdi. Yoongi Hoseok'un kolunu tuttu. Hoseok sinirle dönerken Yoongi'yi gördüğünde derin nefes almıştı. Yoongi onun vücudunda olan kin ve nefretin ona zarar vereceğini bildiğinden ilk defa giyinikken feromon kullandı. Hoseok sakinleştirici feromonlara sahip hyung'una sarıldı. Yoongi Hoseok'un saçlarını okşayıp odunsu feromon kokusunun geçmesini bekledi.
Sg:Biliyorum.. Zorlanıyorsun
Yoongi'nin fısıltısıyla Hoseok başını salladı.
Jh:Kalbim acıyor hyung
Yoongi geri çekildiğinde feromonlarını salmayı bırakmıştı. Hoseok'un omzunu sıktı.
Sg:Belki kendine başka bir uğraş bulursan en azından.. Onu unutursun.
Hoseok bu konuyu düşüneceğine dair aklında ufak bir köşeye not almıştı. Bu sırada Jin bir şeyler fark etmişti. Hoseok ile konuşmaya gelecekken Yoongi ile konuşmalarını duymuştu. Tanrım! Jimin'e mi aşıktı! Jin bunu öğrendiğinde salgılanan feromonların karışık kokusuyla midesi bulanmış hemen soluğu Namjoon'un yanında almıştı. Kapıyı çalmadan açıp içeri dalmıştı tabiri caizse.
J:Namjoon!
Namjoon kapının önünde ağlamaklı duran Jin'e doğru ilerledi. Jin gelmeden önce kıyafetlerini yerleştiriyordu. Jin ona koşup sarılmıştı. Namjoon Jin sarıldığında istemsiz feromon salgılamaya başlamıştı. Jin başını kaldırıp Namjoon'a baktı.
Nj:Jin neyin var noldu?
Jin karışık feromon kokusunun midesini bulandırdığını ve duyduğu her şeyi Namjoon'la yatakta uzanırken anlatmıştı. Namjoon bunu hissettiğini söylemişti Jin'e. Bu konuya karışmamak en iyisi olduğunu ve Jin'in de öyle davranmasını istedi. Jin başını sallayıp daha iyi olduğunu anladığında Namjoon'a sarıldı.
J:Seninle kalabilir miyim Namjoon?

~
Jungkook odasında Lol oynarken içeriye Hoseok girmişti. Jungkook başını çevirip Hoseok'a baktığında Hoseok çoktan Jungkook'u dürtükledi.
Jh:Hadi pes oynayalım.
Jungkook Lol'den sıkıldığı için kabul edip beraber pes oynamaya başlamıştı. Hoseok 1 aydır ilk defa kahkahalarıyla evi inletiyordu. Jungkook'la eğleniyordu. Aynı abi kardeş gibiydiler o yüzden Jungkook asla rahatsız olmuyordu. Ukeler ya da Seme ile Uke arasında olan Beta'lar semelerden rahatsız olurlardı. Çünkü Feromon kokusu rahatsız ederdi.
Yoongi'nin feromonlarına alışkındı. Hoseok'un feromon salgılamaması onu mutlu etmişti.
~
Akşam yemeğini hazırlayan Jin'e yardım etmek için mutfağa girdi Hoseok.
Jh:Hyung yapacağım bir şey var mı? Yardım edeyim.
Jin Hoseok sorduğu için sarılıp ağlayabilirdi. Şu evde kimse ona yardım etmiyordu.
J:Sofrayı hazırlar mısın Hoseok
Hoseok masaya tabakları koyarken Jimin mutfağa girmiş ve Hoseok'a yardım etmeye çalışmıştı. Jin durumu biliyordu ve Hoseok'un sinirden yüzü kızarmaya başlamıştı. Jimin'e şiddet uygulaması çok büyük bir ihtimaldi. Jin Jimin'i mutfakta kalabalık ettiği gerekçesiyle çıkarmıştı. Hoseok Jin'e bakarken Jin Hoseok'un omzuna vurdu.
J:İşine devam et Seok...

-Mrs.MİN

6 Seme 1 Uke Where stories live. Discover now