11. December. ~En vasker~

117 3 0
                                    

Jeg tog den sidste bid af min toast inden jeg skyndte mig op for at tage mit skitøj på. I dag skal vi ud på den sorte bakke. Jeg tog mit tøj på, og tog gik nedenunder for at tage mine skibukser og alting på. Nathan var allerede igang med at spænde hans sko, da jeg kom. Jeg tog mine skibukser og jakke på, spændte mine støvler, tog hjemlen i hånden og gik udenfor til Nathan, som havde sit snowboard i hånden. Jeg tog min hjelm på, og klikkede mine ski i. Lidt efter kom vores forældre ud og vi begyndte at køre ud imod bakken.

Vi kom ud på bakke og begyndte at køre ned af den. I dag fulgtes vi med vores forældre, fordi at de også skal med op på den sorte bakke. Jeg kørte ud imod siden, hvor jeg havde set en lille sti, ind imellem nogle træer. Jeg kærte derind og fordi at den var mere stejl end selve bakken, begyndte jeg at køre stærkere. Jeg kiggede kort bagud, og så Nathan komme kørende lige bag mig. Jeg kiggede frem igen, og så at der var et lille flyve hop for enden af stien. Urgh, jeg hader flyve hop, man falder altid. Jeg bøjede i knæene og gjorde klar til at hoppe ud over. Jeg havde fået meget fart på, så jeg fløj over flyve hoppet og landede på benen igen. Shit, jeg væltede faktisk ikke, det tror jeg er første gang i mit liv. Jeg kunne høre Nathan lande bag mig, og lidt efter kørte han op ved siden af mig.

"Jeg tror at vores forældre er længere oppe" sagde han.

Jeg kiggede bagud "ja."

"Vi kan bare køre ned og vente ved liften" sagde jeg og kiggede over på ham.

"Ja" han begyndte at køre frem, så jeg fulgte efter.

Der var ikke langt ned til liften, så vi kom hurtigt der ned. Vi stoppede op og kørte hen til nogle træer. Heldigvis var vores forældre ikke så langt bag ud, for lidt efter kunne jeg se dem komme kørende ned af bakken. De kom helt hen til os oh stoppede op. "Vi skal med en anden lift" sagde Eva. "Hvor ligger den?" Spurgte jeg. "Bare kør med os der hen." De begyndte alle at køre videre ned, der hvor at bakken fortsatte. De førte os forbi den anden lift, og endnu længere ned af bakken.

Vi kørte om et hjørne af træer, og nu kunne man se det. En stører lift end de andre, som førte meget længere op på bjerget. Vi kørte hen og stillede os i kø. Heldigvis var der ikke så mange, så vi kom næsten med det samme forrest. Da de små låger som holdt os tilbage, kørte vi frem og satte os ned i den lift som kom. Det dejlige ved de her lifte er, at de har en skærm på, så man ikke fryser. Jeg sad ved siden af Nathan, som sad helt ude i siden af liften. Den kørte højere og højere op.

Mine tæer var iskolde, så jeg bevægede dem frem og tilbage. Når vi kommer hjem i hytten sætter jeg mig lige foran pejsen med et tæppe, og det vigtigste en kop kaffe.

————

Vi kom af liften og kørte lidt væk. Det blæser altid mere her oppe. Vores forældre begyndte st aftale hvor vi skulle køre hen og hvilken en af det sorte vi skulle tage. Der er to sorte bakker, en hvor det går meget lige ned på hele bakken, og den anden hvor at den også er meget stejl med den er lidt sjovere. "Hvilken en vil i gerne tage?" Spurgte min mor. Jeg kiggede på Nathan. "Jeg kunne godt tænke mig nummer to" Nathan nikkede. "Også mig" min mor nikkede kg snakkede lidt videre med de andre.

"Godt, vi tager nummer to" sagde min far.

"Kom vi skal den her vej" sagde Nathans far og begyndte at køre. Vi fulgte allesammen med.

Det sneede og blæste meget, så jeg tørrede sneen væk fra mine briller, så jeg faktisk ville have en chance for at se noget. Nathan kørte lige ved siden af mig og vi fulgtes længere ned, af den lille sti som man skulle tage for at komme hen til bakken. Vi drejede ind af en anden sti, og kom til at køre tæt på kanten af bjerget. Man ville nok godt kunne køre ned af siden på det, men det er ikke lige noget jeg lige har lyst til at prøve på.

Endelig kom vi hen til bakke, og vi kørte ud helt hen til den, for at kigge hvor stejl den var. Jeg kiggede ud over den, og ja som jeg havde regnet med, var den rigtig stejl. "Køre vi bare?" spurgte Nathan som stod ved siden af mig. "Ja i køre bare når i vil" sagde Eva. Jeg nåede ikke engang selv at begynde at kør, før nathan allerede var kørt. Han kommer ikke først, ikke i dag.

Jeg kørte ud og begyndte at kører hurtigere. Nathan kan ikke komme først. Jeg bøjede i mine knæ, nathan var ikke så langt fremme. Jeg kom hurtigt op ved siden af ham, og vi kørte side om side. Jeg havde fuldstændigt glemt hvor stejl den var, jeg var for optaget af at komme før Nathan. Jeg kiggede frem, og så at vi snart var ved bunden, så jeg bøjede endnu mere i mine knæ og overhalede Nathan. Vi nåede bunden og jeg kom først. jeg stoppede op og nathan kom kørende hen til mig. jeg tog mine skibriller af og smilede hånende.

"Hvem kom først?" spurgte jeg og grinede.

"Hold mund" sagde han og kastede sne på mig.

"Når vi kommer hjem, tager jeg din kaffe" truede han.

"NEJ" jeg gav ham et seriøst blik, so noget truer man ikke med.

"JO" sagde han.

"Nej" jeg lavede en snebold og kastede den i hoved på ham.

Han kiggede over på mig. åh nej. Han tog sit snowboard af og gik hen til mig. Han klikkede min ski af og væltede mig ned på sneen. han satte sig ned ved siden af mig, tog sne i hånden, og gav mig en kæmpe vasker.

 han satte sig ned ved siden af mig, tog sne i hånden, og gav mig en kæmpe vasker

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~Udgivet 11/12/2020~

Christmas kiss | ✓Where stories live. Discover now