•Taehyung'un Kabusları ve Jungkook'un Bıkkınlığı

3.3K 362 100
                                    


Taehyung kendisini birden bire uzun ve dar bir patikada bulduğunda şaşkınlıkla etrafına baktı.Patikayı çevreleyen çalılardan dolayı hiçbir şey göremiyordu fakat az ilerden gelen çocuk sesleri yakınlarda bir ev ya da onun gibi bir şey olduğunu kanıtlar nitelikteydi.

Taehyung hızlı adımlarla patikayı geçti ve kendisini onlarca çocuğun şarkı söyleyip oyun oynadığı yeşil bir alanda buldu.Çocukların yüz metre kadar ilerisinde de bir adam ve bir kadın yerde oturuyorlardı.

Taehyung oyun oynayan çocukların arasından geçip adam ve kadına yaklaşmaya başladı.Çocukların" Busan Yollarını" söylediklerini de yeni yeni fark ediyordu.Taehyung adam ve kadına yaklaştıkça bir gerçeğin daha farkına vardı : Orada öylece oturan kadın Anne Jeon adamsa Jungkook'tu.

Taehyung ikiliye iyice yaklaştığında Anne Jeon birden hiddetle yerinden kalkıp Taehyung'un üzerine doğru yürümeye başladı.

"Gelin ben sana ne diyivedim acele et diyivemedim mi ha?Çocuklara aşlarını verive emen tarlaya geç kalıvedik!"

"Ama ama..."

"Susuve emen!Koca kafalı seni!Oğlum ben sana ne diyivedim bununla evleniveme pişman oluverirsin diyivedim sen ne ettin gittin getirivedin bunu gelin diye başıma a benim salak yavrum angut oğlum gerzek oğlum aptal oğlum!"

Jungkook tek kelime etmeden arkasını dönüp uyurken Taehyung Jungkook'un kendisini savunmamasına içerleyerek önüne baktı tam o sırada ise çocuklar etrafını sarıp çığlık çığlığa bağırmaya başladılar.

"Ana aş vey!"

"Ana piyinç topu vey!"

"Ana balık vey!"

"Ana su vey gayi!"

Taehyung korkuyla karışık tuhaf bir duyguyla kendisinin olduğunu öğrendiği çocukları beslemeye başladı.Çocuklara her kaşık uzattığında eli titriyor bu yüzden de yemekleri çocukların üstlerine başlarına döküyordu.Hal böyle olunca da zavallı Taehyung tüm çocuklarını besleyene dek kayınvalidesinin acımasız hakaretlerine maruz kaldı.

Taehyung neden ondan fazla çocuk yaptığını ya da Anne Jeon'la birlikte köyde yaşadığını sorgulamak istese de kendisini öyle yorgun hissediyordu ki bu derin sorgulamayı yapmak için kendinde mecal bulamadı.

Anne Jeon, Jungkook, Taehyung ve çocuklar yemeğin ardından tek sıra halinde yürümeye başladılar.Taehyung nereye gittiklerini bilmiyordu fakat içi korkuyla dolup taşıyordu.

"Anım gel yanımda yürü sonra laf çıkıverir!"

Jungkook konuştuğunda Taehyung hayretle kocasına baktı.Jungkook eski haline mi dönmüştü yoksa?

"Lan sana diyivedim!Gel emen!Adın oruspuya çıkıvedi zaten köyde!"

Taehyung korkuyla Jungkook'un yanında yürümeye başladığında aşık olduğu adama ne olduğunu düşünüyordu.Jungkook kesinlikle böyle bir adam değildi.

"Bak oğlum bu gelin artık kartlayıvedi iş yok bunda.Komşunun kızlarından bir tane kuma getirivesen iyi olur."

"Doğru diyivedin ana Taehyung onlarca çocuk doğruverince güzelliğini kaybedivedi bana artık güzel bir kadın şart gari."

Taehyung duyduğu şeyle birlikte dönüp kalırken öfkeyle Jungkook'a baktı.

"Jungkook sen böyle iğrenç bir adam mıydın?Nasıl dersin böyle bir şey?Kuma mı getireceksin üzerime pislik herif!Tanrım kurtar beni!Tanrımmmmmm"

Jungkook ve annesi kahkahalarla gülmeye başladıklarında Taehyung dayanamayarak ağlamaya başladı ama ağlaması küçük çocuklardan ikisinin sırtına tırmanmasıyla haykırışa dönüştü.

"Ana biz yoyuluvedik!Taşıyıvey bizi!"

Taehyung bir yandan kahkahalarla gülen Anne Jeon ve Jungkook'a bir yandan Busan Yollarını söyleyen çocuklara bir yandan da sırtına tırmanan iki bebeğe tahammül etmeye çalışırken birden olabildiğince yüksek sesle haykırdı.

"Hayırrrrrrr!!!!!!"

*

"Taehyung uyan kabus görüyorsun yine!"

Taehyung gözlerini açtığında karşısında gördüğü bedenle duraksadı.Jungkook telaşla onu sakinleştirmeye çalışıyordu ama Taehyung hala kabusun etkisinde olduğundan Jungkook'a sert bir tokat atıp hıçkırarak ağlamaya başladı.

"Üzerime kuma getireceksin demek!Sen iğrenç bir adammışsın Jungkook!Çok kötüsün!"

Jungkook duyduğu şeylerle birlikte hayretler içerisinde kalırken biryandan da acıyan yanağını tutuyordu.

"Taehyung kabus gördün yine üzerine kuma falan getirmiyorum hayatım hem ben hiç öyle bir şey yapar mıyım?"

"Yaparsın tabi erkek değil misin? Hepiniz aynısınız işte!"

"Sen de erkeksin hayatım."

"Olsun!"

"Hayatım sakin olur musun?"

"Jungkook lütfen beni yalnız bırak!"

Taehyung'un ağlaması şiddetlendiğinde Jungkook Taehyung'un aylardır süren kabuslarının bitmesini dileyerek yerinden kalktı.Her gece bu şekilde uyanmaktan ve kavga etmekten bıkmıştı.

taşralı jungkook | taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin