18

131 8 2
                                    

O nouă zi, o nouă vârstă. Ați ghicit, astăzi este ziua mea. Împlinesc vârsta de 17 ani. Aveți idee cât am așteptat să pot spune asta? Încă de la 14 ani când am urcat pe primul motor, iar propietarul mi-a spus că la vârsta de 17 ani pot da de permis, așa că asta am să fac indiferent de ce vor spune toți.

Astăzi este și ultima zi de școală. Mă duc la baie și pornesc apa in timp ce mă spăl pe dinți. Fac repede un duș și mă îndrept spre dulap să îmi aleg ținuta de azi. După ce am ales ținuta de azi, compusă dintr-o rochiță de piele până la genunchi cu o curea fină in talie și o pereche de tocuri stiletto mici, cobor să iau micul-dejun.

Jos o văd pe Sky care a început sa îmi cânte.

- Sky! țipă Leah. Ai stricat tot. Trebuia să ne spui când vine ca să țipăm surpriză
- Nu Leah, tu ai stricat tot, spune Carter.
  - Surpriză, țipă Aiden
  - Mulțumesc, spun eu râzând, vă iubesc

  Îi pup pe fiecare in parte și după ne punem la masă unde mâncăm clătite. Aud ușa cum se deschide și s-ar de la masă.

  - Se putea să lipsești tu?
  - La mulți ani steaua mea căzătoare, aici e cadoul tău, spune Dylan
  - Mulțumesc, hai la masă
  - Buna dimineața, le spune Dylan tuturor

  După ce am terminat de mâncat, ne ridicăm de la masă și o luăm la pas spre liceu. Aud o frână de mașină bruscă lângă noi.

  - Prințeso, doar nu credeai ca mergi pe jos la liceu de ziua ta nu? Hai urcați
  - Neața, spun și îmi sărut minunata iubită
  - Buna dimineața și la mulți ani frumoasa mea, îmi spune Sam și îmi răspunde la sărut
  - Gata cu schimbul de salivă că trebuie să vă povestesc ceva, spune Dylan gelos

  In drum spre liceu urechile mele au auzit ceva superb care nu mai auziseră de ceva vreme. Să vă spun? Normal că vă spun.

  - Deci, aseară după ce ați plecat voi de la mine, Theo a zis că nu mai stă nici el mult nu?
  - Aprob, spun eu
  - Păi, când l-am condus spre ușă, a vrut să mă ia in brațe dar din greșeală ne-am pupat
  - Ce? țipă Sam
  - Stai să auzi mai departe. Mă simțeam ciudat pentru el dar mie îmi plăcuse. Și fără sa îmi dau seama a intrat înapoi la mine în casă și m-a întrebat dacă sunt ai mei acasă.
  - Spune-mi te rog că ai zis ca nu sunt, spun eu uitându mă la el
  - Normal, doar ce era să spun?

  Dylan ne-a povestit cel mai frumos lucru întâmplat lui in ultima săptămână. Ne-a spus că Theo a intrat înapoi in casă și l-a sărutat profund. Dylan era într-un fel uimit dar in același timp ii răspundea la sărut, cu un alt sărut pasional.

Ajunși la liceu, Sam parchează mașina și mergem in
spatele școlii unde erau aproape toți elevii. "Ceremonia" de sfârșit de an a început. Ne-am luat toți premiile și am plecat imediat.

  - Și? Ce facem acum? întreb eu entuziasmată
  - Păi Dylan ar trebui să ii scrie lui Theo, ar fi amuzant să fie și el cu noi, spune Sam cu sub înțeles
  - Îl voi lăsa pe el să îmi scrie, nu vreau să par disperat
  - Ok, cum zici tu, spune Sam

  Simt cum capul meu lovește bordul mașinii. O frână mai bruscă de atât nu ar fi putut să pună.

  - Mulțumesc Sam, apreciez, spun eu sarcastic
  - Uff, iartă-mă, spune și mă pupă pe frunte

  Eram in fața casei lui Dylan, dar in același timp și in fața casei lui Theo. Sam începe să claxoneze, iar când Theo iese la geam nebuna mea începe să țipe.

  - Ai 10 minute la dispoziție să fii gata, te așteptăm aici

  Nu durează mult și îl vedem pe Theo urcând în mașină. Cât aș fi vrut să spun ceva despre ei doi dar mai bine tac. Pornim spre nu știu unde voia Sam să mergem. Sam oprește și mă uit in jur încercând să îmi dau seama unde suntem.

  - Am ajuns, intră și depune-ți dosarul, îmi spune ea
  - Unde suntem? întreb nedumerită
  - Am vorbit cu Miranda și Amanda, tații lor dețin împreună această școală, este cea mai bună și nu am îndoieli față de tine, spune și mă sărută
- Nu cred.... cumva m-ai...doamne nu pot să cred, țip entuziasmată, nu ai idee cât de fericită m-ai făcut, tu chiar m-ai adus aici?! Dar nu am banii necesari.
- Ți-am spus să te duci să îți pui dosarul, restul le-am rezolvat eu. Fetele te așteaptă înăuntru. Noi mergem să luam cafea și venim înapoi după tine, spune și mă sărută.

Ii răspund cu un sărut pasional, mușcându-i buza cărnoasă și dulce. Cobor din mașină și intru în încăpere unde eram așteptată de Miranda și Amanda. Mi-au arătat tot ce trebuie să fac spunându-mi că încep orele de mâine. Mi-au urat la mulți ani și mi-au oferit un cadou, o jachetă de motociclist.

Dacă nu v-ați prins până acum, Sam m-a adus fix unde voiam eu să vin. Să aplic pentru permisul de șofer de motor. O ador, este tot ce mi-am dorit vreodată. Nu o voi lăsa să plece de lângă mine.

Ies din încăpere împreună cu fetele și mergem spre cea mai apropiată cafenea unde ne așteptau Sam, Dylan și Theo. Îi ofer un sărut de mulțumesc iubitei mele dragi și după intru in cafenea pentru a-mi comanda evident, cafea.

- Bună, o cafea cu lapte te rog.
- Bună, imediat.
- Stai, nu ești fata peste care am dat zilele trecute la școala? Zoey... un nume foarte frumos
- Mulțumesc, da, eu sunt, spune roșind în obraji
- Să îmi scrii pe pahar insta-ul tău te rog, pari o fată de treabă, spun eu in timp ce îmi plătesc comanda lăsând un bacșis.
- Ce părere va avea iubita ta despre asta?
- Iubita mea știe că este singura de care m-aș simți atrasă. Mulțumesc de cafea, o zi frumoasă.

Ies din cafenea și mă așez pe scaunul de lângă Sam. Aceasta se uită insistent la cafeaua mea schimbându-și starea. Am sesizat că nu mai este in apele ei, o iau de mână și îmi pun capul pe umărul ei ascultând povestea Amandei despre noul ei iubit.

- Este atât de dulce cu mine, pur și simplu îl ador.
- Și tu Miranda, unde este făt frumos al tău? întreb eu sorbind din cafea.
- Probabil acasă, spune dezamăgită
- Stai ce? Ți-ai făcut iubit? Cine e? întreabă Sam trăgându-se de lângă mine, eu aproape pe punctul să cad.
- Nu suntem împreună, este doar un crush. El umblă numai cu prietenii lui și sora lui mai mică care cred că îl place pe unul dintre băieții din grup.
- Amuzantă poveste, sora mea mai mică stă numai pe lângă Carter pentru că ii plaaacee.... , spun eu începând să realizez. Stai! Îți place de Carter?

Miranda roșește instant.

- Nu cred, încep eu să râd.
- Taci! Nu este amuzant, spune ea supărându-se
- Nu râd pentru că îți place de el. Râd pentru că și lui ii place de tine.
- Ce? spune ea uimită
- De ce crezi că l-au acceptat pe fratele tău mai mic in gașca lor? Ca să afle mai multe lucruri despre tine. Dar s-au atașat de el pentru că îl place sora mea.
- Doamne, prea încurcată este iubirea asta, ciripește Dylan
- Mie îmi spui? ii scapă lui Sam printre buze holbându-se la paharul meu.

Se face târziu și mergem la mine acasă unde mi s-a cântat iar la mulți ani, am primit cadouri, am suflat in lumânările din tort, am stat cu toată familia și ne-am bucurat de momentul fericit. Se făcuse târziu așa că Sam a deci să rămână la mine.

Mergem in cameră iar Sam îmi spune că mai are un ultim cadou pentru mine, dar pentru asta are nevoie să închid ochii și să aștept. Am auzit ușă de la baie cum s-a închis, dar am rămas in pat așteptând.

In scurt timp Sam iese de la baie și îmi spune că pot deschide ochii. Purta o haină sexuală superbă și avea in mână o cutie roșie cu o fundă pe ea.

- Dă-ți bretelele jos și întinde-te, îmi spune făcând pași mici și ușori spre mine.

Execut ceea ce mi-a spus. In timp ce îmi dădeam bretelele de la rochiță și sutien jos, Sam s-a pus in genunchi in pat, stând pe mâini, făcând mișcări ușoare spre mine care eram întinsă pe pat, când a ajuns in dreptul meu, și-a desfăcut picioarele și s-a așezat pe mine.

A deschis cutia in fața mea și puteam vedea o pereche de cătușe cu puf negru și o jucărie sexuală pe care nu o văzusem in viața mea. Sam îmi pune cătușele atașându-le de bările spătarului patului meu, începe să mă dezbrace, iar apoi...

Fericirea este eaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum