Giriş ve Tanıtım

212 23 184
                                    

Merhaba sevgili okurlarım,

İlk olarak hikayemi düzenlemeye alıyor ve geliştirdiğim kurgusu ve karakterleriyle yeniliyorum. Bir süredir kurgunun yanlışlarıyla ve boşluklarıyla uğraşıyordum ama sonunda bunu bitirebildim. Bu hafta dahil olmak üzere her cumartesi günü düzenli olarak yeni bir bölüm gelecektir. 

Bir kız, Melez olduğunu öğreniyor,Hiçbir gücü yokken nasıl melez olabilir?Cevaplanamayan sorular, kafa karışıklıkları, yeni başlayan güçlü dostluklar...Sorular cevaplanabilecek mi?Biraz aşk, biraz komedi ve bol bol aksiyon.


Kapak tasarımımız çok yakında yapılacaktır.

Hikayemin tüm hakları denizin en dibinde Poseidon'un sarayında saklıdır.

Dikkat dikkat! Okuyunuz lütfen.

-Hikayemiz Pedrik Mint Guondolen adlı melez bir kızın başından geçenleri anlatıyor. Annesinin sırları, kendi geçmişi ve gelişen beklenmedik olaylarla üstüne kalan büyük görevle uğraşırken bir yandan da kalbi ve aklının savaşına ev sahipliği ediyor ama Mint ev sahipliğinde hiç iyi değildir. Acayip akrabalar ve kehanetler sayesinde kainatın ona bir taraflarıyla güldüğünden emin. Mitolojinin antik çağlarda bir grup çatlak tarafından ortaya atıldığına inandığı eski cahil günlerini özlüyor ama arkadaşlarının desteğiyle bunu da aşacağına inanıyor. Kimi kandırıyorum, Mint üşengeç ve işe yaramaz tanrıların ayak işlerini melezlerin yapmasına sinir oluyor. Ah o tanrılar bir karşısına çıksalar, hepsine ağızlarının payını verecek ama gözden kaçırdığı tek şey tanrıların konu melezleri öldürmek olduğunda üşengeçliği fırlatıp attıkları.

-Şimdi sıkıcı kısımlara geçebiliriz, yazım ve noktalama yanlışlarım olursa belirtmekten çekinmeyin, sürekli yanlış yapıyorum zaten.

-Karakterlere (salakça ve saçma şeyler yaptıkları zamanlar hariç) hakaret etmeyin lütfen. Ayrıca spoiler içeren vs vs yorumlar yapmayın, silinecektir. 

-Rick Amca'nın orijinal karakterleri hariç tüm karakterler ve kurgusu tamamen kendi hayal gücüme aittir.

-Bu hikaye uzun zamandır kafamın içinde yaşadığım ve büyüttüğüm evrenin ta kendisi. Burası benim büyülü evim, kaçış noktam, çoğu zaman mutlu olma sebebim. Bu yüzden bu hikayenin bende yeri çok ayrı ve özel. Her zaman yanımda olan, Deniz Nanesi hakkındaki uzun konuşmalarıma katlanan birtanecik abime teşekkür ediyorum. 

-Son olarak, hepinizi çok seviyorum. Yorumlarınızı okuyunca aşırı bir sevinçleniyorum. Hikayeyi okuyan, oylayan, yorum yapan tüm okuyucularıma çok teşekkür ediyorum.

AyşeSiminY_712




Deniz Nanesi ||OC x Leo Valdez||Место, где живут истории. Откройте их для себя