•Vefalı Jungkook

3.8K 404 60
                                    

"Busan yollarından gelivedim hey!"

Jungkook bir halka oluşturup çevresini saran bir yandan da Busan Yollarını söyleyen köy halkına sevgiyle baktı.
Kore'ye gelir gelmez ilk işi köyünü ve ailesini ziyaret etmek olmuştu.Jungkook vefalı bir insandı,ünlü oldu diye nereden geldiğini unutup köyündeki insanları hor görecek değildi.Her şeyden önce bu insanlarla on altı yılını geçirmiş,onlarla sıcak ilişkiler kurmuş ve onları sevmişti.

Köy halkı onun bu yüce hislerinin ve güzel kalbinin farkında olduklarından Jungkook arabasıyla köye giriş yaptığında onu en içten şekilde alkışlamaya başlamış,ve tabiki büyük bir coşkuyla "Busan yollarını" söylemişlerdi.

Jungkook arabasından inip de meydana ayak bastığında ise içindeki Busan aslanını serbest bırakmış ve eğilip yıllardır hasretini çektiği köyünün topraklarını öpmeye başlamıştı.

Bu hareketi köy halkının gözündeki konumunu arşa çıkarmış ve köy halkı dakikalar içinde Jungkook'un çevresinde bir halka oluşturmuş ve bildikleri tek şarkıyı bağıra bağıra söylemeye başlamışlardı.

Jungkook ve köy halkı yaklaşık bir saattir bu konumdaydılar ve Jungkook içlerinden birini kırarım korkusuyla halkanın içinde şarkı söylemekten başka bir şey yapmıyordu.

Bu durum Jungkook'un çocukluk arkadaşı Pirinççi Yoon'un cesaretini toplayıp Jungkook'a güreş teklif ettiği ana kadar sürdü.

Güreş başladığında ise köylüler her zamankinden çok daha fazla eğlenmeye başladılar ama bir sorun vardı: Jungkook eskisi kadar eğlenmiyordu.Yinede kimseyi kırmamak adına sonuna kadar devam etti.

Üç saat süren kutlamanın ardından köy halkına teşekkür etti ve  ailesini göreceğini söyleyip meydandan ayrıldı.
Ezbere bildiği yolları arşınlarken,köy halkının peşinden geldiğininin farkındaydı ama çaktırmadan yoluna devam etti.

On altı yıl yaşadığı evin önüne geldiğinde ise dolu gözleriyle eski tahta kapıyı çaldı.Dakikalar sonra kapıyı açan annesi karşısında Jungkook'u görmeyi beklemediğinden ufak çaplı bir şok yaşasa da çabuk toparlanıp oğluna hasretle sarıldı.

"Sonunda gelivedin len!"

Anne oğulun sarılması biter bitmez Jeon kardeşlerde abilerine hasretle sarıldılar.

"Ağamız gelivemiş!" diye çığlık atarak Jungkook'un çevresinde dönmeye başladılar.

Kucaklaşma ve hasret giderme faslı bittikten sonra Jungkook gülümseyerek kardeşlerine ve annesine baktı:

"Hazırlanın Jeonlar Busan'a gidiyoruz!"

Böylelikle Jeonlar onları neyin beklediğinden habersiz köy halkının alkışları eşliğinde Jungkook'la beraber Busan'a doğru yola çıktılar.









taşralı jungkook | taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin