•Yanlış anlama sonrası ilk büyük kavga

2.9K 326 37
                                    

Taehyung yorucu bir iş gününün ardından eve geldiğinde karşısında onun mutlulukla işten gelmesini bekleyen bir Jungkook göremedi daha kötüsü Jungkook ortalarda görünmüyordu.Bu Taehyung'u şaşırtmış ve her ne kadar kabul etmek istemese de oldukça üzmüştü.Çünkü sevgili olduklarından beri Jungkook  eve ne zaman ondan önce gelse büyük bir heyecanla Taehyung'un eve dönmesini bekler,Taehyung eve geldiğindeyse Taehyung'a koala gibi yapışır ve onu biran olsun bırakmazdı ama şimdi durum pek de iç açıcı görünmüyordu.

Taehyung asık bir suratla merdivenlere yöneldiğinde duyduğu kahkaha sesiyle duraksadı.Jungkook'un kendinden geçercesine attığı kahkahalar tüm evi çınlatırken Taehyung merdivenleri anın getirmiş olduğu öfkeyle çabucak çıktı.Jungkook onu karşılamak yerine nelerle uğraşıyordu oldukça merak etmişti.

Taehyung aralık olan kapıdan arkası dönük telefonla konuşan Jungkook'u gördüğünde aklına gelen düşüncelerle yumruklarını sıktı ama biraz sabredip neler olup bittiğini anlaması gerekiyordu.Böylelikle Jungkook'u dinlemeye başladı.

"Seni arayarak harika bir şey yapmışım son zamanlarda hiç bu kadar eğlenmemiştim....Gerçekten zor bir dönemden geçiyorum ve bana iyi geldin bu yüzden teşekkür etmene gerek yok....Bu arada göründüğünden daha eğlencelisin....Evet dışarıdan bir miktar ciddi görünüyorsun.... Hey dur alınma hemen....Bu arada asıl konuya bir türlü gelemedik sohbet çok sardı.... Yarın mı konuşalım?.....Olur peki aklında bir fikir var mı?.....O halde yarın görüşürüz....Kendine iyi bak Yugyeom...."

"Yugyeom" Taehyung sinirle mırıldandı bu lanet adı unutmaması gerekiyordu.Jungkook bu herifle ne işler karıştırıyor olabilirdi ki?Arkadaşı olsa adını daha önce duyardı heralde.Taehyung aklındaki şüpheleri şimdilik bir kenara bırakıp telefon konuşması sonlandıktan birkaç dakika sonra odaya girdiğinde Jungkook hemen gülümsedi ona.

"Taetaem gelmiş!"

Jungkook Taehyung'a sarılmaya yeltendiğinde Taehyung çabuk hareketlerle Jungkook'un kollarından kurtulmayı başardı.

"Bugün karşılamadın beni...Oysa bugüne kadar beni karşılamadığın birgün bile olmamıştı."

Jungkook Taehyung'u incittiği düşüncesiyle panikledi nasıl unutabilmişti ki böyle bir şeyi.

"Hayatım çok üzgünüm bir arkadaşımla telefonda konuşuyordum ve nasıl olduğunu ben de anlamadım zaman çabucak geçmiş..."

"Sohbet sarmış anlaşılan sevgilini bile unuttuğuna göre...Kim bu sana her şeyi unutturan arkadaş söylesene?"

Jungkook Taehyung'un imalı sözlerini görmezden gelmeye çalışarak konuştu,sakin olması gerektiğinin farkındaydı.

"Aslında tam olarak arkadaşım sayılmaz..."

"Peki bu arkadaş tam olarak neyin oluyor Jungkook,flörtün falan mı?"

Jungkook bu son sözlerden sonra iyice sinirlenmişti.

"Saçmalama istersen."

Taehyung sinirle güldü.

"Ben mi saçmalıyorum Jungkook?İşten yorgun bir şekilde eve geliyorum beni her zaman karşılayan sevgilimin yerinde yeller esiyor sonra bir de ne göreyim sevgilim yeni arkadaşıyla (!) kahkahalarla telefonda konuşuyor.Bundan ne anlamamı bekliyorsun ki?"

"Bana güvenmediğini keşke bu şekilde öğrenmeseydim Taehyung.Bir aydır kabuslarını bahane ederek bana yapmadığın kalmadı yinede seni mutlu etmek için elimden ne geliyorsa yaptım.Seni mutlu edip güvende hissettirememişim demek ki..
Özür dilerim."

Taehyung Jungkook'un söyledikleriyle olduğu yerde donup kalırken son bir ayda yaşanılanları düşündü.Jungkook'a kelimenin tam anlamıyla bok gibi davranmıştı ve Jungkook buna rağmen hep yanında olmuştu.

"Jungkook ben öyle demek istemedim...Özür dilerim...Hey dur nereye gidiyorsun?"

Jungkook yüzünde buruk bir gülümsemeyle Taehyung'a baktı.

"Sanırım bir müddet birbirimizi görmesek daha iyi Taehyung..."

Taehyung duyduğu şeyle birlikte panik olurken Jungkook'un gitmesini engellemek için ona sıkıca sarıldı.

Jungkook bu sıcak sarılmaya karşılık vermezken hüzünlü bir sesle konuştu.

"Bana güvenmediğini açıkça söyleyerek beni çok güzel kırdın Taehyung şimdi bütün bu yapmacık sevgi gösterileriyle beni kendinden soğutma.Biraz daha burda kalırsam kalbini kırabilirim ve biliyorsun buna dayanamam."

Jungkook bunları söyledikten sonra vakit kaybetmeden evden çıktı.Ardında ise kafası karışmış ne yapacağını bilmez  halde bir Taehyung bıraktı.







taşralı jungkook | taekookTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon